Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון רכב ראשון לבן 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב ראשון אני ממליץ לך לקחת משהו שקרוב מאוד לגריטה, שנת 91-92 בכמה שפחות כסף במצב נסיעה ועם טסט כמה שיותר ארוך.

תוכל לקרוע את האוטו כנהג חדש וללמוד לנהוג מבלי לדאוג יותר מדי לרכב- משהו שלא משתלם לתקן? גורטים.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צורם לי מאוד לקרוא את זה... על פי מה נקבע המחיר? אחרי כל הידיים שהן עברו ומצבם הכללי אתה תוכל למצוא גם ב15K ואפילו פחות. מחירון הוא באיזור ה17K

אתה עוד צעיר, תיוועץ עם אדם בעל ניסיון לפני שאתה ניגש לקנות רכב כדי למנוע מקרים שבהם סוחר רכב או בן אדם שמיומן ממך יעבוד עליך בקניה.

נכון, אני מבין את הבעיה של רכבים כאלה (צעירים שחושבים שחיים בלהלהלנד), אנא תקרא את הודעתי השנייה.

עידן , תכנס ליד2 ותראה את כל המוכרים שחיים בלהלה לנד (אולי הנדל"ן שם זול? :roll: )

דורשים בין 25 ל30 אלף על הגרוטאות האלה, יד 6+ "משופרות" עם ג'אנטים וסופית אגזוז.

מה לעשות...

מיכאל - תודה על ההארה, אחרי מה שרשמת הייתי חייב להיכנס ולראות במו עיניי את מה שמדובר...

אני פשוט לא מאמין! :shock::shock::shock::shock::shock:

אנשים כאלו הזויים...

מצד שני ניתן לראות שהם יודעים שהם חיים בעולם מיוחד משלהם, הם כבר רושמים לא להציע להם מחירים מצחיקים (כלומר מחיר אמיתי שהרכב שווה)

כדאי לפותח השרשור באמת לנסות את מזלו ולבדוק עם אדם מנוסה ממנו לגבי רכישה של רכב כזה ולבדוק אופציה למחיר טוב יותר מאשר לשלם 30K על רכב עם תוספות כמו (ואני מצטט):

ג'אנט 17 מאושר,צמיגים חדשים,אנג'ל אייז חדשים,דשבורד חדש,פילטר פתוח,הילוכים קצרים,פלסטיקים ברכב קארבון,מראות M3 ריפוד עור,רדיאטור חדש.הרכב נוסע חלקק.

הונדה סיויק קופה אחת השמורות בארץ עם יד נמוכה,שמורה בקנאות אחרי צבע ומנוע VTEC ZC. אל תיתקשרו סתם ותגידו מחירים לא הגיוניים...מוכן להחלפה לרכב גיר ידני או הונדה פרלוד." (סוף ציטוט)

גדול!!

רק לידע כללי - אני מעדיף רכב חלק ו"סליפרי". חיצוני - חלק. פנימי ומתחת למכסה מנוע - :evil: .

"חייב עכשיו רכב" ואתה לא יכול לעמוד בזה כלכלית - זה מתכון לצרות.

חייב רכב - קנה משהו בסגנון הכתבה, תוכל למכור אותו אחרי שתחסוך מספיק נניח אפילו באלף פחות ממכיר שקנית אותו. עדיין חסכת הרבה יותר בזמן הזה. אולי גם תאהב את הרכב (205, קסארה, 306 שטופלו היטב. לא חייב צרפתיות, גם מגאן זו אפשרות :lol:)

חשבתי על 306... איך היא?

רק אני רואה את הבעיה הזאת?

קודם תוציא רישיון, אחרי זה תחשוב הלאה.

כן,אבל הבעיה היא - אני חייב ביום שאחרי קבלת הרשיון - כבר לנהוג (עם מלווה כמובן...)

לרכב ראשון אני ממליץ לך לקחת משהו שקרוב מאוד לגריטה, שנת 91-92 בכמה שפחות כסף במצב נסיעה ועם טסט כמה שיותר ארוך.

תוכל לקרוע את האוטו כנהג חדש וללמוד לנהוג מבלי לדאוג יותר מדי לרכב- משהו שלא משתלם לתקן? גורטים.

אי אפשרי - הרכב יהיה איתי עד אחרי הצבא - מינימום 4-5 שנים.

כמו שכבר כתבתי - אז איזה רכבים ידניים,2/3 דלתות,עם מראה ספורטיבי אך מנוע עד 1.8,אפשר לממן עם היכולות הכספיות שפירטתי בהודעה הראשונה?

