Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון רכב ראשון לבן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי פורום CF :-).

חדש פה.

נכון לעכשיו, אני בן 16.5, לומד נהיגה, ומקווה עוד חצי שנה - רשיון.

עקב שיקולים כאלה ואחרים, אני צריך רכב שיישאר איתי מעכשיו, ועד אחרי הצבא.

מצא חן בעיניי הרכב הזה: הונדה סיוויק קופה ידנית שנת 1995-1996 (שני הצורות).

עכשיו, המחירים הם בערך 22K-26K .

את הלימוד נהיגה - משלם התיכון ( :twisted: ) .

אז,כעת, יש לי בחשבון בנק - 9K.

חשבתי על האפשרות של מימון רכב . זאת אומרת - 7K מקדמה (2K ליישור קו), 3K ההורים נתנו לי במזומן ליום ההולדת, ו-12/15K בתשלומים מחברת המימון.

עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: האם החברת מימון תסכים לממן רכב בן 15 למישהו שהוא בן 17?

תודה רבה לעוזרים :wink:.

נ.ב. - מצטער על החפירה :-D, מצטער אם זה לא הפורום הנכון :?.

:wink:
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי תחסוך עוד לפחות 10K בשביל תיקונים עתידיים שאולי יהיו, כי לך תדע באיזה מצב יהיה הרכב שתמצא..

גם אם תמצא רכב שמור והכל, צריך יהיה לעשות לו טסט + יישור קו.

אני לא רוצה להוריד אותך מזה או משהו, ממש לא.

פשוט שלא תיכנס למצב מבאס שהרכב יהיה מושבת בגלל סיבה כזו או אחרת והוא ישאר בבית.

בקשר למימון, אני לא בטוח כי הם רוצים שיהיה לך סכום לא מבוטל בחשבון לפני שהם יסכימו לממן לך הלוואה, כמו משכנתא.

אני זוכר כי פעם אני רציתי גם לקנות רכב במימון והיה לי את אותו סיפור.

הרכב היה חדש אבל עדיין, העיקרון דומה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

מצטרף להוא שמעלי, ממליץ לך "להתאמן" על רכב בפחות כסף ולחסוך במימון, גם תתקשה למצוא מימון לבן 17 ואם כן אולי תקבל בריבית גבוהה ועדיף שישאר לך כסף לתיקונים ושאר הוצאות הקשורות.

אני מצרף לך לינק להמלצות לרכבים בפחות כסף:

http://motocar.ifeel.co.il//article/13690.aspx

פורסם

אם אתה בחור אחראי, ולהוריך יש את היכולת הכלכלית, אולי שווה לנסות לקחת הלוואה מההורים. אם יש לך הכנסה חודשית כלשהי תוכל להחזיר להם לאט לאט, והם גם לא יקחו ממך ריבית :)

פורסם

"חברת המימון" זה הבנק.

בכל מקרה - האופציה הכי טובה שלך היא שההורים שלך ייקחו את ההלוואה כי 90% שהם יקבלו תנאים יותר טובים ממך.

יש לך איך להחזיר את הסכום הזה בכלל?

וד"א - קח בחשבון עלויות ביטוח + טסט שיגיעו בקלות לאיזור ה-5000 ש"ח וזה לפני שהאוטו זז מילימטר.

פורסם

שלום Alexander1503!!

הייתי מעוניין לדעת למה הרכב הזה בדיוק מצא חן בעינייך תבקש\תחפש חוות דעת בפורום על הרכב הנ"ל ותראה את התגובות...הרכבים האלה עברו הרבה ידיים וההסטוריה שלהם או של 90% מהם לא כזאת יפה במיוחד

בדיוק בגלל הצורה הרבה צעירים קונים אותם...

ואני לא כ"כ בטוח שתוכל למצוא חברת מימון שמוכרת רכבים כאלה 95-96 זה נחשב ישן אני בספק לגבי זה...(אני לא בדקתי אני אומר לפי דעתי)

וכמו ש^Haim^ אמר באמת עדיף לך כבר "להתאמן" על רכב בפחות כסף...שגם הביטוח יותר זול הצריכת דלק הטסט זה דברים שצריך לקחת בחשבון כחלק ההוצאה ותתפלא שאתה יכול למצוא רכבים עם שנתון יותר גבוה במחירים יותר זולים...

