Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ, תיקון, ותחזוקה לchrysler neon 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי chrysler neon 97 יד ראשונה שברשותי מ97 :oops:,

הרכב לא במצב משהו בעיקר כי לא הושקע בו שקל לאורך השנים (יש שיגידו שזה לטובה), לא רק זה הרכב שימש רבות לפעולות חקלאיות (סחיבת עגלות, נסיעות פרדסים וכו'), קיצר הרכב היה טרקטור לפחות ב-5 שנים האחרונות,

יש לי רכב אחר (טויוטה אוריס 2008 רובוטית :evil:) וקטנוע ככה שאין לי בעית תחבורה,

ואני רוצה לעבוד על הנאון כפרויקט, גם חיצונית וגם פנימית,

ורציתי לדעת האם האם לרכב יש חלפים (אפילו מחול) וחלקים (ראש מנוע די גמור, כמעט אין חלק במנוע שאני יכול להגיד שהוא במצב טוב)

האם אפשר להתאים חוקית מנוע מבציר יותר טוב של רכב אחר לרכב זה ? כולל גיר וכאלו,

ושאלה די מטומטמת אבל אני חייב לשאול אותה,

בכמה עלות אתם הייתם מעריכים פרויקט כזה אני יודע שאין לכם ממש הרבה פרטים, גם לי לא כי לא לקחתי את הרכב למוסך, אני יכול לקחת תמונות של הרכב אם זה יעזור

תודה

פורסם

לאבא שלי גם נאון יד 2 ,1996,עם 110K,הרכב מגלה אמינות טובה עד כמה שזה מוזר,אך במקרים למשל של פלסטיק,זה היה או להזמין במורשה,כי אין חילופי או פירוקיות,תתפלא אבל דווקא יש כאלה זה יחסוך לך המון.

כול השאר לא יהיה זול,הרכב נדיר ולכן חלפים יש רק מקורים,אופציה נוספת היא EBAY יש מלא חלפים במחירים מאוד זולים,אך צריך לבדוק מה לגבי המכס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באיבי יש מלא דברים לחיצוניות של האוטו, לזה אני יגיע בהמשך אני מאמין,

האמינות של הרכב הייתה ממש טובה לדעתי חוץ משני דברים

1) הצבע, התקלף מספר פעמים , נצבע על חשבון החברה מספר פעמים, ועדיין מתקלף

2) האוטו מתחמם כל פעם מסיבה אחרת

לא ממש מעניין אותי להחזיר את האוטו למצב מקורי, בעתיד אני אולי אקנה פורש 911 שנת 78 ויעשה פרויקט כזה,

אני רוצה את האוטו במצב חדש, ולא חדש שנת 1997 אלא חדש 2013 (הצפי שלי למתי אני יסיים), עדיף אם מנוע ידני וטורבו אבל זה יותר wishful thinking

השאלה האם יש מצב לעשות משהו כזה בישראל וכמה זה עולה לאזרח הפשוט (להכניס אצבע לפה, להחזיק גבוה ולהעריך לפי הרוח כמה זה יעלה)

פורסם

הבעיה (שלי ) שהרכב מאוד סנטימנטלי בשבילי,

הרבה דברים נעשו בו בפעם הראשונה והרבה דברים קרו בו בפעם האחרונה,

וסך הכל אני חושב עליו יותר כשותף לחיים שלי מאשר כלי רכב,

פורסם

בהחלט מבין אותך.

אתה יכול להתחיל מהחלפת מנוע למנוע מייבוא או לסירוגין שיפוץ כללי למנוע.

תטפל קודם כול במצב המכני שלה ולאחר מכן תטפל בצד הקוסמטי שהוא פחחות וצבע במידה והרכב צריך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...