Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן בפג'ו 206+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש סיבה מיוחדת שאף אחד לא נתן את הדעת למה שרשמתי מעלה,בקשו מאיש האבחון במוסך לשנות בהגדרת מחשבי הרכב למדינות עם אקלים חם מאוד וכל הבעיות האלו נעלמות,במצב הנוכחי,כל דרישת מומנט מתונה כמו האצה או החלפת הילוך תחת מצערת פתוחה חלקית יגרום לניתוק מדחס,כדי לאפשר האצה טובה יותר על חשבון ירידה בתפוקת הקירור,לאחר שינוי ההגדרות,סף ניתוק המדחס עולה להאצות קשות ועומס גבוה בלבד,ומפסיק להתנתק בהאצות חלקיות.

אורן

אני ממש לא התעלמתי.

היום שוחחתי עם יועץ השירות בפיג'ו (אשר מראה נכונות גדולה לעזור, יש לציין) והוא אמר לי שהוא לא מכיר בעיה גורפת וכשאגש למוסך, הבעיה תבדק לעומק. אז גם אני מצטרף לקריאה לגשת למוסכים ולדווח. נכון, זה חצי יום עבודה וזה מעיק אבל זה חשוב. אני אישית אגש לשם בשבוע הבא.

בשיחה ציינתי בפניו את הצעתך לגבי ה- very hot climate. אני אדאג להעלות זאת שוב כאשר אהיה שם פיזית.

אז תודה!

אבל דבר אחד לא ברור לי. משתמע מהצעתך שיש אקלים (לא בישראל מן הסתם) בו הקונפוגרציה הנוכחית של המזגן היא תקנית. לעניות דעתי, הבעיה הזו הייתה מציקה לי גם באקלים קריר יותר. האם יכול להיות שהבעיה נעוצה במשהו אחר?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי היום בסוכנות של פג'ו באשדוד והם בכלל לא יודעים על מה אני מדבר, התשובה הייתה להביא את הרכב ואולי בסריקה תצא איזה אופציה חדשה שהם עדיין לא ראו בעבר...

פורסם

עדכון:

הייתי במוסך השירות. האנשים שם בדקו את הרכב וראו את הבעיה. האם אמרו שהם יבדקו מול היצרן מה ניתן לעשות ויהיו איתי בקשר עוד מספר ימים.

בנתיים, הטיפול לשביעות רצוני. הצעד הראשון בלפתור בעיה הוא להכיר בקיומה. ובכלל, השירות בנתיים בכלליות הוא טוב מאוד.

פורסם

צהריים טובים,

הבוקר הייתה לי פגישה עם מנהלת שירות הלקוחות של לובינסקי בבני ברק יחד עם המנהל הטכני.

יש לציין כי כאשר קיבלתי את הרכב לא שמתי לב לבעיה מכיוון שגם בבית וגם בעבודה אני חונה בחניונים תת קרקעיים. רק כאשר הרכב חנה מספר פעמים בשמש, נוכחתי לדעת שאכן קיימת בעיה.

ראשית, עלי לציין לחיוב את הסבלנות והנכונות לעזור מצד היבואן. הבוקר, לאחר שהרכב שהה שם יומיים וניתן לי רכב חלופי על חשבונם, אמרו לי שהם שמו לב לבעיה וערים לה והם גם ציינו שהם קיבלו תלונות נוספות בנושא מבעלי 206+ אחרים.

כפי שנאמר ל AEM , הם העבירו דו"ח מפורט לפיג'ו בצרפת ,הם מחכים לפתרון שיבוא מהצד שלהם וברגע שתגיע הנחיה מה לעשות יעדכנו אותי בנושא.

מבטיח גם כן לעדכן.

גיא.

פורסם
צהריים טובים,

הבוקר הייתה לי פגישה עם מנהלת שירות הלקוחות של לובינסקי בבני ברק יחד עם המנהל הטכני.

יש לציין כי כאשר קיבלתי את הרכב לא שמתי לב לבעיה מכיוון שגם בבית וגם בעבודה אני חונה בחניונים תת קרקעיים. רק כאשר הרכב חנה מספר פעמים בשמש, נוכחתי לדעת שאכן קיימת בעיה.

ראשית, עלי לציין לחיוב את הסבלנות והנכונות לעזור מצד היבואן. הבוקר, לאחר שהרכב שהה שם יומיים וניתן לי רכב חלופי על חשבונם, אמרו לי שהם שמו לב לבעיה וערים לה והם גם ציינו שהם קיבלו תלונות נוספות בנושא מבעלי 206+ אחרים.

כפי שנאמר ל AEM , הם העבירו דו"ח מפורט לפיג'ו בצרפת ,הם מחכים לפתרון שיבוא מהצד שלהם וברגע שתגיע הנחיה מה לעשות יעדכנו אותי בנושא.

מבטיח גם כן לעדכן.

גיא.

יפה. טוב לדעת.

