Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקיבלתי את כל המוצרים שהזמנתי , ביצעתי אתמול חצי דיטיילינג ראשון בעצמי.

מצרכים :

img0183vo.jpg

* אם זה מעניין מישהו אשמח לתת פירוט על כל המוצרים בתמונה.

הטיפול כלל :

1.שטיפה + ניקוי ג'אנטים

2.פלסטלינה על כל הרכב

3 Cleaner Fluid (מכין את המשטח לפני הווקס)

4. ווקס ( השלב הכי מהנה בכל התהליך).

5. Nano Express ( מורחים לאחר הווקס , לקבלת ברק עמוק יותר שמחזיק למשך חודש ).

את הטיפול עצמו התחלתי בשעה 7 וחצי בערב וסיימתי בשעה 2 וחצי בלילה ( מי שרוצה פירוט על כל התהליך אשמח להסביר).

תמונות של התהליך אין מכיוון שהייתי מאוד מרוכז בעבודה , וגם לא תמונות לפני.

בזמן מריחת הווקס על הרכב :

img0191op.jpg

הווקס הזה , מסוג מיראז' עם 40 אחוז קארנובה. את הווקס יש למרוח בעזרת הידיים , למרות שניתן גם בפד אבל זה מקלקל את ההנאה שבתהליך. הווקס מתחמם באמצעות הידיים והוא נורא נוח לשימוש .

תמונות אחרי :

img0213ec.jpg

img0210d.jpg

img0208i.jpg

img0216uoc.jpg

img0205rhw.jpg

זהו , מוזמנים להגיב ולשאול שאלות.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי , ממש יופי גם על האקסזוריס וגם על החומרים של סוויסוואקס (השתמשתי בהם לפני הזימול והזאינו , ושיניתי רק כדי לנסות גיוון) , רק דבר אחד מטריד - השעות עבודה שלך הן שעות עשירות בלחות

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה לכם ,

Moonlight Theory - איך המוצרים של זימול בשוואה ל-swissvax ?

אגב באזור שלי אין הרבה לחות ( אזור ירושלים) והעבודה בוצעה בחניה מקורה וסגורה ובכל מקרה לא היה לי זמן אחר :-)

על איזה שעות עבודה אתה ממליץ ?

פורסם

המוצרים הזמנתי מאתר בשם http://www.theultimatefinish.co.uk

היו לי כמה בעיות איתם אבל הם בגדול בסדר.

את רוב המוצרים שלחתי לארץ וחלק הביאו לי מחו"ל , יש לציין שאני חייב תודה לגלעד (hgilad123) שעזר לי והסביר לי.

המחיר - בסביבות 2500-3000 שקל .

אגב- לא הזמנתי את כל המוצרים שאני צריך , אני ממתין עם זה לתחילת חודש הבא ויש מצב שאקנה גם פולישר מקצועי.

פורסם
תודה לכם ,

Moonlight Theory - איך המוצרים של זימול בשוואה ל-swissvax ?

אגב באזור שלי אין הרבה לחות ( אזור ירושלים) והעבודה בוצעה בחניה מקורה וסגורה ובכל מקרה לא היה לי זמן אחר :-)

על איזה שעות עבודה אתה ממליץ ?

מה שלמדתי על ווקסים הוא , שלהיות אובייקטיבי זה כמעט בלתי אפשרי .

ההבדלים העיקריים בין ווקס לווקס הם בעיקר הנטייה למראה יותר מבריק ומתכתי , או רטוב ועמוק , וכמובן עמידות .

היות ואני לא מנצל את תקופה העמידות של הווקס (מצורפת תמונה של המינימום Beading שאני מותיר ווקס , במקרה הזה מדובר בזימול) , זו כבר שאלה של טעם , והזימול יותר מעמם את הברק של הצבע אבל מעניק עומק ומראה רטוב (אגב , אנו משווים לזימול מהיקרים מאוד) .

השעות לא קריטיות , מה שחשוב הוא שהטמפרטורה תהיה סבירה והלחות תהיה נמוכה , ההתייחסות שלי לשעות נבעה מהימים האחרונים שמלאיי לחות ובשעות שציינת אני רואה שהווקסים פשוט מתאחים לאט יותר .

במקרה של לחות גבוהה אגב , עדיף דווקא לעשות את מריחת הווקס בשטח פתוח ולא במוסך סגור (כמובן שבצל , ובלי להסתכן בחול ואבק שיגיעו עם הרוח לרכב) .

בכל מקרה תוצאה יפה :-D

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה על ההסברים המפורטים , למדתי משהו חדש.

אגב אם תוכל להפנות אותי לאתרים שאוכל להזמין מהם מוצרים של זימול אני אשמח ( אפשר גם בפרטי ).

תודה :-)

בוגדני מגעיל - המטליות הן של חברת Microfiber Madness , מטליות יחסית יקרות אך מעולות באיכות שלהן !

האפורות הן של Swissvax .

פורסם

תוצאות מצויינות!

העלות של המוצרים גבוהה אך באמת swisswax נחשבים לטובים בתחומם-והתמונות שוות את ההשקעה.

גם הרכב שלי צריך לעבור את השטיפה+פלסטלינה+ווקס היום, ייתכן ואעלה סקירה מצולמת לגבי 3 מוצרים של meguiars שאני אשתמש בהם היום.

פורסם
תוצאות מצויינות!

העלות של המוצרים גבוהה אך באמת swisswax נחשבים לטובים בתחומם-והתמונות שוות את ההשקעה.

.

לא נכון, יש טובים מהם ונוחים בהרבה לשימוש (סוויס ווקס אפקטיבי רק במריחה עם היד).

