Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פרויקט, 127 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיא רק מקורי ולמצב חדש, היא תהיה שווה את משקלה בזהב! - רן

רן אתה צודק. אני גם חסיד של מקוריות. אבל עכשיו בא לי לעשות שינוי.

מחכה להצעות.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גיא רק מקורי ולמצב חדש, היא תהיה שווה את משקלה בזהב! - רן

אתה מתכוון את משקלה בחלודה :wink::lol:

בלי טמבונים זה יפה מאוד רק לא בטיחותי ולא פחות חשוב, כל תאונה קלה שפשוף בחניה מתבטא בנזק הרבה יותר גדול.

באופן אישי, הייתי הולך על איזה פשרה של מקוריות מול קלאסית, בא נגיד פנים וחוץ מקורי ומכלולים מכאנים חדישים של איזה פונטו אבארט'/טורבו/GT.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד....

47761_517058404994613_2000787406_n.jpg

268517_517059118327875_30580853_n.jpg

268519_517055328328254_954498609_n.jpg

hotlink.jpg

Kohler_5.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אישית, לא אוהב את הניפוחים על ה 127, אם מוכרחים (צמיגים בולטים), הייתי הולך על משהוא מינימלי כמו על הכסופה שהעלית.

פורסם

הי גיא, אני חושב שכל "השיפורים" האלו במראה רק גורעים מהיופי של הרכב. כל אחד יכול לקחת רכב, לפרק ממנו את הפגושים, לנפח בפיברגלאס ולתת לרכב מראה של משהוא "ים תיכוני". אבל להביא רכב למצבו המקורי ולעיצוב המקורי שהמעצבים האיטלקים רצו, זה אתגר. חוץ מזה בהצלחה בשיפוץ ופנק אותה בתמונות.

פורסם
אישית, לא אוהב את הניפוחים על ה 127, אם מוכרחים (צמיגים בולטים), הייתי הולך על משהוא מינימלי כמו על הכסופה שהעלית.

מחזק את באגירה. בעיניי כדאי לשדרג את המראה של ה-127 לשרירי יותר, אבל בקטנה- נגיד ככה:

fiat4ja.jpg

^

כאמור, אין כאן ניפוחים בכלל, אבל יש גלגלים\צמיגים רחבים יותר, ובלי פגושים.

והנה שילוב יפה של מקורי-משודרג; יש הנמכה עם גלגלים\צמיגים רחבים יותר, אבל הבעלים שמר על הפגושים, שזה גם שימושי (במיוחד בישראל). במקרה זה, דור ראשון, שהפגושים שלו הכי יפים והכי עדינים (גיא, הם מתלבשים על ה-127 שלך?):

MHV_Fiat_127_01.jpg

MHV_Fiat_127_02.jpg

עוד דוגמא:

fiat-127-02.jpg

בקיצור, אתם מבינים את כוונתי.

לטעמי, בתרבות שיפוץ המכוניות בישראל השתרשה ההשקפה של "חזרה למקור", שמה לעשות, לא תמיד זה יפה (גם כשהרכב היה חדש). אפשר לראות את זה בהרבה רכבים אמריקאיים שפשוט משוועים לשידרוגי גלגלים או הנמכות, אבל נראים מצחיק בצורתם ה"מקורית". זה יפה שיש לגיא127 רצון לשנות ולשבור מהנורמה.

פורסם

IRORK,

אני לא אוהב את הזלזול הזה ב"ים תיכוני".

כמעט כל אלפא/לנציה/ פיאט/פרארי שעוצבה ע"י מעצבים איטלקים (שמה הם אם לא "ים תיכוניים"), זכתה לגירסא רשמית נטולת טמבונים, מנופחת כנפיים, ספויילרים ומשופר מכנית כאשר לקחו אותה למסלול המירוצים כך שאין פה כל רע ואין פה חוסר מקוריות, פשוט רפליקה או הומאג' לרכב המירוצים של רכב הכביש.

