Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד בעיה הרכב נכבה במהלך נסיעה

idol1986
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ,

אני חדש פה...

יש לי בעיה ברכב, זה הונדה אקורד שנת 1994 2.2 EX.

עד לא זמן הכל היה תקין עד שנכנסתי לתחנת דלק בקריות תחנת דלק רצינית הרבה אנשים עוברים בה.

כשיצאתי מתחנת הדלק הרכב החל להכבה באמצע הנסיעה , אחרי כמה דקות הייתי מניע שוב היה נוסע כמה מטרים ושוב פעם היה נכבה.

ככה כל פעם עד שהייתי נותן לו לנוח כ חצי שעה שעה ככה ואז הוא היה יכול להמשיך לנסוע לעוד כמה קילומטרים בשקט.

שאלתי כל מיני מוסכניקים מה יכול להיות הבעיה ברכב ? אמרו לי שיכול להיות המפלג אז ברגע שזה קרה לי בדקתי הצתה במפלג , ויש ניצוץ ( ברגע שנכבה הרכב) , אמרו לי שיכול להיות שזה משאבת דלק פתחתי את הצינור שמתחבר לסעפת סובבתי סוויץ יצא כזה זרם שכל המנוע היה בדלק.

היום אפילו אמרו לי שיכול להיות שהפלגים מוצפים בשמן ( הייתה לי תקלה לפני שהמכסה אטמים היה שבור ועד לא מזמן החליפו לי אותו ) וברגע שנהיה מוצף שמן זה הרכב נכבה.

שהוא נכבה הרכב אם אני מנסה כמה פעמים ברצף אם דלק בלי דלק מתחיל המצבר לגמר לי יכול להיות שזה כיוון לסיבה?

אודה לכם על תשובתכם .

כי אני כבר לא יודע מה לעשות ובינתיים הרכב תקוע ואני לא רוצה לרוץ מדבר לדבר סתם וסתם לשלם כספים ובסוף להשאר עם התקלה .!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 8 חודשים מאוחר יותר...

גם לי קרתה את אותה הבעיה וכשהזמנתי גרר .הוא פתר לי את הבעיה בשניה.אז כך אחד הקטבים של המצבר היה משוחרר

הוא ניקה קת וחיזק ולמרבה הפלא האוטו נדלק בקלות.הוא הסביר לי כי הקטבים שחוקים ואין זרימה תקינה של חשמל ולכן לא הייתה טעינה תקינה.תנסו אולי זה יעזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...