אבל אני חייב לתהות כרגע על עניין ארסנל אביזרי הניקוי של יקיר (שהיא מכובדת ב-ה-ח-ל-ט):

האם זה באמת שווה ?

כלומר, האם שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בחומרי ניקוי מהשורה הראשונה (וזה לא משנה אם זה המוצר הכי טוב או השני הכי טוב), וזה המון כסף כי המוצרים של סוויסווקס יקרים בצורה מטורפת, האם שווה להוציא סכום כסף כזה על רכב "ממוצע" ? (חלילה לא לפגוע יקיר, אני מתכוון ברמה הכללית, רכב ממוצע ולא איזה יוקרה).

רוב המוצרים התחליפיים למוצרים שיקיר רכש ייתנו תוצאות כמעט זהות למראה, למעט פוליס ווקס\גלייז שמוצר של טרטל ווקס לא ייתן תוצאה זהה, אבל בשורה התחתונה פוליש ווקס עושים אחת ל-4 עד 6 חודשים, לא בכל שטיפה.

יש באמת טעם להשקיע כזה סכום ?

אני שוקל את זה מנקודת מבט של מישהו שמאוד פדנט לגבי הרכב ומוכן להשקיע ה-מ-ו-ן בטיפולים לרכב וטיפוח הרכב אבל חושב באיזשהו מקום שלהשקיע כל כך הרבה כסף במוצרי ניקוי כאלה זה קצת לזרוק כסף (שוב, למעט הווקס ופוליש שבהחלט עושים את ההבדל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מניח שאני מהאובססיביים ביותר לדיטיילינג של הרכב , עד לרמת הימים שלמים לבצע ווקסים שונים רק לברגים של המרכב והשלדה .

חרף זאת , דעתי היא שהן מבחינת השמירה על מצבו הקוסמטי של הרכב ואף מבחינת רמת הברק שלו (לפחות בטווח האחזקה הממוצע של מספר ידיים בחייו של הרכב) , לא זה לא משתלם - זה בזבזני לחלוטין להשקיע במוצרים כאלו .

יותר מזה , אדם שמשקיע ככה בקיט הגדול של סוויסווקס (שלא זול , אבל מחירו בערך מחיר של קופסאת ווקס אחת מהווקסים היקרים..) , מוציא פי כמה ממה שהיה יכול לרכוש מוצרים פחות יוקרתיים שהיו עושים את העבודה לא פחות טוב (לא חסר בארץ 3M , אוטוגלים ודומיהם) .

מצד שני , אין אדם שלא מוציא באופן לא פרופרציונאלי בין העלות לתמורה על מוצרים מתחומים כאלו או אחרים .

פורסם
לא נכון, יש טובים מהם ונוחים בהרבה לשימוש (סוויס ווקס אפקטיבי רק במריחה עם היד).

אבל אני חייב לתהות כרגע על עניין ארסנל אביזרי הניקוי של יקיר (שהיא מכובדת ב-ה-ח-ל-ט):

האם זה באמת שווה ?

כלומר, האם שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בחומרי ניקוי מהשורה הראשונה (וזה לא משנה אם זה המוצר הכי טוב או השני הכי טוב), וזה המון כסף כי המוצרים של סוויסווקס יקרים בצורה מטורפת, האם שווה להוציא סכום כסף כזה על רכב "ממוצע" ? (חלילה לא לפגוע יקיר, אני מתכוון ברמה הכללית, רכב ממוצע ולא איזה יוקרה).

רוב המוצרים התחליפיים למוצרים שיקיר רכש ייתנו תוצאות כמעט זהות למראה, למעט פוליס ווקס\גלייז שמוצר של טרטל ווקס לא ייתן תוצאה זהה, אבל בשורה התחתונה פוליש ווקס עושים אחת ל-4 עד 6 חודשים, לא בכל שטיפה.

יש באמת טעם להשקיע כזה סכום ?

אני שוקל את זה מנקודת מבט של מישהו שמאוד פדנט לגבי הרכב ומוכן להשקיע ה-מ-ו-ן בטיפולים לרכב וטיפוח הרכב אבל חושב באיזשהו מקום שלהשקיע כל כך הרבה כסף במוצרי ניקוי כאלה זה קצת לזרוק כסף (שוב, למעט הווקס ופוליש שבהחלט עושים את ההבדל).

אני נוטה להסכים עימך.

לדעתי זה סתם בזבוז כסף לקנות כאלו מוצרים מטורפים.

מניסיון עם הרכב שלי, שאני שוטף פעם בשבוע ועושה ווקס פעם בחודש, אני לא חושב שאם נעשה מצא את ההבדלים בן הגולף פלוס הלבנה שלי, לפולו האדומה המקסימה שלך אז ניתן לראות ולהרגיש, והפח יהיה חלק, עם ברק, והכל נקי.

אך אני משקיע על הרכב טורטל ווקס מוצק שעולה לי אם איני טועה פחות מ 50 שקל לקופסא, ומוריד את הווקס עם שמרטוט עבה שלא שורט שעולה נגיד 15 שקל?, לעומת שימוש בחומרים יקרים וכדומה.

אבל בסופו של דבר, כל אחד והרצונות שלו, וזה כבר הוא יחליט מה לעשות.

עריכה:

הנה אגב תמונה של הרכב שלי, שאני משתמש רק בטורטל ווקס, ושטיפה פעם בשבוע.

14113_1351663064946_1032474032_31073915_2239833_n.jpg

215879_1892045734175_1032474032_32204841_2789314_n.jpg

199649_1804715030962_1032474032_32109055_4424286_n.jpg

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...