Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום רכשתי HX300D ובמקום הומלץ לי על אוידוסן אבל ברח לי השם של הדגם, אם אני לא טועה זה SRX4.1,אמרו לי שהוא יכול להוציא בגישור 500 RMS שזה מספיק לסאב, ועוד כמה לקומפוננט של הרץ היי אנרג'י אז ככה אני יוכל לחסוך במקום בבגאז ובחיווט, האם זה המגבר המדובר?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אפשר לדעת מה ההבל בין 2אוהמ ל4אוהמ במגבר? אם רשום שמגבר יכול להגביר ב2 אוהם יותר הספק אז למה יש את ה4?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

הנתונים של המגבר

RMS Power @13.8V @4 ohm 2 x 130 watts + 2 x 140 watts/ 2 x 130 watts + 1 x 500 watts

RMS Power @13.8V @4/2 ohm 2 x 130 watts + 2 x 250 watts/ 2 x 130 watts + 1 x 800 watts

RMS Power @13.8V @2/1 ohm 2 x 200 watts + 2 x 350 watts

RMS Power @13.8V @2 ohm 2 x 200 watts + 2 x 250 watts/ 2 x 200 watts + 1 x 700 watts

סאב 600 RMS

רמקולים אם אני לא טועה 110 RMS

זאת אומרת לפי האפשרות הראשונה תהיה הכי עדיפה? האם ה100 RMS מורגשים בסאב?

כדאי לקנות מגבר כזה משומש ב2400 בערך?

האם רכיבים 2 אוהמ עולים יותר?

פורסם

אתה מחבר אותו בצורה הבאה:

2 ערוצים מתחברים לקומפוננטים שלך ז"א 130 WATT RMS לכל צד

ו2 ערוצים אתה מגשר לסאב ויוצא לך 500 WATT RMS לסאב בהתנגדות 4 אום של הסאב שלך.

אם הסאב שלך היה בהתנגדות 2 אום המגבר היה יכול להוציא 800 אום בגישור, אבל זה בא על חשבון אחוזי עיוות שבעצם לא כל כך משמעותים בסאב ובנוסף כמה שההתנגדות קטנה יותר כך המגבר צורף יותר זרם מה שמכביד על המערכת החשמלית ברכב בווליום גבוהה.

בתשובה לשאלה האם אלמנטים בעלי התנגדות קטנה יקרים יותר, התשובה היא לא, זה פשוט קונפיגורציה אחרת של הסלילים בסאב.

ההתנגדות נקבעת על ידי האלמנט שאתה מחבר למגבר (הרמקול/סאב) הנתונים שאתה רואה הם נתונים בהם המגבר יציב וההספק שהוא יכול להוציא.

זה על קצה המזלג, להרחבה תפנה ל FAQ בפורום.

פורסם

מחזק את הנאמר, ה LRX הנ"ל הוא מגבר חזק ואיכותי ויעבוד טוב על האלמנטים שלך.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

יש בחור באתר שמוכר כזה ב2400 אבל משומש,

האם הTRU S44 משתווה אליו במחיר? כמה המגבר שלי שווה?

שווה להחליף בכלל?

פורסם

הטרו מגבר מעולה, חבל לך למכור אותו. במקומך היתי מגשר את הטרו לקומפוננטים בצורה זאת הוא מוציא 200 WATT RMS לכל צד, אחוז העיוות פה לא מהווה הבדל שמיע לחלוטין.

ומביא איזה מונו יד שניה. לסאב.

אולי בעתיד תרצה לעבוד אקטיבי (אם אתה לא יודע מה זה תעשה חיפוש או תפנה ל FAQ כי ההסבר יכול להיות ארוך). הוא אומנם קצת חלש אבל לדעתי מגבר סבבה.

אגב הסאב שלך בעל 2 סלילים של 4 אום לפי מה שאני רואה (אם הדגם באמת HX300D) זה אומר שיש 2 אפשרויות עבודה 8 אום ו 2 אום, ב 8 אום אין מגבר לרכב שיוציא את ההספק הדרוש ממה שאני מכיר במחיר שפוי.

