Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על השילוב הזה

מגבר ROCKFORD R3004

רמקולים ROCKFORD T1693C

סאב P212S4 או סאב P112S44 לא סגור כלכך תעזרו לי להחליט...

ואם אפשר בבקשה עצות שיפור...במסגרת התקציב הזה..

פורסם

לא ציינת את התקציב, וכל חנות יש לה את המחירים שלה.

בעיקרון- הייתי מחליף הכל :)

מגבר- אם אתה יכול להרשות לעצמך את ה GTO1004 שהוא מעט יקר יותר מהפריים של רוקפורד- אתה רק תרוויח.

קומפוננט- מורל טמפו יהיה אחלה, הכי איכותי בתקציב לדעתי. אלא אם כן אתה רוצה רק להפציץ בווליום ואז אפשר לחפש משהו נציל יותר.

סאב- אם אהבת את ה P2- הוא יכול להיות סבבה. ה P1 לא בא בחשבון. יש גם סאב JBL GTO שהוא לא רע, קיקר C12 או אם אתה מחפש יותר עוצמה על חשבון איכות אז יש CVR, הם גם יכולים להתאים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הרבה אנשים התאכזבו מהמגבר הזה, והגיעו למסקנה שעדיף להוסיף עוד כ- 200 ש"ח ולקנות את ה- 1004 של JBL, שנותן תמורה הרבה יותר גדולה מהרוקפורד, שנחשב לחלש ובעל איכות צליל לא בשמיים.

ואני מחזק את המפרט ש- SROOL הציע לך.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מה התקציב? אם תגדיר תקציב נוכל לעזור יותר.

האם חשבת על ציוד יד שנייה? זה יכול לעזור מאוד בהשגת

תמורה יותר טובה לכסף יש הרבה מציאות

פורסם

יש לי את המגבר r3004

שהוא מגביר קומפוננט 100Wrms של MTX

ובגישור סאב (P1 (150Wrms ואני ממש ממש מרוצה !

בכלל אין ממה להתאכזב אלא רק להפך !

פורסם

אז זהו שאין תקציב כלכך פשוט רכיבים במחיר בינונים אני לא מתכוון להשתגע במערכת עכשיו ולזרוק על זה הרבה כסף...לגבי יד שניה זה בעיה נכוותי מהעניין...אחרי 4 חודשים מגבר של פיוניר שנראה כמו חדש שקניתי אותו כמעט ושבק חיים...ככה שאני כבר לא יודע...

פורסם
אז זהו שאין תקציב כלכך פשוט רכיבים במחיר בינונים אני לא מתכוון להשתגע במערכת עכשיו ולזרוק על זה הרבה כסף...

עדיין צריך תקציב כי כל אחד יכול להתייחס לסכומים בצורה שונה...

אני אתן כיוון ראשוני אתה תגיד יותר או פחות, 2,000 ש״ח זה תקציב סביר למערכת

ואני מתכוון ללא התקנה. כך בחשבון שהתקנה בסיסית גם תהיה בסביבות ה-400 ש״ח

• תוכן חדש...