Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לנהג חדש, 20-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, עכשיו אני מבולבל לחלוטין :shock:

אם לא צרפתיה - מה כן אפשר להשיג בטווח המחירים הנ"ל? שרייד יורדת מהפרק בגלל חוסר הנוחות (כך לפחות הבנתי מקריאה בפורום), סטרלט קשה להשגה ודי ישנה (96 נכנסת בתקציב).

אולי פיאסטה? מודל 97? ראיתי שרוב הדגמים הנמכרים השנתון הנ"ל הם דגמי "יוטה"(youth?). מה ההבדל בין דגם זה לבין הדינמיק? כיצד שניהם משתווים לצרפתיות באמינות/נוחות?

פורסם
אני ממליץ על אסקורט 1600 96-98 נכנסת בתקציב שלך.

נח מאוד,

צריכת דלק טובה

ואמינות לא רעה בכלל.

בהצלחה!

ממתי לאסקורט יש צריכת דלק טובה ?@#! זה חדש לי.

ואמינות שנויה במחלוקת עם רעשים מוזרים מהמנוע שדורשים החלפת מרימים הידראוליים - רק לסדר את הרעש הזה זה נזק לא קטן.

רד מהפורד !

פורסם
הצעות

מזדה 323/323F אפשרויות הבעיה שהשנתות שיהיה אפשרי לך הוא די ישן סביבות ה 92-95 (הסכום בסביבות ה 20-25)

מיצובישי סופר לנסר אבל גם השנתות יהיה קצת יותר ישן וגם הביטוח עליהם במיוחד לנהג חדש יקר יחסית (גם במזדה הוא יקר אבל פחות

פיז'ו 306 יש כמה אפשרויות הביטוח זול יותר אבל הרכב יותר מתקרב למיני והאמינות יורדת (לפחות עפ"י התיאוריה ברור שאם תיפול אז אין מה לעשות) מהיפניות

סוברו אימפרזה אוטו לא רע בכלל אבל אני לא ממש יודע את המחיר לפי שנים ככה שאני לא יודע אין זה ילך הביטוח יהיה יקר יחסית בערך כמו המזדה אבל האוטו אמין מאוד.

לפיאט אני אישית לא הייתי מתקרב כי אני לא ממש אוהב את האוטו

פג'ו זה לא אוטו יפני זה צרפתי... :shock2:

פיאט עם 70 סוסים זה גם אוטו!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה. אני כבר חודש בשלבי חיפוש שונים ועדיין לא החלטתי מה אני רוצה (!) :?

בשבוע האחרון החלטתי להעלות את התקציב לסביבות ה 40K, והיום, לאחר התייעצות עם מספר חברים שטוענים שעדיף לקנות רכב זול יותר ולהיפטר ממנו לאחר תקופה קצרה יחסית (שוב, נהג חדש לחלוטין) ירדתי מזה.

אם כן, אני מחפש רכב אמין שאוכל להיפטר ממנו בקלות יחסית בעוד חצי שנה-שנה, ללא איבוד עשרות אחוזים מערכו. אני מוכן להתפשר על כל דבר אחר (נוסע מעט מאוד).

התקציב גמיש מאוד, אבל נראה לי שאחזור לסביבות ה K20 בשלב הזה.

הצעות? המלצות? עזרו למבולבל :oops:

פורסם

וותר על עניין ה"מראה" וקנה לך סופר מיני מוצלחת.

106 , קליאו , סקסו באגף הנוחות ומתנהגות, מזדה 121 , סטארלט באגף היותר אמינות, אבל פחות מכוניות .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמעתי לעצתכם וככל הנראה אלך מחר לבדוק קליאו 96. הרכב יד שניה פרטי ועבר פחות מ 100,000 ק"מ. הבעלים רוצה מחירון (23).

האם יש דבר ספציפי שכדאי לבדוק לעומק בדגמים הללו? חוות דעת כללית לגבי הרכב - חסרונות בולטים?

חיפשתי בתחילה שנתון 98 אך לא מצאתי משהו אטרקטיבי ולכן ירדתי - עד כמה משמעותי ההבדל בין השנים? האם כדאי לחכות?

• תוכן חדש...