Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למנורות philips diamond vision

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להזמין זוג מנורות כאלה מאיביי.

ראיתי תמונות של המנורות מותקנות על רכב איך זה ניראה וכו', ראיתי גם רכבים שהתקינו את המנורות האלה בפנסי ערפל, מישהו יודע אם קיים מנורות בדיוק לפני ערפל ואם כן אז איזה סוג צריך בדרך כלל? אני לא הכי מבין בזה אבל אני יודע שלאור הרגיל אני ספציפית צריך מנורות H7, לפנסי ערפל זה אותו דבר או סוג אחר?

ועוד שאלה שנזכרתי עכשיו, מישהו יודע כמה זמן המנורות האלה מחזיקות מעמד? הן נשרפות מהר? אחרי הכל המנורות האלה לא כאלה זולות..

תודה.

פורסם

לגבי פנסי ערפל זה משתנה מרכב לרכב, מה הרכב שלך? ולדעתי הכי טוב שתבדוק לבד.

בספר רכב אצלי היה כתוב X בפועל היה Y.

ולגבי אמינות יש כאלה שהם החזיקו להם 3 שנים+

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...