Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו מיטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

השאלות שלך סובייקטיביות.

בניגוד לרומן למשל, לי רמת הנוחות ב-155 היתה דווקא סבירה. כל אחד והסטנדרטים שלו, הדרישות שלו מהרכב.

ההיגוי הפריע לי הרבה יותר.

צא ותחווה אותה בעצמך. בטוח שאם תראה רצינות תקבל אותה ליותר מ-15 דקות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לטעמי ההגה זוועה ב-N ובנהיגה "רגילה", אבל הוא לא הפריע לי דווקא בנהיגה מאומצת. הוא בוודאי לא פאר היצירה, אבל את התפקיד שלו הוא ממלא היטב.

מה שכמובן מוכיח שאיתי צודק וזה באמת סובייקטיבי. צא ונהג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
השאלות שלך סובייקטיביות.

בניגוד לרומן למשל, לי רמת הנוחות ב-155 היתה דווקא סבירה. כל אחד והסטנדרטים שלו, הדרישות שלו מהרכב.

ההיגוי הפריע לי הרבה יותר.

צא ותחווה אותה בעצמך. בטוח שאם תראה רצינות תקבל אותה ליותר מ-15 דקות.

אפשר להבין מה הכוונה בהיגוי ?

עד כמה הרכב מגיב בחדות לסיבוב ההגה ?

פורסם
חולה על אנשים ששמעו. מעניין שאף אחד לא מפרט מה בדיוק הוא שמע. ה-TCT למשל הוא גיר חדש לחלוטין - לא חושב שמישהו היה יכול לשמוע עליו משהו בכלל.

לגבי איבוד הדרך - תעשו לי טובה. הטיעון המפגר הזה חוזר מדי דור, וכל פעם שיוצא הדור הבא פתאום הדור הקודם מוכתר כ"אלפא האמיתית האחרונה". בולשיט.

רומן חבל שאתה מגיב מצד של מכור.

המיטו והגולייטה אין להם קשר אפילו הכי קטן לאלפא אמיתית.

היגוי גרועה, אין מוזיקה מהמנוע, בגולייטה איכות חומרים של רכב סיני.

עובדה שאפילו חברי מועדון אלפא פונים היום לתוצרת של חברות אחרות.

הגולייטה זה האכזבה הכי גדולה של אלפא ב15 שנים האחרונות. המיטו עוד איך שהוא סבירה ספורטיבית היא לא. ה159 היה האלפא האחרונה שעוד היה בא משהו. אני וחבריי שהיה להם 159 ברכב הבא כבר פנינו ליצרנים אחרים לומרות האהבה לאלפא.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מבאס משהו לשמוע את הדברים.

ממה שאני מבין הרכב לא מציאה גדולה ודי מאכזב. אולי אני יפשר על רכב משפחתי רגיל כמו הגולף TSI ולא יכנס להרפתקאות מיוחדות.

לא כך?

POLO TSI 2010

פורסם

ניב, דברייך סובייקטיביים ולדעתי הנך מקצין עד כתיבת דברים שאינם נכונים כלל.

ד"א, אומרים שהג'ולייטה היא הרכב הכי טוב שלהם ב25 שנה האחרונות, אז? ועוד דבר, הג'ולייטה מתעלה על המיטו כמעט בכל תחום, מנסיון.

scoop9, להתווכח אפשר עד מחר. צא לנסיעת מבחן בעצמך, המשך את הדיון לאחר מכן. יש אפשרות לקבל את הרכב ליותר מ15 דקות על מנת לקבל התרשמות מעמיקה יותר. זה לא עולה כסף.

בכל אופן, תחליט מה אתה רוצה? רכב משפחתי? מכונית ספורטיבית? ובאיזו תצורה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כעקרון חשבתי על הגולף אבל מאחר שההבדל לא משמעותי בסכומים היה בא לי מאד על אוטו סקסי ולכן קבעתי נסיעת מבחן ונדלקתי אבל פעם ראשונה שלי על אלפא רומיאו עם לא מעט חששות בגלל מה ששמענו עכשיו אבל אני מחפש מישהו שנכנס לסוכנות בזמן האחרון ושמע מהם כמה פרטים על הגמישות שלהם ועל האבזור שכדי לאוטו מכיוון שתמיד אני נכווה מהאבזור לאחר מכן אני מוצא שהיה מיותר מאד ולגבי הרכב לטווח ארוך כמה הוא באמת נעים על הכביש.

