Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה 626 שנת 2000 4 דלתות

אני מתלבט בין 2 סוגים של קומפוננטים

1.מורל פלוס-6.5

2.--GTO6507 JBL 6.5

או שמישהו יכול להציע משהו יותר טוב עד 600 שקלים.

אני מחפש שמיעה חזקה ואיכות..

במורל הבנתי בווליום גבוה הטוויטרים צווחים.

רציתי לדעת אם מישהו יודע את המידה בדלתות הקדמיות של המאזדה..פתחתי ויש צורת אליפסה .ואני לא יודע מה גודלה

מה שאני יקנה יתחבר למגבר של גי בי אל 1004

פורסם

אם אני לא טועה, האליפסה המדוברת היא רמקול במידה 6X8 או 5X7 אינצ', שזאת מידה דיי בעייתית מבחינת מבחר מוצרים- כמעט ואין רמקולים טובים במידה הזאת.

אבל אפשר לחתוך עץ MDF במידה הנכונה, ובתוכה להלביש רמקול עגול ולא אליפסה, במדומה לתמונה הזאת:

images?q=tbn:ANd9GcSImFkZAmxFMbXoGn6aPK1XFBphWxP5_uU1GJc6cxolk6IS7iYj&t=1

לגבי הרמקולים: ה- JBL ידועים בתור רמקולים בעליי צליל יותר קר, מתכתי וטוויטרים צורמים- יש אנשים שאוהבים את הצליל שלהם.

המורל, לעומת זאת, בעלי צליל רק יותר, צליל עמוק יותר וטווטרים פחות צורמים- אני אישית אוהב מאוד את הצליל של מורל.

אבל אל תשכח, שבסופו של דבר הכל עניין של כיוונים.

ממליץ לך על המורל טמפו בתקציב שלך.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הטמפו הוא מחליפו של הפולס הוא בנוי על אותה פלטפורמה ומשודרג במעט.

בפועל ייצורו של הפולס הופסק לפני שנים,והסיכוי שתמצא סט כזה כיום הוא דיי קלוש.

• תוכן חדש...