Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיא חדש לחוצפה הישראלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי בכביש החוף ליד רשפון אני קולט מיצו מגנום דוהרת לכיווני ופשוט נדבקת לי לתחת - בגלל שהסאנרוף היה פתוח סימנתי לו עם היד שיתרחק קצת כי לא יכולתי לעבור ימינה (משאית) ולא שמאלה (מזדה...) וקדימה לא היה לאן לנסוע כי גם שם היה רכב...

שניה אחרי שהוצאתי את היד, הבנ*ונה לחץ על הגז ופשוט התקרב אלי עוד יותר עד שכמעט פגע בי...באותה שניה התפנה הנתיב הימני, הורדתי הילוך לרביעי וטסתי משם...כשהגענו לירידה להרצליה הוא נסע מימיני ועשיתי לו סימן של "מה קרה? לאן ממהר?" עם היד...אז הוא פשוט דבר קצת את ההגה לכיווני...כאילו להפחיד אותי....פשוט מטורף... לצערי כשהוא נסע התברר לי גם שאין לו לוחית רישוי אחורית :roll:

ביזיון מה שקורה במדינתנו...

:-)

פורסם

נתקלתי היום במגנום שמשתלט כרונית על הנתיב השמאלי תוך כדי מעברי 3 נתיבים כל פעם, וכל זאת בלי לאותת,

כמו כן באישה מטורפת שחתכה אותי כשאני ממש מקביל אליה, כלומר נדחפה לי לנתיב בלי לשים לב, אח"כ עקפה בכביש דו סטרי כשמשאית לפניה, וממולה!!!! המשאית ממולה סטטה לשוליים.... שאת זה דוקא אני צריך לציין לשבח, הנהג ירד לשוליים כדי לאפשר לה להמשיך לחיות (למרות שהייתי מעדיף שהיא לא תהיה עוד על הכביש)

מצד שני נתקלתי גם בנהג תרבותי היום, מגניב :roll:

יובל.

פורסם
אתמול נסעתי בכביש החוף ליד רשפון אני קולט מיצו מגנום דוהרת לכיווני ופשוט נדבקת לי לתחת

פה הסיפור היה צריך להגמר בצורה הברורה ביותר!!! לחיצה קלה על הברקס ולתת לו להדבק אליך מאחורה. הרגע חזרתי מקניון הזהב מסרט (שר הטבעות 2 קקה של סרט) ושחזרתי איזה צעיר באסקורט שנות 80 עם חלונות כהים כמובן והחברה לידו החליט לעשות צרות ולהדבק לי מאחורה ולצפצף (ואני בימני!!! והוא אחריי) מה שעשיתי זה פשוט מאוד נתתי ברקס קל כדי שתידלק לו המנורה של הברקס והוא כמובן התרחק, כמה שזה לא בטיחותי אבל זה מה שעובד תמיד וגורם לנהגים האלה לעזוב אותי. בנוסף אחריי שהוא עקף הוא דאג לחתוך אותי כדי להראות שהוא הבוס ובתמורה הוא קיבל אור מסנוור, בסוף ברמזור הוא כמעט קיבל מכות (מזה שישב לידי באוטו) אבל זה לא נושא להתגאות בו.

ואם זה לא עוזר תן ברקס חזק שידבק אליך ממש (גם את זה עשיתי) שוב זה לא בטיחותי, אבל זה הדבר היחידי להרחיק מטרדים אפילו שהנהג הזה בא אלי ברמזור ודפק לי על האוטו 3 פעמים ואני צחקתי לו בפנים אבל עדיין צריך להציב גבולות.

אני אציין גם שבחניה של הקניון עמדה לה נערה יפייפיה עם 4 גלגלי סגסוגת מקוריים עם האריה השואג היו לה 3 דלתות בצבע כחול מאחורה היה כתוב 306 ובצידי הדלתות קדימה היה GTI באדום קטן וכל החיצוני הזה בא עם פנימי מעור שחור. רציתי סיבובבבבבבב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה בסדר כל יום אנחנו רואים את הנהגים הטובים שלמדו אצל טובי מורי הנהיגה בארץ...

אין מה לעשות זה המדינה שלנו וזה האנשים שגרים כאן וצריך לחיות עם זה שנשים לא יודעות לנהוג , ויש כמה מפגרים בעולם אבל תאמינו לי כל מי שנאי מכיר מהבית ספר שלי שהוציא אוטו והוא עשה פוזות עם מהירויות למיניהם קיבל כבר את השלילה ועוד שיא הטמטום שהוא קיבל אותה בקיבוץ גלויות איפה שהסמוי מחכה קבוע מאחורי העץ איפה שהכביש מתפצל ל2 אם מישהו מכיר..