תודה על ההתייחסות הרבה :wink:.

נ.ב. - צריך להעביר לפורום "ייעוץ ברכישת רכב", לא?

:wink:
פורסם

מה העניין של ה-4-5 שנים? קיבלת הצעה מעולה! רכב קרוב לגיל גריטה (20) תחסוך מספיק כסף לרכב לכמה שנים ויש לך קונה באותו יום.

ה-306 אחת המכוניות היותר מוצלחות שיצאו אי פעם (מצטער, זה נשמע כמו הגזמה אבל רבים יסכימו עם זה) בקטגוריה. היא תאומה לא זהה של סיטרואן ZX. ושתיהן מהנות מאוד מאוד לנהיגה!

אל תחפש את הגרסאות החמות, תמצא שם מכוניות מאוד מושקעות, שידרשו תקציב שאין לך. או מכוניות שחוטות, שידרשו תקציב שאין לך בשביל להביא אותן למצב נסיעה נורמלי.

חפש 1.6-1.8 ידנית.

לשתיהן היגוי אחורי פאסיבי, אם זה מדבר אליך.

למרות שמדובר באותו רכב כמעט, אולי בגלל העיצוב אולי בגלל השם סיטרואן נמכרת במחירים נמוכים יותר (ויצאה גם בשנתונים מוקדמים יותר אם אתה פוזל לכוון ה-92)

עוד טיפ: רכב 95 ומעלה מחוייב בבדיקות זיהום אויר ולא תמיד עובר אותן בקלות :idea:

פורסם

כל אלה שמזלזלים ברכבים מתחת ל95 ובמיוחד של הקופאים למיהנים.

אני כבר שנתיים מתעסק עם חלקים בעיקר לקופה והצבק ואני רוצה להגיד לכם שאתם מדברים שטויות במיץ עגקבניות. אי אפשר למצוא רכבים כאלה שמורים?!?! אם מחפשים טוב אפשר למצוא הכול, אולי יקח יותר זמן אבל שווה לבחור פה להשקיע בהונדה ולא באיזה גרוטאה שלא תיסע או שכל שני וחמישי תהיה במוסך כמו ה306 (שהייתה לי 3 שנים ורק הייתה חרבנה של מכונית), או רנו למיהנים,

אז אם הוא רוצה קופה ונעול עליה כמו שאני הייתי נעול אז בזמנו ואני מתכוון להשאר עם הרכב שלי עוד כמה שנים טובות מאוד,

אז הוא צריך לחפש מציאה ואל תנסו להוריד אותו לרכב של ברביות.(רנו, סיאט, ובכלל פיגו)

יש גם ידיים נמוכות לרכבים כאלה, ראיתי מלא רכבים של קופה והצבק ראיתי יפות וראיתי פחות יפות,

אתה רק צריך לחפש, וחוץ מזה איזה כבר 1600 תמצא היום עם 128 :evil: כוח סוס,?!?!?!

כי אפילו החדשות החדשות לא מגעיות ל100 כוח סוס!!:x

אז עצה שלי תחפש טוב טוב קופה , אם אתה רוצה עזרה תדבר איתי בפרטי ואני יכוון אותך לרכבים שמורים באמת לא כמו שהווא ציטט מיד 2 אגוז פילטר פתוח וכל החרטה ברטה הזה של אלה שעושים פוזה על הכביש.

חוץ מזה הונדה רכב מפנק מנהנה מאובזר בסאן רוף חלונות חשמל מראות חשמל מה שאפילו כל מה שתביא בשנים האלה לא יהיה בחיים. אז עצה שלי תרוץ על הונדה ואל תקשיב לכל אלה שאומרים שאין שמור וזה רכב של צעירים, אתה יכול למצוא באמת מציאות.

כן והמחירונים של הרכבים האלה נשמרים כי זה רכבים על רמה! תבינו הונדה קופה , כל כך רכב יפייפה.

אז חביבי למרות שיש לך עוד איזה חצי שנה אני אומר תחסוך את הכסף להונדה קופה כמו שאתה רוצה.!

ואני כבר עברתי את כל התהליך הזה של: אל תביאי כן תביאי , ואני אומר לך תלך על זה.

בהצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

יפה, מילים כדורבנות!

קופה ואז'בק (הכוונה לדגמים של של אונדה) זה רכב אמיתי של גברים, כל השאר זה חרטה. מניסיון!

אפשר בבקשה לפרט לגבי התהליך של "אל תביאי, כן תביאי"? לא בטוח שירדתי לסף דעתך!

