Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעמד לפלאפון. אחד, ועוד אחד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בכמה שנים האחרונות החלפתי לא אחד ולא שתיים - מעמד לפלאפון שמתחבר לשמשה עם וואקום.

בחלקם, הוואקום היה חלש והסטנד כל הזמן נפל,

בחלקם, התופסנים בצדדים השתחררו סתם בלי סיבה,

בחלקם, הזרוע התחילה לרקוד והפל' היה ממש לא יציב.

היום התקלקל לי הנוכחי שלי.

האם בשום מקום לא מייצרים זרועות נורמליות?

קניתי באיביי, קניתי בתחנות דלק, קניתי באוטו-דיפו, קניתי בשוק, ותמיד תוך לא הרבה מדיי זמן זה נדפק.

רק אני סובל מזה?

האם הפתרון המומלץ הוא לקנות עשר זרועות באיביי (כל אחת 3$-4$...) כדי שבכל רגע נתון תהיה לי אחת שמישה?

במהלך נהיגה הפלאפון משמש לי כנגן מוסיקה/פל' לקיום שיחות/GPS, ואני צריך אותו מול העיניים שלי. ראיתי שיש משטחי סיליקון שמניחים על הדבשורד והפלאפון אמור להדבק אליהם, אבל לא הבנתי איך זה עוזר לי אם הצג לא בזווית העין שלי.

בברכה.

פורסם

אני הפסקתי להצמיד לחלון.

קניתי מעמד קטן עם מדבקה דו"צ והדבקתי באיזור בורר ההילוכים. (אצלי ברכב זה ממש מול העיניים.)

מאז-שנה וחצי יש שקט.

אם בכל זאת אתה מחפש משהו נצמד - יש את האיכותיים והיקרים כמו זה למשל.

http://www.palmnet.co.il/pl_product~4675666~3502~0.htm

אתה יכול לשוטט שם באתר יש מגוון גדול כולל כאלו יעודיים עם מטען וספיקר מובנים.

פורסם

לא יודע לי יש כבר חצי שנה זרוע שקניתי ב DX

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

Dittohead - אתה משתמש בזה? זה באמת כזה פלאי כמו בסרטון, ולא רק ביום הראשון?

הסרטון שהם עשו ממש מרשים, אפילו בערוץ הקניות לא יודעים לעשות כזאת פרנטציה למוצר שעולה 100 ש"ח...

במחיר הזה אומנם אפשר לקנות 7 סטנדים רגילים, לכן אני מתלבט. נראה מפתה.

פורסם

המעמדים / תושבות של ARKON (ארה"ב) או HR (גרמניה) יעשו את העבודה בשקט ובלי למצמץ. מומלץ לנקות את איזור השמשה מלכלוך ואפשר טיפה להרטיב עם טיפת מים (או רוק) ולהצמיד. לא יפלו בשום מצב.

לשתי החברות של מעמדים שיכולים להחזיק גם משקלים של 20 ק"ג עם ואקום לשמשה הקדמית. המחירים בארץ לא זולים. האיכות טובה מהרבה מכל מוצרי ה-20 שקל. רוב הרשתות הגדולות מחזיקות כאלה (דינמיקה, אופיס דיפו, סופרלינק).

פורסם

איזה מכשיר?

אתמול קיבלתי תושבת לHTC שלי והיא ממש טובה. ננעלת על הפתח אוורור.

חפש באיביי Air Vent Mount ותוסיף את הדגם שלך, יש להרבה דגמים ספציפיים שמתאימים כמו כפפה ליד.

אצלי בתושבת הוא יושב על הקסקס. מעולה. (בלי כיסוי כמובן).

IMG_20110715_151852.jpg

פורסם

אני גם מחפש משהו נורמלי ל HTC HD2 שלי שמשמש לי גם בתור GPS, קניתי אחד מעפן ב 70 שקל מאיזה חנות בב"ש והוא נפל אחרי יומיים שהתקנתי אותו בחלון, בוואקום והקפיץ שמתקפל להחזיק אותו נהיה רך כמו חמאה.

אני מתלבט אם להזמין את הדבר המיוחד הזה ב 30 דולר..זה נראה שווה

Opel Adam S 2017

פורסם

:p

התכוונתי למה ש Dittohead

הציע.

זה נראה איכותי, ואיך מה שיש לך? מחזיק טוב? אני לא אוהב בימי הקיץ שזה יושב על המזגן אז הפנים שלך מתבשלות...ומצד שני גם הטלפון או הכף יד.

שווה? למרות ש5 דולר זה כלום ואני מזמין :p

Opel Adam S 2017

פורסם

כן מחזיק טוב מאוד בינתיים (ועם הבורות של חדרה זה אתגר לא קטן)

המכשיר נכנס בול ואין שום דבר שמסתיר לך את המסך או שאתה צריך להלחם עם התושבת כדי ללחוץ על משהו בקצה המסך.

הכל נגיש ונוח.

יש קפיץ שתופס את התריס ומהצד השני יש וו שננעל עליו ככה שהוא לא זז לשום מקום.

אגב, התושבת יוצרת ריחוק של בערך 5 ס"מ ככה שהפתח אוורור לא נחסם בכלל, המכשיר שלך מקבל אחלה קירור בשמש הישראלית היוקדת ואתה יכול גם להמשיך ולכוון את הפתח לאן שבא לך.

אם אתה שואל אותי, תועלת עצומה מול עלות. אגב תשים לב ששמתי לך קישור לתושבת למכשיר שלך HD2 ספציפית. 3.67 דולר.

פורסם

נראה לי מוזר לקנות משהו כזה גדול.

אין לי עניין אישי במוצר, אבל כשמשווים את השני המוצרים - המגנט הרבה יותר קטן, (לא נראה מאחורי המכשיר למעשה), ורסטילי..

נו שוין.

תתחדש :)

• תוכן חדש...