Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K - לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפי הנושא אני מחפש רכב בין 20-30 אלף שיהיה כמה שיותר חדש וכמה שיותר אמין וכמובן חסכוני, עד כמה שאפשר לשחק עם הנתונים כמובן.

הצרכים : נסיעות לעבודה באזור ה 30 ק"מ סה"כ (הלוך וחזור), נסיעות ללימודים ואולי קצת לצאת מהעיר בסופי שבוע.

אני פוזל לכיוון לרכבים הבאים:

1.סוזוקי בלנו 97-99 - נכנסת אפילו באזור ה 10-15K.

2.סיריון מהשכרה ועם ק"מ גבוה (200+) אך שנתון ( צורה חדשה) 2006.

3.יונדאי גטס 2005-2006 ואולי 2007 גרסאות ה 1.4.

על הרכב להיות עם תיבת הילוכים אוטומטית.

הצרכים הם דיי בסיסיים, הרכב הוא לא למשפחה, אלא לי בלבד.

בקשר ל - 1 - קיבלתי המלצה מדוד שלי (קצין רכב כבר 15 שנה בעבור המשטרה), שזהו רכב נורא אמין רק שים דלק וסע וטיפול פעם ב 15K אמור להספיק לו. כמובן ששום דבר אינו בטוח .

בקשר ל - 2 - הרכב נראה חיצונית בסדר עם המון שריטות לדעתי, אבל סה"כ בסדר בתקציב הזה אי אפשר לקבל הכל, הבנתי שמ 2006 צורה חדשה הסיריונים קיבלו מנוע של טויוטה (גרסת היאריס) ושוב מדוד שלי קיבלתי המלצות ליאריס שכן הם גם רכבים אמינים מאוד ואז חשבתי על הסיריון, כיוון שיאריס לא באה בחשבון בגלל המחירון הגבוה במיוחד שלה (שאני ממש לא מבין ממה כל ההתלהבות...)

בקשר ל 3 - זה מעין ברירת מחדל שכזאת שכן הגטס גם נחשב רכב אמין..אולי לא חסכוני במיוחד אבל אמין...

חשוב לי לשמוע דעות על כל השלושה וכמובן אם אתם רוצים להציע משהו מקורי משלכם\ן בבקשה...

בתודה מראש

עידן

פורסם

1-הרכב כבר ישן,ואם יש אפשרות כספית לקנות משהו יותר חדש עדיף.

2- הק"מ מאוד גובהה,ועוד לגיר אוטומטי,השיפוץ לדעתי מתקרב,אני הייתי מוותר.

3-אם תוכל לקנות אתה 1.4,אופציה טובה,אמין טיפולים במחירים טובים יחסית.

4-הייתי בודק גם את הפונטו ספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם כל הכבוד שיש לי לסיריון ולמנוע "המופלא" שקיבלה מהיאריס, עם 200 אלף קילומטרים על השעון צפה תקלות חוזרת ומתמשכות. הזמן והקילומטראז' עושים את שלהם.

במקומך הייתי בודק אם גטס מהצורה החדשה עם קילוטמטראז' סביר יכולה איכשהו להיכנס לתקציב. אם תבחר בגרסא הידנית אז גם את נושא החיסכון בדלק תנטרל ותקבל רכב זול, זול לאחזקה ואמין למדי. אז נכון, לא תיתן בראש בסיבובים של נס הרים ולא תיקח את הפתיחות ברמזורים. לא נראה לי שזה מעניין אותך יותר מידי בשלב זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סך הכל המחיר הזה נכנסות מגוון סיאט איביזות או פולו מעולות עם מנוע של פולקסוואגן,

תוכל אפילו לחפש סאאב שנת 2000 עם 250 כ"ס (2300 טורבו) :)

אבל את האמת לך לכיוון של יונדאי אקסנט הידניות

או אולי סיריון קצת ישנה יותר אך בריאה יותר, הבעיה שלהן היא היציבות שפשוט נותנת הרגשה

כאילו האוטו מתהפך בכל כיכר...