הגולף מאד נעים יחסית.

POLO TSI 2010

פורסם

הגירים הללו הם עניין סובייקטיבי ברמה מסויימת. יש כאלו שאוהבים, יש כאלו שלא אכפת להם ויש כאלו שסובלים.

אני ביצעתי נסיעת מבחן על המיטו (נתנו לי למשהו כמו חצי שעה+) ונהנתי. הכי טוב שתעשה נסיעת מבחן. החבר'ה שם נחמדים ואני בטוח שיתנו לך לפרק זמן סביר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המיטו רכב חמוד, עיצוב יפה מנוע נחמד מאוד. והכי טוב בא זה השרות של סמל"ת. בתור רכב הוא נחמד מאוד בתור אלפא הוא לא מציאה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

מה אתה מחפש מהרכב שלך?

שאלת בשרשור זה 5 פעמים עד כה עד כמה גמישים באלפא..נראה כי זה השיקול העיקרי מבחינתך. אם זה הרכב שהחלטת שאתה רוצה אז כמה אלפים לפה או לפה זה לא מה שיעשה לך את ההבדל בין רכישה לאי רכישה, בעיקר בסכומים האלה.

עשה נסיעת מבחן, תראה אם מתאים לך ואז סגור את התנאים במידה ויהיה רלוונטי.

בהצלחה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

הגמישות היא 10K

פורסם

ברור שזה שיקול לפי מה שניב אומר 10K זה ממש לא כמה אלפים.

אני שואל כי אני רוצה לדעת אם יש לאן להתכוונן מבחינת ההטבות שלהם. וכי אף אחד לא ממש ענה לי גם לגבי התוספות שלהם.

קיסר למה לא קניתי את הרכב בסוף? מה היה השיקול?

ניב 10K זה הרבה יחסית לא?

POLO TSI 2010

פורסם
איזה גיר יש לך אלכס ידני או אוטומט?

בכל מקרה אני מחפש חוות דעת לטווח הארוך מבחינת נוחות נסיעה מבחינת האבזור מה רלוונטי?

מבחינת הגמישות של היבואן לגבי המחיר. בעיקר חוות דעת אישית של נהגי אלפא על הרכב זאת אומרת אני לא בונה על 15 דקות נסיעת מבחן. אם מישהו ככה מכיר את הרכב או לחלופין ישב בסוכנות בזמן האחרון לגבי שיקול לרכישה שיספר קצת.

תודה

ה 155 באה רק ידנית.

אני חושב שנסיעת מבחן תענה לך על הרוב השאלות. אבזור אתה יכול לבדוק באתר שלהם בדיוק מה יש. לגבי המחיר, שוב, גם לסוכנות ותראה.

באופן כללי אני נהנה מהרכב. בנהיגה ספורטיבית היא לא מהראשונות בקבוצה וזה מה שמאכזב את חובבי המותג, אבל היא הרבה יותר מהנה מגולף TSI מהבחינה הזו.

emotion of motion

פורסם

ניב יש דברים שהקדמה לא מאפשרת להם לחזור בדגמים הנוכחיים, וזה תמיד יהיה ככה לדעתי, אפשר להשליך את זה על הרבה מכוניות, אימפרזה GT מול wrx/sti או 106/306 מול 206/307.

כמו שניב אמר במידה ואתה לא עושה טרייד אין ההנחה המגיע עד 10k פלוס מינוס. אבזור די בסיס בפרוגרשיין ויכול להיות שבאמת זה מספיק לך.

עצה שלי לך על הידניות, ברמת גימור הגבוה תקבל הרבה אקסטרה בנוסף להנחה.

דבר שם עם בחור בשם ליאור או יובל הם יעזרו לך בשמחה.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

מבחינת תוספות - אני בזמנו התעניינתי בדגם פרוגרשן. התוספות שהיו הן חבילת "ספורט" ב7K, סאן רוף ב10K ודיבורית כלשהי ב3K אם אני זוכר נכון. לא התקדמנו לדיבור על "מספרים" ממש, לכן אני לא יכול לתת לך מידע על הנחה. אני מניח שבדומה לסוכנויות אחרות, יורידו לך 10K כשתהיה "רציני".

לא הלכתי על המיטו כי הרכב לא התאים לי, וכי הTCT לא הייתה זמינה בדגמים שהתעניינתי בהם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...