Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo 1.2 TSI חיווי טמפ מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שחדש לפולו שלי, אשמח להיעזר במי שיודע.

האם יש חיווי לטמפ המנוע ? אני לא מוצא כזה בלוח המכוונים. (מאוד לא רגיל לי שלא להעיף מבט במצב טמפ העבודה)

איך יודעים שהמנוע הגיע לטמפ העבודה האידיאלית (אחרי נניח התנעה קרה מהלילה).

תודה מראש

פורסם

בפולו החדשה אין מד חום מנוע, אלא נורית חיווי על התחממות יתר.

תתרגל, סמוך על האלקטרוניקה... זה קיים גם בסוגי כלי רכב אחרים.

:brickwall:אבל, שים לב ואל תרפה:

הפולו החדשה שלי, TSI DSG, בת שנה ושבועיים, ומיד לאחר שנרכשה ועד היום, היא "ביקרה" כ-15 פעמים במוסך,

בין היתר בגלל תקלות חוזרות!!!

החליפו ברכב עד עתה חלקים רבים, ביניהם טורבו, סוויצ', תומך מנוע, פין במנגנון חלון (פעמיים באותו חלון), תושבת מחשב.

נעשו מספר עדכוני תוכנת מחשב ניהול מנוע, ותוכנת מחשב גיר!

הגיר "מחליק" (מפרפר) לעיתים בהחלפות מ-1 ל-2.

הגיר משמיע לעיתים רעש של ברזלים בהחלפות של ההילוכים הנמוכים, למעלה ולמטה, ובעליה על פסי האטה ובכביש משובש.

(בעניין הרעש הזה ישנן התכתבויות רבות בעולם מעל דפי האינטרנט!!!).

הכסאות הקדמיים מתנדנדים, בדיוק כמו לפני "התיקון" שלהם...

הרכב מתפרק, התנהגות הגיר איומה ובשירות לא מתרגשים... ועל חלק מהטענות שלי הם עונים: "ככה זה - זה בסדר" !?!?!?

פורסם

מוזר מאוד מה שאתה אומר , אני כמעט שנה עם הפולו TSI שלי וחוץ מפעמיים (אחת מהם טיפול והשניה החלפת כיסוי העור של ידית ההילוכים) הרכב לא ראה מוסך והכול מצוין !

פורסם

לא יתכן - שרק אצלי ישנן תקלות,

כן יתכן - שאצלי נוצר צירוף מיקרים אומלל של תקלות אופייניות לדגם!

(ובהזדמנות זו: כדאי שתבקש במוסך שיבודדו את צינור הדלק שגורם לרעידות בסיבובי סרק - זו תקלה ברמה של ריקול, והם לא עושים זאת אם לא מבקשים במפורש!!!).

חכה חכה, נפגש במוסך, לאחר תום האחריות, עם ארנק שמן...

פורסם
בפולו החדשה אין מד חום מנוע, אלא נורית חיווי על התחממות יתר.

תתרגל, סמוך על האלקטרוניקה... זה קיים גם בסוגי כלי רכב אחרים.

:brickwall:אבל, שים לב ואל תרפה:

הפולו החדשה שלי, TSI DSG, בת שנה ושבועיים, ומיד לאחר שנרכשה ועד היום, היא "ביקרה" כ-15 פעמים במוסך,

בין היתר בגלל תקלות חוזרות!!!

החליפו ברכב עד עתה חלקים רבים, ביניהם טורבו, סוויצ', תומך מנוע, פין במנגנון חלון (פעמיים באותו חלון), תושבת מחשב.

נעשו מספר עדכוני תוכנת מחשב ניהול מנוע, ותוכנת מחשב גיר!

הגיר "מחליק" (מפרפר) לעיתים בהחלפות מ-1 ל-2.

הגיר משמיע לעיתים רעש של ברזלים בהחלפות של ההילוכים הנמוכים, למעלה ולמטה, ובעליה על פסי האטה ובכביש משובש.

(בעניין הרעש הזה ישנן התכתבויות רבות בעולם מעל דפי האינטרנט!!!).

הכסאות הקדמיים מתנדנדים, בדיוק כמו לפני "התיקון" שלהם...

הרכב מתפרק, התנהגות הגיר איומה ובשירות לא מתרגשים... ועל חלק מהטענות שלי הם עונים: "ככה זה - זה בסדר" !?!?!?

לגבי הקטע הזה : "הגיר משמיע לעיתים רעש של ברזלים בהחלפות של ההילוכים הנמוכים, למעלה ולמטה, ובעליה על פסי האטה ובכביש משובש.

(בעניין הרעש הזה ישנן התכתבויות רבות בעולם מעל דפי האינטרנט!!!). "

ממה שידוע לי זה אחד מהמאפיינים של תיבת ההילוכים הזאת הרעשים העדינים הללו, יש מי שאצלו זה מורגש יותר ומי שפחות לדעתי זה פונקציה של הבדלי אקוסטיקה, אבל לדעתי האישית הרחש הנ"ל הוא מינורי באופן יחסי.

אם זאת מי שבא מתיבה רגילה או מידני , בהחלט סביר שיראה לו משהו לא רגיל, אבל זה עוד דבר שצריך להתרגל אליו כשעוברים למשהו חדש.

לדעתי מה שתיארת טורבו, סווי'ץ, עידכוני תוכנות של מנוע ושל גיר, מבלי להיות מומחה ובשליפה ללא כל לקיחת אחריות :-P , מנסיוני עושה לי רושם שהרכב טופל באופן לא מיקצועי, והתקלות לא אובחנו עד למקור הביעה, אלא היה ניסיון להחליף מכלולים שלמים בשיטת הזבנג וגמרנו, כלומר במקום למצוא את מקור הביעה שיכול להיות בסוף פשוט ומינורי מנסים להחליף את הכל. לפחות ככה זה נישמע לי אינטואיטיבית.

חבל שכך טופלת, אני מאחל לך שלא תדע עוד מוסך לזמן רב, אבל שווה לשקול מצירת מוסך אחר אולי ?

פורסם

המוסך שעליו מדובר הוא המוסך המרכזי של צ'מפיון...

הרעשים מהגיר הם בהחלט לא מינוריים! (אל תאמין לקשקשת של ה"מומחים" - הם מגינים על היצרן...).

כבר בגן חובה לימדו אותי שכל רעש מכני יוצר נזק מצטבר, לתשומת לבך!!!

להתראות...

• תוכן חדש...