לכן אתה תחבר אותו במקביל ותעבוד בהתנגדות של 2 אום, לכן אתה צריך מגבר שיתן לך מענה ויציבות ב 2 אום והספק בריא כדי להוציא ממנו את המירב, רצוי אפילו מגבר חזק יותר כדי לאפשר לו לא להתאמץ ולהתחמם ולהכנס למצב הגנה (זה באמת הסבר מפושט של העניין).

יש כמה דברים ביד שניה בפורום, גם אני מוכר מונו שיכול להתאים לך אם תרצה אבל תמיד כדאי לבחון את כל האפשרויות שנגישות לך.

פורסם
הטרו מגבר מעולה, חבל לך למכור אותו. במקומך היתי מגשר את הטרו לקומפוננטים בצורה זאת הוא מוציא 200 WATT RMS לכל צד, אחוז העיוות פה לא מהווה הבדל שמיע לחלוטין.

ומביא איזה מונו יד שניה. לסאב.

אולי בעתיד תרצה לעבוד אקטיבי (אם אתה לא יודע מה זה תעשה חיפוש או תפנה ל FAQ כי ההסבר יכול להיות ארוך). הוא אומנם קצת חלש אבל לדעתי מגבר סבבה.

אגב הסאב שלך בעל 2 סלילים של 4 אום לפי מה שאני רואה (אם הדגם באמת HX300D) זה אומר שיש 2 אפשרויות עבודה 8 אום ו 2 אום, ב 8 אום אין מגבר לרכב שיוציא את ההספק הדרוש ממה שאני מכיר במחיר שפוי.

לכן אתה תחבר אותו במקביל ותעבוד בהתנגדות של 2 אום, לכן אתה צריך מגבר שיתן לך מענה ויציבות ב 2 אום והספק בריא כדי להוציא ממנו את המירב, רצוי אפילו מגבר חזק יותר כדי לאפשר לו לא להתאמץ ולהתחמם ולהכנס למצב הגנה (זה באמת הסבר מפושט של העניין).

יש כמה דברים ביד שניה בפורום, גם אני מוכר מונו שיכול להתאים לך אם תרצה אבל תמיד כדאי לבחון את כל האפשרויות שנגישות לך.

חשבתי על הטרו בתור דואל מונו ואני יודע מזה אקטיבי(ניראלי) אבל אז אני אצטרך עוד מגבר לטוויטרים נכון?

וכן הסאב בעל 2 סלילים.

אם הוא מסוגל לעבוד בתור 2 אוהמ אז אני צריך למצוא מגבר שמוציא ב2 אוהמ 600 RMS ומעלה?

פורסם

בינתים תעבוד בגישור באופן פסיבי אם הקרוסים. ( 2*200)

ותקנה לך מונו שמוציא ב2 אום מעל 600 RMS.

כשתרצה לעבוד אקטיבי אתה תשתמש בכל ה 4 ערוצים. (4*65)

2 למיד באס ו 2 לטוויטר ומונו לסאב.

זו דעתי בכל אופן. אתה כמובן יכול לקנות את האודיסון ולחסוך במקום, כמובן שכאן נכנסים השיקולים הכלכלים שלך גם ותוכניות לעתיד למינהם.

שני האפשרויות טובות.

פורסם

אבל 65 זה יהיה כבר קצת מדי אתה לא חושב?

כנראה שעד אז אני כבר יחליף אותו.

http://cgi.ebay.com/TRU-Technology-S500-Monoblock-High-End-Amplifier-NEW-/270777999858?pt=Car_Amplifiers&hash=item3f0ba061f2

מה אתה אומר? שווה את הסיכון? שווה את הכסף?

פורסם

לא יודע להגיד לך, באינטרנט תמיד יש סיכון, יש גם מכס של גבוהה של איזה 40%.

באופן אקטיבי זה יכול להספיק כי האלמנטים מאוד נצילים. הטוויטרים לא דורשים כוח כמעט בכלל והוופרים נצילים יחסית.

המגבר טוב חבל שתמכור ותתחרט. תמיד תוכל לשדרג בGתיד למגבר 4 ערוצים חזק כדי לעבוד אקטיבי ויהיה לך מונו לסאב.

הכל שיקולים שלך, חכה לעוד תגובות.

• תוכן חדש...