אולי פיאסטה שנת 2002-3? הן גם זולות, גם חסכוניות וגם אמינות בטירוף...

נ.ב.

אל תשכח שתצטרך גם לבטח וגם ליישר קצת קו בכל אוטו שתקנה...

כך שתשאיר לעצמך קצת מזומנים בצד

מכונאי שובב ואוהב רכב מושבע.

פורסם
סך הכל המחיר הזה נכנסות מגוון סיאט איביזות או פולו מעולות עם מנוע של פולקסוואגן,

תוכל אפילו לחפש סאאב שנת 2000 עם 250 כ"ס (2300 טורבו) :)

אבל את האמת לך לכיוון של יונדאי אקסנט הידניות

או אולי סיריון קצת ישנה יותר אך בריאה יותר, הבעיה שלהן היא היציבות שפשוט נותנת הרגשה

כאילו האוטו מתהפך בכל כיכר...

אולי פיאסטה שנת 2002-3? הן גם זולות, גם חסכוניות וגם אמינות בטירוף...

נ.ב.

אל תשכח שתצטרך גם לבטח וגם ליישר קצת קו בכל אוטו שתקנה...

כך שתשאיר לעצמך קצת מזומנים בצד

זה ניראה שבכלל לא קראת את הדרישות של הבחור.

בטווח המחירים הזה,לדרישות שלך, לקילומטראג' שאתה נוסע, והחובה לרכב אוטומט, יונדאי גטס/אקסנט יתנו את התמורה הכי טובה.

פורסם

הבעיה היא שמבגטס ובאקסנט המנוע הוא אותו מנוע... ואז בעצם פשוט הוספת משקל על צריכת דלק נוראית...

שוב המסקנה הסופית שלי היא שהוא צריך פורד פיאסטה... אני חושב שהיא תספק לו את התמורה

הטובה ביותר בצירוף לצורה נחמדה מאוד ואוטומט פשוט ויעיל... פלוס כמה פינוקים

אם תתפוס דגם ג'יאה במצב טוב

אה ואגב אתה גם יכול לנסות שנת 2004...

מכונאי שובב ואוהב רכב מושבע.

פורסם
עם כל הכבוד שיש לי לסיריון ולמנוע "המופלא" שקיבלה מהיאריס, עם 200 אלף קילומטרים על השעון צפה תקלות חוזרת ומתמשכות. הזמן והקילומטראז' עושים את שלהם.

במקומך הייתי בודק אם גטס מהצורה החדשה עם קילוטמטראז' סביר יכולה איכשהו להיכנס לתקציב. אם תבחר בגרסא הידנית אז גם את נושא החיסכון בדלק תנטרל ותקבל רכב זול, זול לאחזקה ואמין למדי. אז נכון, לא תיתן בראש בסיבובים של נס הרים ולא תיקח את הפתיחות ברמזורים. לא נראה לי שזה מעניין אותך יותר מידי בשלב זה.

105K 2007 נשמע סביר ? דגם GLF

יש לציין שהק"מ השנתי הממוצע שלי הוא עד 15K

פורסם

בGLF מגיע עם כרית אוויר אחת וללא ABS לא מומלץ,תחפש GLI שם יש 2 כריות+ABS אוGLS שהיא יותר מפוארת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד אחת שקשה למצוא, נכנסת לרשימה :

פיאט פנדה - DYNAMIC אוט' 1.2

רציתי לשמוע חוות דעת על הדגם הנ"ל אפשר להשיג אותו ב 24K 2005 עם ק"מ 110K

לי זה נשמע סביר ביותר.

הדלק אצלה גם זול יותר 1:15

רציתי לשמוע על מחלות, ואולי דעות בעד ונגד הרכב (אני נייטרלי כי לא נהגתי מעולם על רכב שכזה)

• תוכן חדש...