פורסם

ברוך הבא,

אתה קופץ ה-ר-ב-ה מעל הפופיק ועושה כל טעות אפשרית שמתחיל יכול לעשות. עדיין אין לך רישיון, אתה רק לומד נהיגה, וכבר מפנטז לך על רכב ספורטיבי. אני לא מאשים אותך, גם אני הייתי ככה כשהייתי בן 16 (היו ימים... :oops:). מצד שני, כשהרגש שותק וההיגיון מתחיל לדבר, מתחילים להבין שהדבר האחרון שאתה זקוק לו זה רכב ספורטיבי: הוא אינו תואם את יכולותיך כנהג ואת משכורתך המצומצמת יחסית. במקרה היותר טוב אתה תמצא את עצמך מוציא עליו סכומים גבוהים יותר ממה שהיית מוציא על כל רכב אחר משנתון מקביל, כי מה לעשות - זה רכב ספורטיבי שכנראה עבד בחיים שלו יותר קשה מרכב אחר, ולכן הבלאי שלו בהתאם. לעומת זאת, במקרה הפחות טוב אתה תתפתה לבדוק למה בדיוק מתכוונים בכך שטוענים שהונדה סיביק זה רכב ספורטיבי, ועם ניסיון כמו שלך (או ליתר דיוק: עם היעדרו) אתה עלול להכניס את עצמך למצב שבו לא תדע כיצד להתמודד עם הרכב, מה שיוביל אותך לאירוע מצער. גם אם נדמה לך שאתה בוודאות לא תגיע לזה, ברגע האמת זה יתפוס אותך לא מוכן. סמוך עלי, אין חכם כבעל ניסיון ;)

עוד נקודה שלא לקחת בחשבון היא העובדה שכנראה תוך שנה אתה תתגייס לצה"ל, מה שאומר שהכנסתך החודשית תרד לכמה מאות בודדות של שקלים, בעוד שהוצאות הרכב תשארנה בעינן. מהיכן תממן את הרכב אז?

אל תקנה רכב בכסף שאין לך. העצה שקיבלת לרכוש רכב בגיל שקרוב לגריטה היא העצה הכי טובה בכל השרשור הזה.

אני מאחל לך הצלחה בשיעורי הנהיגה; שתשכיל לנהוג לא כמו שמדינת ישראל רוצה שתדע, אלא כמו שהמציאות היומיומית מחייבת; שתהיה בך הבגרות הנפשית להבין שיותר ממה שאתה חושב שאתה יודע לנהוג, אתה לא באמת יודע ולכן צריך להיות בלמידה מתמדת; שתסע בימין הדרך ותעבור לשמאלהּ רק לצורך עקיפה; ושמעל הכל, תבין שעם הזכות הגדולה שטמונה באחזקת רישיון נהיגה שלובה גם אחריות כבדה שרובצת על כתפיך כל העת.

גם הבנקים וגם חברת המימון צריכים בטחונות לצורך ההלוואה.רכב משנת יצור כזו לא ניתן לשעבד.

זה לא נכון. אפשר לשעבד כל דבר, השאלה היא עד כמה ניתן לממש את הנכס הזה, ובאיזה מחיר. ככל שמדובר ברכב ישן שבעת הצורך יש להיפטר ממנו במהירות כדי לכסות את החוב, הבנקים לא נכנסים להרפתקאות שכאלה, ובצדק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. אם אתה מרוויח היום 4K בחודש, אז עד שיהיה לך רישיון אתה יכול לחסוך למעלה מ-20K ש"ח שזה משנה את כל התמונה לגבי מימון.

2. תשקול היטב העם לרכוש רכב בן 15 במחיר כה מופרך, כאשר ניתן לרכוש רכבים צעירים בעשור שלם (!) באותו מחיר.

פורסם

שלום

אחי החיים עוד ארוכים, אם לא תתחיל לחשוב בגישה אחרת לחיים.

החיים שלך לא הולכים לכיוון הנכון.

חייב אוטו, עוד אין לך רישיון, עוד יש לך תקופת מלווה, אתה עוד מתגייס ולא יודע לאן.

רוצה מימון....חבל.

עושה 4 שקל בחודש חיי אצל ההורים ולא יכול לחסוך עוד מספר חודשים....

אני בעד לקפוץ למים ולילמוד הכל על הבשר....אבל פה כל הגישה פשוט לא ניראת לי.

חביבי תתחיל לחשוב הגיוני.

גם להפעיל את הלב צריך לחשוב....

