Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת דלק בפולו 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי רכב מסוג פולגסווגן פולו שנת 97' 1400 ידנית שכרגע עומדת על 128000 ק"מ.

במהלך החודש וחצי האחרונים יש לי נזילת דלק מהרכב לא באופן סדיר, עכשיו אני אפרט-

יש הזעה של דלק מאזור החיבור ליד הבולם השמאלי אך כשמסתכלים מתחת לרכב רואים זרימה די רצינית משתי מוקדים,

הראשון- מאזור המנוע די קרוב לאיזור החיבור שבסמוך לבולם.

והשני- מאזור המיכל דלק כביכול מהחלק העליון של המיכל ככה שלא רואים מאיפה הנזילה.

הנזילה לא תמידית ויש מצבים שיומיים אין אפילו טיפטוף,כ 90 אחוז מהפעמים שנוזל זה בתחילת ההנעה של הרכב.

כמובן שחוק מרפי עובד שעות נוספות ובכל פעם שאני הולך למוסך אין נזילה... ובעלי המוסכים טוענים ומתחייבים כי אין נזילה והכל תקין גם כאשר הם הרימו את הרכב על ליפט ועברו על כל הצינורות.

אחד מהמוסכים אמר לי שפשוט עדיף להחליף את החיבור שבסמוך לבולם השמאלי ואמרתי לו שאני מעוניין למצוא את מקור הבעייה ולא למצוא פתרונות חלופיים.

חשוב לציין כי בעקבות זה הרכב הפך לתצרוכת דלק 1:12 גם כשאני נוסע ממש רגוע.

מבקש את עזרתכם...תודה מראש אביחי.

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי הנזילה שבסמוך לבולם הימני ,זוהי תקלה נפוצה כאשר צינורות

הדלק קרים וקשים בהתנעת הבוקר אז הם דולפים בחיבור שבין הגומי לפלסטיק .

עליך פשוט להחליף את שני החבקים שבמקום (המקוריים זה חבק בלחיצה) לחבקים אוניברסליים

שניתן לחזק עם מברג .

זה בדרך כלל פותר את הבעיה ,אם לא אז אתה תצטרך להחליף את הצינור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מוסך רון קודם כל תודה רבה על העזרה רציתי לדעת איפה ממוקם המוסך על מנת להגיע לבדיקה מקיפה,

שנית רציתי לדעת אם הנזילה מהמוקד השני באזור המיכל דלק קשורה לחיבור באיזור הבולם?

זאת אומרת שטיפות דלק יורדות מהחיבור באזור הבולם מטפטפות על הצינור ו "גולשות" על הצינור עד לנק' באיזור המיכל ומכאן ההסבר לשתי מוקדים של נזילה?

• תוכן חדש...