Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקום לאיחסון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אין לי רכב אספנות במובן הקלאסי, אבל אני משתמש בו כרכב אספנות – רק בסופי שבוע.

מכיוון שהרכב עומד ברחוב, הוא מכוסה אך בחצי שנה האחרונה כבר נגנבו לי ארבעה (!!!) כיסויים.

אני מניח שבעלי רכבי האספנות יודעים היכן יש חניונים שמורים שבהם אפשר להחזיק רכב לתקופות ארוכות.

אני מחפש חניון כזה באיזור ת"א.

תודה מראש.

פורסם
אמנם אין לי רכב אספנות במובן הקלאסי, אבל אני משתמש בו כרכב אספנות – רק בסופי שבוע.

מכיוון שהרכב עומד ברחוב, הוא מכוסה אך בחצי שנה האחרונה כבר נגנבו לי ארבעה (!!!) כיסויים.

אני מניח שבעלי רכבי האספנות יודעים היכן יש חניונים שמורים שבהם אפשר להחזיק רכב לתקופות ארוכות.

אני מחפש חניון כזה באיזור ת"א.

תודה מראש.

אני יכול להמליץ לך על חניון ברחוב מזא"ה (שכחתי מה השם שלו) אבל הוא מצוין, פתוח כעת 24 שעות ביממה וכמובן בעל שמירה רצופה 24 שעות. אף פעם לא היה לנו אי אילו בעיות שם (חוץ מכמה פעמים שאנשים חונים לנו במקומות השמורים לנו). אבל לא נורא...

בכל מקרה. יש שם המון רכבים שחונים לתקופות ארוכות (בדר"כ מספר שבועות) וגם אין שם ממש צורך בכיסוי, מקום סגור ומאובטח.

יש אליו שתי כניסות, מרחוב מזא"ה (אתה מגיע אליו מרחוב גרוזנברג או אלני ואחרי 10 מטר נכנס שמאלה לחניון, או מכיוון רחוב בלפור, אתה נוסע על בלפור עד 50 מטר מאלנבי (לפני) ואז פונה שמאלה לכניסה.

בהצלחה

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...