Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,ברשותי שברולט אופטרה 5 דל'.

אני מעוניין להוסיף ארומה ספורטיבית לאוטו על ידי הוספת אגזוז זרימה חופשית,אך נתקלתי בבעיה קטנה.

המרחק בין קצה האוטו לבולמי הרכב קטן מאוד. רציתי לדעת האם לדעתכם יש אגזוזים אשר יתאימו לרכב .

280650_2121810937958_1626364894_2135852_6445609_o.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

לרוב דוד כמו שאתה מחפש לא יהיה רחב כמו המקורי שלך.

לפי דעתי זה שינוי לא מבורך ומלבד רעש , לא תקבל כלום, מה שגם זה לא מתאים לאופי הרכב, אבל כל אחד והשיקולים שלו.

אגזוזן מקצועי יעשה עבודה טובה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אתה יכול לבנות אגזוז בסדנאות וחנויות המתמחות בזה לפי רצונותיך (מידה,רעש,גודל סוג וסופית) אם אתה צריך יש לי את הטלפון של החנות והעלות היא 700 שקל כולל הרכבה

(גילוי נאות אני לא קשור אליהם בשום צורה או דרך ואין לי אינטרס או רווח בעניין)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

נשמע מחיר מעולה לאגזוז בהתאמה אישית,אשמח לקבל בפרטי טלפון ולמיקום.

אגב,הציעו לי אגזוז של חברת דראגון משומש ב150 שקל,איך לדעתכם האגזוז הזה?

------

אגב אם אני כבר מדבר עם מביני עניין בתחום,החלום שלי הוא אגזוז בעל רעש הדומה לזה של ההונדות סיויק של הבדוואים.

רק בהעלאת הטורים הוא נותן רעש ספורטיבי שמזכיר טיפה אופנוע(ללא באס כמו באגזוזים של הערסים המקומיים )

יפני זה הכי אחי

פורסם

בן אדם שמיתעסק עם אגזוזים תמיד יוכל להתאים לך ולהתקין לך ללא בעיות.

לדעתי תילך על האגזוזים של רמוס או סברינג. נישמעים הכי טוב צליל עם באס יפה כזה ולא מציק יותר מידי- לפחות לטעמי.

לי באוטו יש את הרמוס מנירוסטה אם אני לא טועה קוראים לו הרד ליין והוא נישמע ממש יפה.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• תוכן חדש...