Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לאחר עזרה מרובה מחבריי לפורום שאלה אחרונה לעת עתה

איך אני מפרק את התאורה הפנימית בפולו 2001 ומחליף אותה בנורה שקניתי מאי בי (בננה לדים מובנת בצורת המנורה הקיימת )

פורסם

פשוט מאוד, תשתמש במברג עם ראש פלס [-] ותוציא תחילה בעדינות את הפלסטיק הלבן[היכן שיש מן חור קטן כזה] ואחר כך תוכל להחליף את הנורה ב2 בדרכים, להוציא את הבורג שמחזיק את בית המנורה ולעשות את זה בשקט ובנוחות [אך תזהר לא למשוך אתזה חזק מדיי אלא בעדינות] ודרך שניה פשוט להוציא בעדינות רק את הנורה הקטנה עצמה ולהחליף בנורה שרכשת מאי ביי.

אם אתה מסתבך שלח ה"פ.

אלעד

פורסם
תותחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצלחתייי

בכיף גבר, כל שאלה מענה בקשה שלח ה"פ.

אפשר לסגור אני חושב

פורסם

אני טיפה נדחף לנושא, יש לי פולו 96, ואני גם רוצה להחליף את התאורה הפנימית אבל אני לא יודע איזה סוג נורה זאת,

ויותר מזה איך בכלל מפרקים שם את התאורה הפנימית???

תודה!

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם
אני טיפה נדחף לנושא, יש לי פולו 96, ואני גם רוצה להחליף את התאורה הפנימית אבל אני לא יודע איזה סוג נורה זאת,

ויותר מזה איך בכלל מפרקים שם את התאורה הפנימית???

תודה!

מישהו???

פורסם

תודה על התשובה אבל התכוונתי להסבר יותר ספציפי, כי לפרק בעדינות ניסיתי ולא כל כך הלך. ואני לא רוצה לשבור משהו.

• תוכן חדש...