Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גיר אפלנדר 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר שיפוץ גיר ב70 אלף..בושה וחרפה בפני עצמה הבעיה כרגע שאני נותן לחיצות על הגז יש איחור בתגובה של האוטו..

ידוע שזה קורה לאחר שיפוץ או בעיה חדשה..?

הרכב כרגע עם 95 אלף.

בנוסף יש דפיקה במעבר מהילוך 1 ל2

דרך אגב הגיר שופץ במוסך המורשה UMI המרכזי.!!!

פורסם

וואי וואי....למצב הזה עוד לא הגענו עם הרכב.

לנו היה שברולט אפלנדר 2007 שעשינו עליו בשלוש וחצי שנים 85 אלף ק"מ, ולא היה חודש/חודשיים שקטים שהוא היה ללא מוסך. כל פעם צצה בעיה אחרת. חודשיים לאחר סיום האחריות נזלו להם הבוכנות של הדלת האחורית, הוחלפו ומיד לאחר זה הוחלט למכור את הרכב כי חבל על הכסף להמשיך להחזיק את הרכב ללא אחריות ואחרי שלוש וחצי שנים איתו הוא נמכר.

היה רכב כיפי ומפנק עם הרבה כוח, אבל לא היה שווה את כל הצרות שהוא עשה לנו...

פורסם

אם אתה אומר שזה מיוצר בקוריאה אז בוא אני אחדש לך...

שברולט אפלנדר מעולם ל-א יוצרה בקוריאה

עד הפסקת הייצור הוא המשיך להיות מיוצר בקנדה. יבדקו את עצמם כל מי שאומר שזה יוצר בקוריאה, ברישיון רכב כתוב קנדה וזה רכב אמריקאי לכל דבר..מניסיון!. חקרתי לרכב הזה את השורשים בשלוש וחצי שהוא היה ברשותי.

פורסם
שברולט? בעיות?

בקיצור, היא מיוצרת בקוריאה. (אין סיכוי שבעולם, שגיר אמריקאי יעשה בעיות ב70KKM, לא יכול ליהיות.)

מוזר מאוד, דווקא המאליבו ושאר האמריקאיות האורגינליות, אמינות.

אכן, שמעתי מהרבה אנשים שזה רכב כיפי וחזק והכי חשוב מרווח וגדול.

אין קשר לגיר אמריקאי, גם באימפלות יש מחלה שאחרי כמה עשרות אלפי קילומטרים סולנואיד לחץ שמן גיר המקורי הולך (מסתבר שמדובר בחלק בעייתי שהוחלף והחדש מיוצר ע"י חברת בוש) וגורם לבעיטות בהחלפות ואם לא מתקנים בזמן אז אפשר להגיע לשיפוץ גיר בגלל שחיקה. אני מאמין שפה הייתה בעיה דומה ובמורשה החליטו לשפץ במקום להחליף מה שצריך. לא יודע איזה גיר בדיוק יש באפלנדר אבל אולי כדאי לך לחפש בפורומים בחו"ל על בעיות שקשורות ולנסות להבין איפה הבעיה, חוץ מזה אם השיפוץ גיר נעשה לא מזמן אז אמורה להיות אחריות כלשהי על השיפוץ לא?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הגיר שופץ לאחר שבאמצע נסיעה הוא פשוט החליק ובמצב של D הטורים עלו והרכב לא זז כמו ניוטרל..

על הגיר יש אחריות כרגע אבל הם לא פותחים עד שהוא מת..אני במלחמות שמה..

רכב מצוין כל עוד אין בעיות..אבל יש בעיות והרבה..

• תוכן חדש...