Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

אבקש המלצה לצמיגים בגודל 14/65/185 לסיאט איביזה 03

כעיקרון אני לא נהג מירוצים או משהו ורוב הנסיעות הם עירוניות .

הכי חשוב שיהיו בטיחותיים כמה שניתן ושל חברה ידועה ולא סינית כלשהי.

התקציב סביב 1300-1400 לרבייעיה.

פורסם

קח רביעייה של יוקוהומה C_DRIVE

צמיגים טובים מאד - אחיזת כביש טובה גם ביבש וגם ברטוב, שקטים גם

הם בתקציב שלך

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=14&a=65&s=185&m=113&CarType=1

מחירים טובים יותר - תתקשר לאנטון או לכמה מוכרי צמיגים ותקבל מחיר טוב יותר

קובי

:-)

פורסם

לפני המחיר יותר חשוב שתבדוק את התאריך של הצמיגים. על הדופן מוטבעים השנה והשבוע (שבוע 42, שבוע 25 וכו') שבה יוצר הצמיג. אם נותנים לך זול מדי תוודא שלא מדובר בצמיג ישן ששכב על המדף הרבה זמן. תתמקד באיכות של הצמיג ולא במחיר. זה מה שמחבר אותך לכביש אז לא מומלץ לחסוך דווקא שם. בכל מקרה, לא מומלץ לקנות צמיג בן יותר משנה.

פורסם

אחי ביוקוהמה אל תיגע קח bridgestone אני מבטיח לך שאתה תחליף מנוע לפני שתחליף צמיג המחיר קצת יותר יקר אבל זה פשוט הצמיג הכי טוב שיש לא יוקוהמה ולא בטיח ועוד דבר שאני אומר לך בצורה בטוחה אין כל פסול בצמיג סיני אחי יש חברות גרמניות שמייצרות בסין המהנדס גרמני והמכונות ממוקמות בסין זה לא גורע כלום במוצר זה הכל שטויות ומי שסיפר לך אותם שילך לישון

פורסם
לפני המחיר יותר חשוב שתבדוק את התאריך של הצמיגים. על הדופן מוטבעים השנה והשבוע (שבוע 42' date=' שבוע 25 וכו') שבה יוצר הצמיג. אם נותנים לך זול מדי תוודא שלא מדובר בצמיג ישן ששכב על המדף הרבה זמן. תתמקד באיכות של הצמיג ולא במחיר. זה מה שמחבר אותך לכביש אז לא מומלץ לחסוך דווקא שם. בכל מקרה, לא מומלץ לקנות צמיג בן יותר משנה.[/quote']

אחי אני יגיד לך משהו לגבי תאריך צמיג שישב על רכב יותר משנה אל תיגע אבל צמיג שישב במדף באיכסון בצל גם אם יש עליו אבק וגם אם הוא נצמא שם חמש שנים הצמיג הוא בדיוק כמו שייצא מפס ייצור זה לא לחמניה שמייבשת על המדף זה פקינג גומי אל תבלבל לנו במוח סלאמת

פורסם
אפשר הסבר מה ההבדל בין ה a ל - c דרייב? תודה רבה.

זה סדרה של צמיג לאי דריב יש פחות תעלות ניקוז הסי יש יותר הסי כעקרון יותר טוב זה פשוט זה כמו במוו סדרה שלוש ובמוו סדרה חמש מה יותר טוב החמש יותר מתקדם

פורסם
אחי ביוקוהמה אל תיגע קח bridgestone אני מבטיח לך שאתה תחליף מנוע לפני שתחליף צמיג המחיר קצת יותר יקר אבל זה פשוט הצמיג הכי טוב שיש לא יוקוהמה ולא בטיח ועוד דבר שאני אומר לך בצורה בטוחה אין כל פסול בצמיג סיני אחי יש חברות גרמניות שמייצרות בסין המהנדס גרמני והמכונות ממוקמות בסין זה לא גורע כלום במוצר זה הכל שטויות ומי שסיפר לך אותם שילך לישון

מאיפה הבאתה את היציאה הזו? כמה מחקר עשית לגבי צמיגים?