קנית רכב זה לא משו שעכשיו אתה רוצה רכב ופה נגמר הסיפור....

בכל מקרה בהצלחה!

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

גם הבנקים וגם חברת המימון צריכים בטחונות לצורך ההלוואה.רכב משנת יצור כזו לא ניתן לשעבד.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
מצטרף להוא שמעלי, ממליץ לך "להתאמן" על רכב בפחות כסף ולחסוך במימון, גם תתקשה למצוא מימון לבן 17 ואם כן אולי תקבל בריבית גבוהה ועדיף שישאר לך כסף לתיקונים ושאר הוצאות הקשורות.

אני מצרף לך לינק להמלצות לרכבים בפחות כסף:

http://motocar.ifeel.co.il//article/13690.aspx

ראה את מה שכתבתי בסוף ההודעה, תודה על הלינק.

אם אתה בחור אחראי, ולהוריך יש את היכולת הכלכלית, אולי שווה לנסות לקחת הלוואה מההורים. אם יש לך הכנסה חודשית כלשהי תוכל להחזיר להם לאט לאט, והם גם לא יקחו ממך ריבית :)

לצערי,להורי אין כרגע 10-15 אלף שמוכנים "מיידית".

זה די מצחיק לשלם 25K על משפחתית יפנית מאמצע שנות ה90.

ובכן,הרכב מצא חן בעייני, ולקרוביי יש כמה רכבים בדיוק כאלה.

"חברת המימון" זה הבנק.

בכל מקרה - האופציה הכי טובה שלך היא שההורים שלך ייקחו את ההלוואה כי 90% שהם יקבלו תנאים יותר טובים ממך.

יש לך איך להחזיר את הסכום הזה בכלל?

וד"א - קח בחשבון עלויות ביטוח + טסט שיגיעו בקלות לאיזור ה-5000 ש"ח וזה לפני שהאוטו זז מילימטר.

רעיון טוב,אך יש להם כבר משכנתא, ו3 רכבים חדשים... :idea: יש לי הכנסה חודשית קבועה של 4K.

שלום Alexander1503!!

הייתי מעוניין לדעת למה הרכב הזה בדיוק מצא חן בעינייך תבקש\תחפש חוות דעת בפורום על הרכב הנ"ל ותראה את התגובות...הרכבים האלה עברו הרבה ידיים וההסטוריה שלהם או של 90% מהם לא כזאת יפה במיוחד

בדיוק בגלל הצורה הרבה צעירים קונים אותם...

ואני לא כ"כ בטוח שתוכל למצוא חברת מימון שמוכרת רכבים כאלה 95-96 זה נחשב ישן אני בספק לגבי זה...(אני לא בדקתי אני אומר לפי דעתי)

וכמו ש^Haim^ אמר באמת עדיף לך כבר "להתאמן" על רכב בפחות כסף...שגם הביטוח יותר זול הצריכת דלק הטסט זה דברים שצריך לקחת בחשבון כחלק ההוצאה ותתפלא שאתה יכול למצוא רכבים עם שנתון יותר גבוה במחירים יותר זולים...

קנית רכב זה לא משו שעכשיו אתה רוצה רכב ופה נגמר הסיפור....

בכל מקרה בהצלחה!

ובכן,הרכב מצא חן בעייני, ולקרוביי יש כמה רכבים בדיוק כאלה.

גם הבנקים וגם חברת המימון צריכים בטחונות לצורך ההלוואה.רכב משנת יצור כזו לא ניתן לשעבד.

מאיזו שנה אפשר?

לדעתי תחסוך עוד לפחות 10K בשביל תיקונים עתידיים שאולי יהיו, כי לך תדע באיזה מצב יהיה הרכב שתמצא..

גם אם תמצא רכב שמור והכל, צריך יהיה לעשות לו טסט + יישור קו.

אני לא רוצה להוריד אותך מזה או משהו, ממש לא.

פשוט שלא תיכנס למצב מבאס שהרכב יהיה מושבת בגלל סיבה כזו או אחרת והוא ישאר בבית.