וזה עוד לפני שבכלל דיברנו על זה שהספורט MK3 באה עם ניפוחים מהבית.

ספוילר קדמי, אחורי, ניפוחים לכנפיים, יציאת אגזוז כפולה והכל, רחמנא ליצלן, מבית פיאט.

fiat127sport75hp010.jpg

GTV בלי טמבון יכול בעיניך להיות "ים תיכוני", בעיני אחר יכול להיות הומאג' ל GTA.

פורסם

בשתי התמונות הבאות הג'אנטים הם של אוטוביאנקי ובכלל לא של פיאט:

attachment.php?attachmentid=362070&d=1384844460

fiat127sport75hp010.jpg

ובהתאמה:

1977_Autobianchi_abarth_A112_Rear_1.jpg

p1010166.jpg

מעבר לכך, המכוניות הפלסטיניות הן, איך לומר בעדינות: לא משהו מבחינה עיצובית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרכבי הולך להיות מקורי, למעט פגושים וגאנטים. ללא שום נפוחים.

פורסם

הקרבות בין הטהרנים (שמרנים לרמת המקור) לבין המשדרגים ימשיכו לבעור בעוז עוד הרבה שנים.

וכמו שפורנוגרפיה היא עניין של גאוגרפיה יש לקחת בחשבון לפני שממהרים לשלוף את הדיסק איפה

אנחנו חיים.

שינוי מבנה אסור בארץ כחוק, ז.א שכל מי שמבצע שינוי כזה לוקח בחשבון חבילה נוספת, בין אם במודע

ובין אם לא. אבל צריך לקחת בחשבון שהרכב עלול גם לעבור יד הלאה ולכן השינוי צריך להתאים גם לקונה

הבא...

גם בארה"ב ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות רכב מקורי שמס' השלדה תואם את מס' המנוע והתצורה

והרכב נמצא במצב המקורי השווי האמתי שלו הרבה יותר מרכב אחר שעבר קסטומזציה.

במכוניות קלאסיות בארץ במיוחד כאשר מצאי הרכבים השמורים והמקוריים מצומצם, האופציה הנכונה

היא לשמר. למרות הפיתוי.

רוצה מגרש משחקים? מצא רכב שאינו מקורי או כזה שהוא נפוץ יחסית (מי אמר חיפושית?) ותתפרע.

או בנה ריפליקה תקופתית אמיתית, חוץ מזה שללא הפגוש הקדמי היא פשוט מכוערת...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah:

הקרבות בין הטהרנים (שמרנים לרמת המקור) לבין המשדרגים ימשיכו לבעור בעוז עוד הרבה שנים.

וכמו שפורנוגרפיה היא עניין של גאוגרפיה יש לקחת בחשבון לפני שממהרים לשלוף את הדיסק איפה

אנחנו חיים.

שינוי מבנה אסור בארץ כחוק, ז.א שכל מי שמבצע שינוי כזה לוקח בחשבון חבילה נוספת, בין אם במודע

ובין אם לא. אבל צריך לקחת בחשבון שהרכב עלול גם לעבור יד הלאה ולכן השינוי צריך להתאים גם לקונה

הבא...

גם בארה"ב ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות רכב מקורי שמס' השלדה תואם את מס' המנוע והתצורה

והרכב נמצא במצב המקורי השווי האמתי שלו הרבה יותר מרכב אחר שעבר קסטומזציה.

במכוניות קלאסיות בארץ במיוחד כאשר מצאי הרכבים השמורים והמקוריים מצומצם, האופציה הנכונה

היא לשמר. למרות הפיתוי.

רוצה מגרש משחקים? מצא רכב שאינו מקורי או כזה שהוא נפוץ יחסית (מי אמר חיפושית?) ותתפרע.

או בנה ריפליקה תקופתית אמיתית, חוץ מזה שללא הפגוש הקדמי היא פשוט מכוערת...רן

• תוכן חדש...