Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניה של בראבו 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

זהו, ננעלתי על בראבו יפיפיה ומאובזרת.

בבדיקה יצא הכל תקין חוץ מפגיעות במרכב הרמה שולית ונמוכה, האם זה אומר משהו? והאם צריך להוריד על זה במחיר?

כרגע דורש 73500 שח.

חוץ מזה האוטו פצצה.

פורסם

דגש אחד קטן שיש לשים לב אליו, האוטו הנ''ל היה שווה 130 אלף ש''ח על האגורה לפני שנתיים, כרגע המחירון שלו הוא 50 אלף ש''ח פחות ( אגב לא ציינת אם זה הידני או הרובוטי), שזו כבר נקודה למחשבה,ואגב אם זה הרובוטי לא הייתי ממליץ להתקרב, לא לכל אחד זה מתאים, קח נסיעת מבחן ארוכה עליה לפני שתחליט סופית.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
דגש אחד קטן שיש לשים לב אליו, האוטו הנ''ל היה שווה 130 אלף ש''ח על האגורה לפני שנתיים, כרגע המחירון שלו הוא 50 אלף ש''ח פחות ( אגב לא ציינת אם זה הידני או הרובוטי), שזו כבר נקודה למחשבה,ואגב אם זה הרובוטי לא הייתי ממליץ להתקרב, לא לכל אחד זה מתאים, קח נסיעת מבחן ארוכה עליה לפני שתחליט סופית.[/q

לפני שבוע שכרתי אחד כזה לשלושה ימים, כי שעה בהחלט לא מספיק להכיר ולהבין את הרכב\גיר.

ואחרי שהתחלתי להתייחס אליו כאילו זה ידני (כי הוא באמת כזה) התחלתי ממש להנות איתו.

פורסם

אני מנחש שהרכב יד שניה מליסינג הם נמכרו ב100 אלף לפני דצמבר 2009 כי אין להם ESP בגלל זה מוכרים אותם ב 75 כרגע

הדגם הוא MAGNIFICO האם אני צודק כמה קילומטר? ומאיפה המוכר? יכול להיות אני מכיר את הרכב

איזה פגיעול גוף מדובר יכול להיות הרבה כסף ראיתי בראוו בלי פגיעות אותו מחיר

בכללי אני יכול להגיד שהרכב מצויין במחיר שלו הוא פשוט מדהים כמו כן יש תוכנת ניהול ב2500 ש"ח שמעלה הספק ל143-148 משפר פלעים גם בדלק גם בזמינות כח

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
בכללי אני יכול להגיד שהרכב מצויין במחיר שלו הוא פשוט מדהים כמו כן יש תוכנת ניהול ב2500 ש"ח שמעלה הספק ל143-148 משפר פלעים גם בדלק גם בזמינות כח

בבעלותי בראבו וזה נשמע כמו רעיון לא רע.

אפשר עוד פרטים בבקשה? איפה עושים ? והאם זה מבטל את האחריות יצרן?

תודה מראש.

פורסם

בבעלותי בראבו וזה נשמע כמו רעיון לא רע.

אפשר עוד פרטים בבקשה? איפה עושים ? והאם זה מבטל את האחריות יצרן?

תודה מראש.

פורסם

באחת הסדנאות הקרובות למקום מגוריך.

דוגמא: E&A ו PITSTOP

בעקרון זה מבטל אחריות, בתאכלס לא ממש עולים על זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...