Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצות בפורום החלטתי לרכוש את הדיבורית,ואת ההתקנה החלטתי לבצע בעצמי.

ההתקנה הייתה מאוד פשוטה 4 חוטים שחיברתי לצמה של הר"ד פלוס,מינוס,סוויץ,ומיוט(עדיין לא חובר לר"ד).

פרט לכך היה לי מאוד חשוב לשמור על אסתטיקה ולא לפגוע בפלסטיקה של הרכב.

את המוח מיקמתי מאחורי הקונסולה מכיוון שלא מצאתי מקום מתאים לקבע אותו.

אני מאוד מרוצה מהדיבורית היא מתחברת למספר מכשירים,איכות השמע מאוד גבוהה,ומשיחות שביצעתי עם אנשים נאמר לי שאני נשמע מצויין.

בנוסף לכך לאחר מספר הגדרות בפלאפון הצלחתי להשמיע אפילו את הוראות הGPS ברמקול.

החיסרון היחיד שמצאתי בה הוא שהחיוג הקולי לא תומך בכל המכשירים (אך ידעתי זאת מראש), ולא מקבלים עם הערכה עריסה לפלאפון למרות שהבנתי שככה זה ברוב הדיבוריות.

ממליץ לכולם תמורה מצויינת לכסף (300 שקל).

באותה הזדמנות תודה לכל מי שעזר לי בהודעות הקודמות.

ומספר תמונות

IMG_20110701_172122.jpg

IMG_20110701_172148.jpg

IMG_20110701_172218.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תתחדש,באמת אחלה דבורית.

אני עם אייפון 3GS - איך הצלחת להשמיע את הוראות הGPS ברמקול?

פורסם

קודם כל מהות הבעיה, דיבוריות BT רבות עובדות במונו והסאונד בהוראות הGPS הוא בסטריאו ולכן הוא נשמע רק דרך הפלאפון,

לכן הורדתי אפליקציה שנדלקת ברגע שאני מתחבר לדיבורית והופכת את כל הסאונד למונו (הוראות GPS,מוזיקה וכו').

לי יש אנדרואיד אך אני בטוח כי גם באייפון זה אפשרי,מחיפוש קטן שעשיתי מצאתי כי אם המכשיר שברשותך פרוץ -תתקין sbsettings דרך CYDIA. אחרי זה תתקין Bluetooth Mono SBSettings Toggle.

"החלק" את האצבע מימין לשמאל על השעה למעלה. יש תפריט של SBSETTINGS.

תלחץ על ה"כפתור" של BLUETOOTH MONO וכעת הסאונד בדיבורית עובר למונו.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אחלה דיבורית

התקנה שנראית דווקא יפה

ואחלה טיפים לגבי בלוטוט'

נהדר!

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קטנה,

אנשים מתחילים להתלונן שהם שומעים את עצמם...כאשר אני מנמיך הבעיה נעלמת אך אז אני שומע פחות טוב מה ניתן לעשות?

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הי

האם בדיבורית הזאת אפשר רק לענות / ולנתק שיחות?

איך מבצעים חיוג?

לאחר התייעצות בפורום החלטתי לרכוש את הדיבורית,ואת ההתקנה החלטתי לבצע בעצמי.

ההתקנה הייתה מאוד פשוטה 4 חוטים שחיברתי לצמה של הר"ד פלוס,מינוס,סוויץ,ומיוט(עדיין לא חובר לר"ד).

פרט לכך היה לי מאוד חשוב לשמור על אסתטיקה ולא לפגוע בפלסטיקה של הרכב.

את המוח מיקמתי מאחורי הקונסולה מכיוון שלא מצאתי מקום מתאים לקבע אותו.

אני מאוד מרוצה מהדיבורית היא מתחברת למספר מכשירים,איכות השמע מאוד גבוהה,ומשיחות שביצעתי עם אנשים נאמר לי שאני נשמע מצויין.

החיסרון היחיד שמצאתי בה הוא שהחיוג הקולי לא תומך בכל המכשירים (אך ידעתי זאת מראש), ולא מקבלים עם הערכה עריסה לפלאפון למרות שהבנתי שככה זה ברוב הדיבוריות.

ממליץ לכולם תמורה מצויינת לכסף (300 שקל).

באותה הזדמנות תודה לכל מי שעזר לי בהודעות הקודמות.

ומספר תמונות

• תוכן חדש...