Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קראתי בפורום כבר מספר פעמים, שלמעשה אין צורך ברמקולים אחוריים, מכיוון שהשמיעה הטובה ביותר היא מקדימה.

לי יש רמקולים 6X9 על המגש האחורי.

האם כדאי לי להשאר עם הסאב והקומפוננטים של דראגסטר (המוגברים עם מגברי פיראמיד קריסטל) ולבטל את האחוריים?

ועוד שאלה: אם אני עושה fading ומבטל את השמיעה מהרמקולים האחוריים, האם זה כאילו הוצאתי אותם, או שזה יכול לגרום לנזק כלשהו (כי יש הגברה לרמקולים האחוריים, אבל הם לא מוציאים כלום) למערכת?

בתודה מראש לכל העונים.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

פשוט תשאיר אותם מחוברים ל-HU שלך, תתחיל לשחק עם הFAD. ותראה איך אתה אוהב.

אם תגיע למסקנה שאתה אוהב בלי - תנתק רק אל תשכח לשים בידוד על קצוות החוטים שחלילה לא יקצרו לך את הדרגת מוצא של ה-HU.

שאלה - איך אתה מוצא את הדראגסטר - לטעמך? נשמעים טוב?

פורסם

אני אומר שאת הכסף של האחוריים כבר תשקיע בקומפוננט טוב אבל אם כבר יש לך תחבר אותם בכיף ל HU ואם יש לך יצאה פנויה במגבר סבבה לגמריי

פורסם
פשוט תשאיר אותם מחוברים ל-HU שלך, תתחיל לשחק עם הFAD. ותראה איך אתה אוהב.

אם תגיע למסקנה שאתה אוהב בלי - תנתק רק אל תשכח לשים בידוד על קצוות החוטים שחלילה לא יקצרו לך את הדרגת מוצא של ה-HU.

שאלה - איך אתה מוצא את הדראגסטר - לטעמך? נשמעים טוב?

הקומפוננטים (6.5) מעולים והסאב (10 אינץ') חזק (יש לי פז'ו 206) - אפילו קצת חזק מדי לטעמי, אז אני משתמש ב- HPF כדי להעביר תדרי באס מעל 125 הרץ.

בכל אופן, תודה על התשובה.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

סליחה???? הבנתי נכון ?

אתה מעביר לסאב רק תדרים מעל 125 ? אתה עלול לגמור אותו ככה...

אני אישית נוהג ברכב יותר ארוך מה 206, ושלי זה עוד 4 דלתות ולא 5 (בגאז' יותר מופרד) והרמקולים האחוריים שלי מנותקים.

בסופו של דבר מדובר על טעם אישי, כל אחד וההעדפה שלו. תנסה עם, תנסה בלי ותראה איך זה.

לגבי עניין ה FAD, אני חושב שלא יקרה כלום. במכשיר שלך יש 3 יציאות RCA ? קדמי אחורי וסאב ? אם כן, אז זו לא תהיה בעיה, אם לא אז הרכיבים שמחוברים ל RCA האחורי לא ינגנו אם תתן FAD רק לקדמיים.

פורסם
סליחה???? הבנתי נכון ?

הוא לא יגמור אותו, אבל כמובן עדיף לבצע חיתוך נמוך בהרבה יותר.

זה מן הסתם יישמע יותר טוב לאחר חיתוך נכון, רק שכעת, זה בטח לא נשמע

הכי נורמלי עם מעט vocals שבוקעים מהסאב... :?

פורסם
סליחה???? הבנתי נכון ?

הוא לא יגמור אותו, אבל כמובן עדיף לבצע חיתוך נמוך בהרבה יותר.

אתה בטוח לגבי זה ?

חוץ מזה - סאב כשמו כן הוא - אמור להשמיע תדרי SUB BASS, ומעל 125 הם כבר בטח לא SUB...

פורסם

יש לי מערכת בערך כמו שלך ואני מציע לך להוריד את הגיין של האחוריים במגבר,כך תרגיש יותר את הקומפננט.

אני הגעתי למסקנה שאין צורך בכלל ברמקול אחורי.

8)
  • תוכן חדש...