בלי קשר, אני אציין שאני מ-א-ו-ד נהנה מהרכב בנתיים. :lol:

פורסם
צהריים טובים,

מבטיח גם כן לעדכן.

גיא.

שמח לשמוע , אני גם מתכנן לפנות אליהם בזמן הקרוב שאתפנה , מקווה שיוכלו לטפל בעניין.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

יצרו איתי קשר מהמוסך וביקשו ממני להגיע. הם אמרו לי שהם קיבלו "ערכה" מהיצרן להתקנה ברכב.

כאשר ניסתי לקבל יותר פרטים בקשר לאותה ערכה, מה תוכנה, היכן היא תותקן בדיוק וכו', נאמר לי שזה מה שהם יכולים לומר לי מכיוון שזה חדש גם עבורם והם לא פתחו אותה עדיין מכיוון שיש לפתוח אותה רק כאשר הרכב נוכח ויש לה הוראות התקנה מפורטות.

אני לא מתלהב להתקין ערכות למינהן אבל אם אין פתרון אחר, אז אולי אין ברירה...

אגב, בסוף השבוע פורסמה כתבה המשווה רכבי סופר מיני ובינהן ה- 206+. הם מתייחסים שם לבעיית המזגן והם אף טוענים שבפנייה למוסך, בוצע עדכון תוכנה ששיפר את פעולת המזגן. כאשר ציינתי זאת בפני המוסך, הם טענו שהם לא מכירים עדכון כזה.

על פניו, אני מעדיף עדכוני תוכנה מאשר התקנת ערכה ברכב.

דעתכם תתקבל בברכה!

פורסם

גם אני אישית מעדיף עדכון מאשר "חומרה" אבל אין ברירה וזה מה יש.

איתי כלל לא יצרו קשר ויותר מזה , לפני כשבועיים דיברתי עם השירות ושניים מהמוסכים ולא ידעו על מה אני מדבר.

אם מדובר במשהו רישמי של היצרן ולא משהו חאפרי אני חושב שכדאי ללכת על זה וכנראה שגם אני אעשה זאת

דיברתי עכשיו עם השירות (שוב) ועדיין הם לא מודעים לבעיית המזגן במכונית , אמרתי להם שזו בעיה שמועלית לא רק בפורמים ע"י לקוחות אלא גם בעיתונות.מעניין אם יעזור.

בכל מקרה , לא נראה לי שאלך למוסך עד שכל שידאגו לריקול מסודר , אין לי עצבים לבוא פעמיים בגלל שהם לא מתואמים שם.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

יש פה משתמש בשם:BERNARD יש לו גם 206+,אצלו תיקנו את הבעיה במורשה,אני מציע תשלח לו בפרטי,והוא יספר לך מה עשו לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שיחררתי את ה206+ שלי מהמוסך המרכזי בבני ברק, לאחר שהורכבה אותה ערכה, שהיא צמת חוטים נוספת למיטב הבנתי.

לאחר נסיעה של כחצי שעה מדחס המזגן לא מתנתק, רק אם לוחצים על דוושת התאוצה עד סוף מהלכה - דבר שאני מכיר מכל הרכבים האחרים.

לסיכום: זה פותר את בעיית התנתקות המדחס, הנסיעה הייתה קרירה ונעימה.

פורסם
שיחררתי את ה206+ שלי מהמוסך המרכזי בבני ברק, לאחר שהורכבה אותה ערכה, שהיא צמת חוטים נוספת למיטב הבנתי.

לאחר נסיעה של כחצי שעה מדחס המזגן לא מתנתק, רק אם לוחצים על דוושת התאוצה עד סוף מהלכה - דבר שאני מכיר מכל הרכבים האחרים.

איזה יופי!

בשבוע הבא אני אצלם!

פורסם
יש פה משתמש בשם:BERNARD יש לו גם 206+,אצלו תיקנו את הבעיה במורשה,אני מציע תשלח לו בפרטי,והוא יספר לך מה עשו לו.

זה אני....כן הבעיה תוקנה

בתור אחד שסובל בחורף מחום תיקון המזגן מאוד לטעמי, הבעיה מוכרת[ במוסך בחדרה הודו שיש בעיה, אין אפשרות כזו שבחלק מן המוסכים מודים ובחלקם לא! אין פה שום מקום לחאפריות, ב206

+ יש בעיה של מזגן, וכמו שאחד החברים פה רשם, ניתוק מדחס שמדחס , זה לא חללית ולא סירת מירוץ, האנשים מגיעים מA לB כאמור הבעיה טופלה, בחדרה לפחות ישר הודו ותיקנו את הבעיה, אגב אשמח לשמוע ממשהו מה היא הייתה כי במוסך לא הייתה לי סבלנות לדברי הבל מלאי שטויות על ארצות חמות/ קרות, בולשיט פעולת המזגן צריכה להיות רציפה, ואין שום קשר לתחזיות של דני רופ

פורסם

אני בשבוע הבא גם אלך לשם , אני רק מקווה שלא יתחילו לשחק לי שם עם הגז אלא ישר יתקינו את הערכה

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...