בקשר למימון, אני לא בטוח כי הם רוצים שיהיה לך סכום לא מבוטל בחשבון לפני שהם יסכימו לממן לך הלוואה, כמו משכנתא.

אני זוכר כי פעם אני רציתי גם לקנות רכב במימון והיה לי את אותו סיפור.

הרכב היה חדש אבל עדיין, העיקרון דומה.

אני חייב רכב בחודשיים-שלוש הקרובים, אז לחסוך... לא בא בחשבון :x

או-קיי, אז איזה רכבים ידניים,2/3 דלתות,עם מראה ספורטיבי אך מנוע עד 1.8,אפשר לממן עם היכולות הכספיות שפירטתי בהודעה הראשונה?

תודה רבה לכולם על ההתייחסות :-D

מנהלים - אם צריך, אבקש להעביר לפורום המתאים.

:wink:
פורסם

בפחות מ20K אפשר לקנות 206,איביזה משנת 00 בערך או לחילופין פונטו ספייס 02.

סיוויק 95 אולי תהיה מהירה יותר, אבל בכל שאר הפרמטרים כל אחת מאלה עדיפה על סיוויק בהרבה.

V5

פורסם

מצא חן בעיניי הרכב הזה: הונדה סיוויק קופה ידנית שנת 1995-1996 (שני הצורות).

עכשיו, המחירים הם בערך22K-26K .

.

צורם לי מאוד לקרוא את זה... על פי מה נקבע המחיר? אחרי כל הידיים שהן עברו ומצבם הכללי אתה תוכל למצוא גם ב15K ואפילו פחות. מחירון הוא באיזור ה17K

אתה עוד צעיר, תיוועץ עם אדם בעל ניסיון לפני שאתה ניגש לקנות רכב כדי למנוע מקרים שבהם סוחר רכב או בן אדם שמיומן ממך יעבוד עליך בקניה.

Confidence In Motion

פורסם

עידן , תכנס ליד2 ותראה את כל המוכרים שחיים בלהלה לנד (אולי הנדל"ן שם זול? :roll: )

דורשים בין 25 ל30 אלף על הגרוטאות האלה, יד 6+ "משופרות" עם ג'אנטים וסופית אגזוז.

V5

פורסם

מיכאל - תודה על ההארה, אחרי מה שרשמת הייתי חייב להיכנס ולראות במו עיניי את מה שמדובר...

אני פשוט לא מאמין! :shock::shock::shock::shock::shock:

אנשים כאלו הזויים...

מצד שני ניתן לראות שהם יודעים שהם חיים בעולם מיוחד משלהם, הם כבר רושמים לא להציע להם מחירים מצחיקים (כלומר מחיר אמיתי שהרכב שווה)

כדאי לפותח השרשור באמת לנסות את מזלו ולבדוק עם אדם מנוסה ממנו לגבי רכישה של רכב כזה ולבדוק אופציה למחיר טוב יותר מאשר לשלם 30K על רכב עם תוספות כמו (ואני מצטט):

ג'אנט 17 מאושר,צמיגים חדשים,אנג'ל אייז חדשים,דשבורד חדש,פילטר פתוח,הילוכים קצרים,פלסטיקים ברכב קארבון,מראות M3 ריפוד עור,רדיאטור חדש.הרכב נוסע חלקק.

הונדה סיויק קופה אחת השמורות בארץ עם יד נמוכה,שמורה בקנאות אחרי צבע ומנוע VTEC ZC. אל תיתקשרו סתם ותגידו מחירים לא הגיוניים...מוכן להחלפה לרכב גיר ידני או הונדה פרלוד. " (סוף ציטוט)

גדול!!

Confidence In Motion

פורסם

"חייב עכשיו רכב" ואתה לא יכול לעמוד בזה כלכלית - זה מתכון לצרות.

חייב רכב - קנה משהו בסגנון הכתבה, תוכל למכור אותו אחרי שתחסוך מספיק נניח אפילו באלף פחות ממכיר שקנית אותו. עדיין חסכת הרבה יותר בזמן הזה. אולי גם תאהב את הרכב (205, קסארה, 306 שטופלו היטב. לא חייב צרפתיות, גם מגאן זו אפשרות :lol:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...