אין מה לעשות זה המדינה שלנו ..

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אני מניח שממבט על על נטיביי איילון התנועה תיראה מאוד יפה,

אני מגדיר את הניגה שם "כנהיגה צורנית".(כמו השחייה)

חבל שאין מוזיקה תואמת...

פורסם

כל יום אני נתקל בנהגם מגעילים אבל בשבוע שעבר פגשתי ת'נהג הגרוע מכל ...

אני נוסע נתיב ימיני באיילון , תנועה זורמת לאט (40) ומשמאלי סיטרואן ברלינגו צבע אדום

הנהג מתחיל להיצמד אליי בלי לאותת אז נתתי צפצוף והוא זז אחרי שניה הוא מאותת ומתחיל להיצמד אליי בשנית, לא מנסה להיכנס לרווח ביני לבין זה שלפני אלא להיכנס בתוך המכונית שלי , נתתי קצת גז ולא נתתי לו אז הוא נצמד אליי לאט ועיקם לי את המראה צפצפתי והתעצבנתי מאוד והוא שובר את ההגה לאט כאילו להפחיד אותי , אמרתי לעצמי - בכל מקרה אתה צריך פחחות צבע - לך על זה... שברתי את ההגה לכיוונו ונתתי גז קדימה הוא עבר לנתיב השמאלי, עקף אותי והגיע לפני ... פתאום הוא הרים המברקסועצר באמצא איילון, ראיתי אותו יוצא מהאוטו ויצאתי גם בעצבים ושאלתי אותו מה הבעיות שלו והוא הלך לאוטו להביא משהו - מהר נכסתי לאוטו שלי שמתי ראשון וברחתי משם ... עכשיו קצת רקע עליו - הוא לא איזה בן 18 שמתפרע - הוא נראה כמו בן 45 , היה איתו בברלינגו איזה ענק מפחיד עם זקן...

כוז אמא שלו הלוואי והוא יכנס בעמוד חשמל, יפול מגשר , יתקע על פסי רכבת , יגמר לו הדלק בדרך לאילת ובדיוק יעבור אוטובוס עם 80 אירים הומאים....

haters will hate

פורסם

תרשום את המספר, חיוג קצר ל100. תדווח על רכב חשוד שנראה לך כמו שני מחבלים שצועקים בערבית וחותכים נתיבים. תגיד גם שהם בדרך למקום הומה אדם באיזור. תן את מספר הרכב, מיקום (דבר בעצבנות כאילו עוד דקה יש פיגוע של 1000 הרוגים).

:shock::shock::shock:

אחרי איזה כמה ק"מ שאתה רואה שעצרו אותו לבדיקה, סע באיטיות, נפנף לו בנדיבות, והמשך הלאה. :lol:

אין כמו לתת לטמבלים האלה להכנס עם הראש בקיר.

:mad::mad::mad:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם
אחרי איזה כמה ק"מ שאתה רואה שעצרו אותו לבדיקה, סע באיטיות, נפנף לו בנדיבות, והמשך הלאה. :lol:

:mad::mad::mad:

חחחחח חזק אתה אח שלי , אהבתי :-)) אני שוקל לנסות את זה גם , מה שכן

אתמול נסעתי להביא את חבר שלי מתחנה מרכזית (נגמרה לו הטירונות !!) , מפה לשם אנחנו נוסעים בנתיב האמצע , ומשאית החליטה שהיא.. אהמ.. פשוט לוקח ת'תנתיב , יעני נכנסת , בקיצור אני מצפצף , אורות ענינים , לא מעניין נכנסת , בלית בריריה (צריך לחיות...) עברתי לשמאלי (עם איתות) ואיזה בת זונה החליטה שהיא לא נותנת , אז אהמ.. או החיים שלי , או מכה על הפח ...

נחשו מה לקח ?

בסוף הורדתי הילוך , קצת גז , נכנסתי לה ס"מ מול הפרצוף , היא נתנה ברקס עצבני ואני חייכתי... מה עוד שנסעתי בנתיב הימני ! , עברה לידי חבורת נערים בסובארו פשע , שהחליטה "להפחיד" אותי עם זיגזגים כאילו הם נכנסים ובורחים ...אח מדינת ישראל...

• תוכן חדש...