Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

לפני כחודש קניתי רדיו דיסק מסוג CZ500 (לאחר המלצות מחברי הפורום)

עכשיו יש לי עוד כסף וחשבתי לקנות מגבר וסאב (חדשים) בתקציב של 1500 שקל.

זה אפשרי בכלל לקנות בסכום הזה את שני המוצרים?, חשוב לי שזה יהיה חזק ואיכותי (בסכום הנל)

עכשיו פה אני צריך את עזרתכם אני לא יודע לשלב בין המגבר לסאב.

אני ישמח מאוד אם תתנו לי המלצות למגבר וסאב.

תודה מראש!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

תודה.

אתה יכול בבקשה לתת לי שמות של דגמים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

כשאתה אומר מגבר וסאב אתה מתכוון בעצם למגבר יעודי לסאב (מונו) שיהיה מחובר רק לסאב, או שהמגבר אמור להגביר גם את הרמקולים במערכת שלך?

או במילים אחרות ממה מורכבת המערכת שלך?

פורסם

אוקי הבנתי את השאלה.

עכשיו באוטו יש רדיו דיסק של קלירון ורמקולים מקוריים של האוטו (סיאט איביזה) הרמקולים די טובים, הרמקולים מוגברים דרך הרדיו דיסק. לא יודע אם יש צורך להגביר את הרמקולים המקוריים, אבל אולי כדאי שתהיה לי האפשרות אם בעתיד אני יחליף אותם.

לפי מה שאני מבין יש לי שתי אופציות 1 מגבר מונו בלוק שישמש רק תסאב. 2 מגבר בעל גישור לסאב +שתי ערוצים לפחות.

הבנתי נכון? מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

ככלל אצבע ,הייתי מקציב 1000 שח לכול רכיב

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש רכיבים בסיסיים טובים.

אני ממליץ לך על מגבר 4 ערוצים JBL GTO 1004

ועל אחד מהסאבים הנ"ל:

DLS KW12

פוקאל SB30A1

הרץ ES300

פורסם

תודה אודיו קינג.

אין לי תקציב כזה ועוד יש עלות התקנה.

ב1500 אין מגבר וסאב איכותי?

פורסם

יש לזכור כי אם הרדיו דיסק מקורי של הרכב אתה תצטרך גם מנחת וכבלי RCA ממנו, בקיצור עלות התקנה.

אם זה רדיו דיסק לא מקורי זאת אומרת PIONEER או CLARION וכו'... אז העניין פשוט יותר אך עדיין תידרש התקנה והעברה של כבלי כוח וRCA פשוט אתה חוסך את מחיר המנחת שיכול להיות קצת יקר לדגם איכותי.

אם אתה רוצה להוסיף רק סאב אז יש פתרונות אחרים כגון מונו יעודי בעל כניסות HIGH LEVEL וסאב שיתחבר עליו.

פורסם

על איזה סאב אתם מדברים? לבחור אין אפילו רמקולים טובים שיוכל להגביר אותם כמו שצריך :x איך בדיוק ישמע המוזיקה אצלו באוטו עם רמקולים מקוריים וסאב מוגבר?

לפותח השרשור - ההמלצה שלי היא לקנות בשלב זה מגבר טוב בעל 4 ערוצים + זוג רמקולים. יתכן ותצטרך להגדיל את התקציב בכמה מאות שקלים (עבור ההתקנה של רמקולים+מגבר) במידה ואין לך ידע או עזרה מחברים שיוכלו לעזור לך בהתקנה.

פורסם

תודה רבה! לכולם!!

iluxxxa אני לא מבין מה הבעיה ברמקולים המקורים של האוטו הם לא גרועים בכלל (שמעתי כבר הרבה רמקולים מקורים של מכוניות והם בהחלט לא רעים) בכל אופן מה הקשר בין הרמקולים לסאב מה הבעיה שאני אשיר את המקורים. אם אני יחליף אותם למרלו טמפו זה כבר יהיה יותר טוב?

פורסם

האם יהיה יותר טוב? ברמות שקשה לי להעביר לך במילים שתבין עד כמה...

אבל אם אתה אומר שהם נשמעים לך טוב אז לך על זה, בסופו של דבר אתה זה שהולך לשמוע מוזיקה אצלך באוטו, לא אנחנו :wink:

ואחרי שתתקין, אתה גם תבין, על הדרך, מה הקשר בין הרמקולים לסאב.

פורסם

בוא נגיד שסט של מגבר וסאב כולל תיבה איכותית בטווח ה 1500 הוא טוב למדי ומכניס בתוכו סט של הרץ \ DLS \ MB QUART ועוד !!!

• תוכן חדש...