בהצלחה בכל דרך.

פורסם
כל אלה שמזלזלים ברכבים מתחת ל95 ובמיוחד של הקופאים למיהנים.

אני כבר שנתיים מתעסק עם חלקים בעיקר לקופה והצבק ואני רוצה להגיד לכם שאתם מדברים שטויות במיץ עגקבניות. אי אפשר למצוא רכבים כאלה שמורים?!?! אם מחפשים טוב אפשר למצוא הכול, אולי יקח יותר זמן אבל שווה לבחור פה להשקיע בהונדה ולא באיזה גרוטאה שלא תיסע או שכל שני וחמישי תהיה במוסך כמו ה306 (שהייתה לי 3 שנים ורק הייתה חרבנה של מכונית), או רנו למיהנים,

אז אם הוא רוצה קופה ונעול עליה כמו שאני הייתי נעול אז בזמנו ואני מתכוון להשאר עם הרכב שלי עוד כמה שנים טובות מאוד,

אז הוא צריך לחפש מציאה ואל תנסו להוריד אותו לרכב של ברביות.(רנו, סיאט, ובכלל פיגו)

יש גם ידיים נמוכות לרכבים כאלה, ראיתי מלא רכבים של קופה והצבק ראיתי יפות וראיתי פחות יפות,

אתה רק צריך לחפש, וחוץ מזה איזה כבר 1600 תמצא היום עם 128 :evil: כוח סוס,?!?!?!

כי אפילו החדשות החדשות לא מגעיות ל100 כוח סוס!!:x

אז עצה שלי תחפש טוב טוב קופה , אם אתה רוצה עזרה תדבר איתי בפרטי ואני יכוון אותך לרכבים שמורים באמת לא כמו שהווא ציטט מיד 2 אגוז פילטר פתוח וכל החרטה ברטה הזה של אלה שעושים פוזה על הכביש.

חוץ מזה הונדה רכב מפנק מנהנה מאובזר בסאן רוף חלונות חשמל מראות חשמל מה שאפילו כל מה שתביא בשנים האלה לא יהיה בחיים. אז עצה שלי תרוץ על הונדה ואל תקשיב לכל אלה שאומרים שאין שמור וזה רכב של צעירים, אתה יכול למצוא באמת מציאות.

כן והמחירונים של הרכבים האלה נשמרים כי זה רכבים על רמה! תבינו הונדה קופה , כל כך רכב יפייפה.

אז חביבי למרות שיש לך עוד איזה חצי שנה אני אומר תחסוך את הכסף להונדה קופה כמו שאתה רוצה.!

ואני כבר עברתי את כל התהליך הזה של: אל תביאי כן תביאי , ואני אומר לך תלך על זה.

בהצלחה.

אתה מודע לזה שהסוסים בורחים מהאורווה.....

פורסם
אתה מודע לזה שהסוסים בורחים מהאורווה.....

מנועים מיבוא לא בורח שם סוסון.... אתה מביא מנוע מיבוא במצב מצווין או שיש כאלה שכבר שמו מנוע מיבוא שלא עשה הרבה .

Eilyיפה, מילים כדורבנות!

קופה ואז'בק (הכוונה לדגמים של של אונדה) זה רכב אמיתי של גברים, כל השאר זה חרטה. מניסיון!

אפשר בבקשה לפרט לגבי התהליך של "אל תביאי, כן תביאי"? לא בטוח שירדתי לסף דעתך!

eily זה לא אונדה זה הונדה, אתה מתבלבל, זה רכב חזק ויציב ואתה לא יודע יש גם נשים נוהגות עליו אז זה לא רק של גברים,

וכל השאר זה חראטה כי היה לי 3 שנים פיגו שרק עשתה לי צרות, שנת 99 עשה אז בזמנו 120 אלףף שמור מאוד, אבל התקלקל מאוד מהר וכל הבעיות נפלו עלי, אז מניסון עם ה306 היה לי ניסון מר מאוד.

עכשיו בא נעבור להתהליך של "כן תביא אל תביא" - חשבתי גם על היד הגבוהה ועל כל הטיפולים היחסית יקרים ועל מצב המכני של המכוניות האלה, חלק אמרו לי אל תביא לא שווה לך הכאב ראש הזה, וחלק שני אמר לי תביא אתה יכול למצוא שמורות ובמצב טוב,

אז אחרי חשיבה של איזה חודש וקצת, הלכתי לראות 8 רכבים של סיוק קופה שנת 95.