"קצת ידע" תקרא דרוגים של צמיגים מאתרים שמבצעים את הבדיקות ואז תן חוות דעת. ואולי תגלה שיש הרבה דברים שאתה לא מכיר.

לפני שאתה מביא עצה כזו שמבחינתי היא "קטלנית" כי אם תבחר צמיג סיני ללא שם והצמיג ישוט לך על הכביש ללא אחיזה אפילו שקיץ - לא לדבר מה יקרה בחורף אתה תהייה במצבים מאד מסוכנים.

להרבה חברות יש צמיגים טובים יותר וטובים פחות. גרועים כמובן יש גם אבל הרבה יותר לחברות ללא שם.

חברות מוכרות שמיצרות צמיגים בסין - עדיין מיצרות לפי קריטריונים וחומרים שהם קובעות בניגוד ליצרנים ללא שם שמשתמשים בחומרים שיכולים לעלות לך בחיים אל תשווה בין צמיג של פירלי למשל מול צמיג של חברה לא מוכרת אפילו אם שניהם מיוצרים בסין

אם החיים חשובים לך אל ואני אחזור אל !!!! תיקנה צמיג סיני ללא שם אלא תוסיף לא הרבה לכל צמיד ולפחות שתצטרך את הצמיגים בחרום הם יהיו שם עבורך ויעשו את מה שהם צריכים.

אתה נעול על בריג'סטון ולהם יש צמיגים שגם מתחלקים בין טובים יותר לאחרים

אם תחפש טוב הבאתי כאן כמה אתרים מחו"ל לדרוגי צמיגים ותוכל לראות הבדלים בצמיגים שכוללים אחיזה ברטוב, אחיזה ביבש , שקט , שחיקה, נוחות ועוד פרמטרים. ממליץ לך לראות הבדלים בין דגמים של צמיגים ולהיות הרבה יותר "חכם"

לינקים אתן לך גם כדי שלא תתעיף בחיפוש :)

למשל

http://www.tirestest.com/summercar_tires/index.html

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/

זה אתר עם המון מידע ודרוגים ונחשבים מאד בעולם והם "קצת" יותר חכמים ממך וממני לגבי מידע של צמיגים

אז שווה לדעת לפני שמדברים

דרך אגב - לפותח השירשור - איזה קוד מהירות אתה צריך?

דוגמה לצמיג שנמכר בארץ - הין הכי זולים שיש- תיראה דרוג שלו

עולה 250 שקל ברשת TIRES4U

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Sava/PERFECTA.htm

אתה רוצה צמיג כזה לרכב שאתה נוהג????

קובי

פורסם
שלום לכם ,

אבקש המלצה לצמיגים בגודל 14/65/185 לסיאט איביזה 03

כעיקרון אני לא נהג מירוצים או משהו ורוב הנסיעות הם עירוניות .

הכי חשוב שיהיו בטיחותיים כמה שניתן ושל חברה ידועה ולא סינית כלשהי.

התקציב סביב 1300-1400 לרבייעיה.

לפי רשת TIRES4U הכי זולים ולא מומלצים הם במחיר 250 שקלים לצמיג.

החברות המוכרות - צמיגים שלהם אתה יכול למצוא במחירים של 290 ומעלה.

מה קוד המהירות שאתה צריך ? אז אפשר יהיה לתת לך הצעה יותר מתאימה.

לגבי המחירים יש מקומות שאתה תוכל להשיג את התמיגים במחירים יותר זולים מרשת TIRES4U אבל לפחות אתה יכול להשוות כעת

לא לבחור צמיג מחברה לא מוכרת !!!!! זה משחק בחיים ולא שווה . בתקציב שלך אתה יכול לקבל צמיגים טובים מאד

אתה יכול ללכת על צמיג כזה שהוא טוב מאד גם ברטוב וגם ביבש

DYNAXER HP3 קלבר ובטוח שאפשר למצוא אותו בפחות מ 300 לצמיג

http://tires4u.co.il/?inline_1=1&search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=65&s=185&m=

הוא גם מקבל ציונים טובים בדרוגי שמיגים באתרים רבים בעולם

גם הקונטיננטל ContiPremiumContac טוב מאד ובמחירים שלך

קובי

• תוכן חדש...