Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על ציטה c50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות שני מכשרים כאלה ויש לי כמה שאלות

1. מאיפה לקנות מהאתר שלהם או מאמזון או מקום אחר

2. אני צפוי להתקל במכס מסיום או כל תשלום אחר חוץ מהמחיר של c50 ומשלוח

3. האם הרשמה לעדכון אחד תתמוך בשני המכשרים

תודה לעוזרים

פורסם

אני יודע מי מוכר בארץ והמחיר שהוא רוצה לא הגיוני אם מכשיר עולה בחו״ל 100$

אין לי בעיה לחקות טיפה למישהוא שימכור בארץ במחיר הגיוני אם עברית וחבלית עידכונים

ולשאלה שלי אם אני מזמין 2 מאמזון או מהאתר שלהם אמור להיות לי בעיה להביא את זה לארץ במשלוח יהיה איזה מכס או תשלום מסיום

תודה

פורסם
אני יודע מי מוכר בארץ והמחיר שהוא רוצה לא הגיוני אם מכשיר עולה בחו״ל 100$

אין לי בעיה לחקות טיפה למישהוא שימכור בארץ במחיר הגיוני אם עברית וחבלית עידכונים

ולשאלה שלי אם אני מזמין 2 מאמזון או מהאתר שלהם אמור להיות לי בעיה להביא את זה לארץ במשלוח יהיה איזה מכס או תשלום מסיום

תודה

אמאזון שולחים לארץ רק ספרים ודיסקים.

אתרים אחרים אולי ישלחו בארץ אבל עלות של מעל 5-$ מחייבת במס. היות והגדרת המכשיר מן הסתם לא נופלת תחת קטגוריה מוכרת ,קשה לנחש האם יגבו רק מע"מ או גם מס כלשהו וכמה. המס נגבה על העלות הסופית כולל עלות המשלוח.

פורסם

אם אין חשיבות לשפה שהמכשיר מדבר, אין שום הצדקה לרכוש בארץ, גם לא ב-800 ש"ח.

יש היום חברות שמבצעות משלוחים לארץ במחירים סבירים, והם גם מטפלים בתשלום מכס במידה ויש.

אתה נרשם לחברה הזו, מקבל כתובת בארה"ב, לשם אתה שולח את מה שקנית, והם דואגים לשלוח לארץ, ומביאים לך את זה עד הבית.

קניה ישירות מהיצרן (ששולח רק בתוך ארה"ב) ומשלוח באמצעות חברה שכזו, תהיה זולה בהרבה מ-1,000 ש"ח, כולל המס/מע"מ שתידרש לשלם.

כשהמכשיר יגיע אליך, תקנה מנוי לעדכונים דרך אתר האינטרנט של היצרן.

פורסם
אם אין חשיבות לשפה שהמכשיר מדבר, אין שום הצדקה לרכוש בארץ, גם לא ב-800 ש"ח.

יש היום חברות שמבצעות משלוחים לארץ במחירים סבירים, והם גם מטפלים בתשלום מכס במידה ויש.

אתה נרשם לחברה הזו, מקבל כתובת בארה"ב, לשם אתה שולח את מה שקנית, והם דואגים לשלוח לארץ, ומביאים לך את זה עד הבית.

קניה ישירות מהיצרן (ששולח רק בתוך ארה"ב) ומשלוח באמצעות חברה שכזו, תהיה זולה בהרבה מ-1,000 ש"ח, כולל המס/מע"מ שתידרש לשלם.

כשהמכשיר יגיע אליך, תקנה מנוי לעדכונים דרך אתר האינטרנט של היצרן.

מסכים עם כל מילה. בשביל חוברת והתראות בעברית לא שווה לשלם את ההפרש.

אותה דבר עם הולנטיין - אפשר לקנות אותו מארה"ב ב 400 דולר + משלוח. מאוד פשוט לעשות לו הגדרות לבד.

לאחרונה רכשתי שתי יחידות של הצ'יטה מ http://www.speedcheetah.com. ניתן לשלוח ישירות לישראל ולשלם בפייפל. שילמתי 230 דולר על שתי היחידות כולל משלוח, ואני מניח שאני אצטרך לשלם מע"מ כשהיחידות יגיעו לארץ.

סה"כ יוצא 450 שקלים ליחידה.

פורסם
ניתן לשלוח ישירות לישראל ולשלם בפייפל.

מעניין, הם התחילו לשלוח לארץ? לפני כמה חודשים, כשאני קניתי, זה לא היה אפשרי.

מצד שני, אולי שווה לשלם עוד $17 בשביל דמי הטיפול של החברה ששולחת, וגם מטפלת במיסוי במידה ויש, ואתה מקבל את החבילה הביתה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, שורה תחתונה, חוץ מהעברית (כבודה במקומה מונח) - האם יש משהו מיוחד בהגדרות של ה- C50i שהופך אותו למתאים יותר לישראל לעומת C50 ביבוא אישי מארה"ב? משהו ששוה לשלם בשבילו 1380 ש"ח, להבדיל מה- 650 ש"ח שהמכשיר עולה בארה"ב יחד עם עדכונים לכל החיים הכוללים את אירופה וישראל, ומשלוח לישראל (למרות שזה משלוח דואר שבטח לוקח כמה שבועות)?

באותו עניין (ואותו יבואן), שוב, האם יש יתרון לקניית ולנטיין 1 בארץ, לעומת ארה"ב (שם זה עולה כ- 1500 ש"ח ואני מניח שיעלה עוד איזה 200 ש"ח להביא לארץ, לעומת ה- 3400 שזה עולה בארץ)?

דרך אגב, אתם שמים לב "לחוקיות"? היבואן מוכר בארץ את שני הפריטים האלה במחיר של פי שתיים מעלות יבוא אישי... אני מבין שהוא צריך להחזיק מלאי, להחזיק אתר אינטרנט, לשלם משכורות, אבל עדיין... כזה פער מחירים?

במשהו כמו 2400-2500 ש"ח אפשר להביא סט של צ'יטה + V1 לעומת 4600 ש"ח שהיבואן מוכר במחיר "חבילה" מיוחד.

מה? 2000 ש"ח הולך ברגל? נכון, היבואן נותן גם זרוע ואקום ועוד איזה כבל להתקנה קבועה, אבל לעניות דעתי זה לא ממש שווה 2000 ש"ח... :twisted:

אז אני ממתין בכליון עיניים לקרוא מה אתם מספרים על ההבדלים בין המוצרים האמריקאים והמוצרים "הישראלים", לפני שאני מזמין מחו"ל.

תודה מראש

פורסם

כמו שכתבתי בתגובתי בשרשור, אני לא רואה סיבה לשלם יותר מכפול בשביל שהמכשיר ידבר עברית (ציטה). במקרה של הוולנטיין בכלל מדובר בסכומים הזויים.

יהיה מי שיגיד שאולי עניין האחריות על המכשירים עצמם במקרה של תקלה/פגם יהיה יותר קל במקרה של רכישה בארץ והתנהלות מול היבואן. היום, כשיש שרותי דואר ומשלוח מהירים, ניתן לשלוח את המכשיר ליצרן באופן עצמאי, הרי גם היבואן אמור לשלוח אליו, לא?

• תוכן חדש...