7 מהם היו אחרי תאונות שלדה , מתיחות של רובוט, מנוע לקראת הסוף , גיר על הפנים, קומבניות בחשמל וכל השאר,

עד שהגעתי לאחת והיחידה שלי שהיא הייתה רכב בצבע ירוק שאיזה בדואי צבע אותה, בכל מקרה הכנסתי את הרכב לבדיקה.

הוא עבר את כל המבחנים בהצלחה חוץ מכמה בעיות קלות על 2 צמיגים גמורים, צריה להחליף, ועוד כמה דברים של שטויות.

אבל בעיקר הוא הצליח במנוע גיר שלדה שזה העיקרי לשנים האלה, ישר חטפתי את הרכב והורדתי את הצבע הירוק, כיום הרכב שחור, ונראה יפה מאוד.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

באמת שאני לא מבין למה עדיין רוצים לקנות כאלו רכבים.

באמת באמת, אין לרכבים האלו טיפת פוזה השנים היפות שלהם עברו ממזמן.

מצחיק לראות את הערסים מתפרעים עם הגרוטאות האלה

תמיר.

פורסם
באמת שאני לא מבין למה עדיין רוצים לקנות כאלו רכבים.

באמת באמת, אין לרכבים האלו טיפת פוזה השנים היפות שלהם עברו ממזמן.

מצחיק לראות את הערסים מתפרעים עם הגרוטאות האלה

חחחחחחחחח! כל כך נכון.

להוציא 25K על רכב משומש יד 6000 שקרעו אותו מכל הבחינות זה טירוף.

אל תעשה את זה לעצמך אלא אם כן אתה נהנה לבלות במוסכים ולהתרוצץ ברחובות בעודך צועק "גוועאלד".

לקנות רכב זה לא לקנות רק את הרכב, זה לקנות טסט ולקנות ביטוח ולקנות דלק ולקנות "אחזקה" ולקנות טיפולים,

הדברים האלה מצטברים לסכומים מאוד גדולים שאני בטוח שאין לך.

קודם כל תוציא רשיון (בהצלחה), תעשה ביטוח לנהג חדש על אחת המכוניות במשפחה (2?), תנהג עם המלווה,

וכשתחסוך יותר כסף תחשוב על קניית רכב - ותנסה להימנע מרכישת רכב מלפני 15-20 שנה.

פורסם

בהצלחה.

שיוואו חלונות חשמל ומראות חשמל!! בהחלט שווה לבזבז 25-30 אלף על גרוטאת פח משפחתית מזדקנת.

תגיד יש להן גם נעילה מרכזית ואנטנה לרדיו? אם כן אז בכלל שווה לעבור לסיוויק 95.. אין קנית אותי.

ברצינות עכשיו - מה אתה עף על סיוויק מסכנה כאילו זה איזה רכב ספורט? תזכיר לי מה הנתונים של קופה 95 ב0-100..?

במה בדיוק סיוויק קופה כל כך הרבה יותר ספורטיבית מנאמר, רנו מגאן 16v מאותו שנתון? בצופר? חחח..

לשואל השאלה אלכס בן ה16: לי היתה סיוויק קופה בתור אותו ראשון, וקניתי אותה למרות שכל העולם ואחותו אמרו לי שאני אתחרט על כך. משום מה, גם לי באותו הזמן היה חרוט במח משהו שאמר לי שסיוויק זה רכב מאוד ספורטיבי ומהנה. כיום, אני יכול להגיד לך במילה אחת - בולשיט. הרכב לא אמין ולא כזה מהיר כמו שערסים דבעים גורמים לך לחשוב.

המכירון של הרכב לא נשמר בגלל שהוא אמין או מהיר או חזק או מיוחד.. הוא נשמר בגלל שהשוק שלו מכיל מצד אחד ערסים שחושבים שזה בסדר לקחת 10k יותר מהמחירון רק כי הם שמו מגנזיום פילטר וכיסוי להגה, ומהצד השני ערסים שחושבים שזה באמת שווה 10k ובגלל זה קונים אותו.

פורסם

או קיי... קראתי את כל התגובות, תודה על ההתייחסות :-).

נראה לי שאני לא אקנה את הקופה, אולי לפעמים אשאיל את הסיוויק הסגולה 8).

מה דעתכם על יונדאי גטס 1.6 ידנית 3 דלתות SPORT ? אנמית? בטיחותית? אני אצטרך להיות בקשר טוב עם בעל תחנת הדלק? מהנה לנהיגה? (וכן, אני מבין שזה רכב קוריאני :-P)

:wink:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...