Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי בעיה בהנעה של הרכב ואין לי מושג מה הבעיה

המצבר מראה טעינה תקינה .

הקודן תקין.

יש סטרטר .

הוספתי תוסף לדלק כי חשבתי שזאת המשאבת דלק שעושה בעיות.

אתמול הרכב עמד בעלייה ולקח לי כמה דקות טובות כדי להניע אותו.

אשמח לקבל עזרה מכם.

חשוב לי לציין שהרכב נוסע פצצה אני לא מרגיש בעיה של ביצועים בכלל.

מדובר בדגם 2002 נפח 1600

פורסם

בעיה בהצתה= בעיה בהנעה?

תבדוק אם לאחר פתיחת הסוויץ(להשאיר פתוח ל2-3 שניות) וכיבוי, פתיחה נוספת של הסוויץ והנעה אם הרכב מניע- אם כן אז הבעיה היא במשאבה שמתקשה לייצר לחץ דלק(פתיחת הסוויץ גורמת למשאבה להתחיל לעבוד, פתיחתו פעמיים תגרום למשאבה שלא בונה לחץ לבנות מספיק לחץ להנעה).

כמו כן, מתי החלפת פילטר דלק לאחרונה?

המצבר- האם החלפת אותו לאחרונה? מתי החלו הבעיות יש קשר אולי למקרה של החלפת המצבר(במידה והוחלף)?

יכול להיות שהתקינו לך מצבר עם זרם הנעה לא מספיק חזק.

קובי

פורסם
בעיה בהצתה= בעיה בהנעה?

תבדוק אם לאחר פתיחת הסוויץ(להשאיר פתוח ל2-3 שניות) וכיבוי, פתיחה נוספת של הסוויץ והנעה אם הרכב מניע- אם כן אז הבעיה היא במשאבה שמתקשה לייצר לחץ דלק(פתיחת הסוויץ גורמת למשאבה להתחיל לעבוד, פתיחתו פעמיים תגרום למשאבה שלא בונה לחץ לבנות מספיק לחץ להנעה).

כמו כן, מתי החלפת פילטר דלק לאחרונה?

המצבר- האם החלפת אותו לאחרונה? מתי החלו הבעיות יש קשר אולי למקרה של החלפת המצבר(במידה והוחלף)?

יכול להיות שהתקינו לך מצבר עם זרם הנעה לא מספיק חזק.

בעיה בהנעה!!

לאחר פתיחת הסוויץ והמתנה של כמה שניות האוטו אכן מניע .

המצבר חדש כאשר קניתי את הרכב החלפתי לוח פיוזים ושמתי פויז ג'מבו.

עשיתי טיפול גדול לפני 10,000.

זה ישמע מצחיק אבל הכול התחיל שהחליפו לי מנורת בלינקר.

אז אתה אומר או שיש בעיה במשאבה או בעיה של זרם הנעה?

פורסם

תיגש לחשמלאי רכב שיבדוק זליגה שמחלישה את המצבר.

אני חושב שהבעיה היא במערכת הדלק, אבל לפני שאתה זורק כסף על משאבה תחליף את הפילטר דלק(למרות שאם הוא היה סתום היית מרגיש זאת גם בנסיעה ולא רק בהנעה).

קובי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברים רציתי לעדכן אותכם

כי הבעיה היתה עם החיישן מים זה הכול(מחיר 100 שקל)

בבדיקת מחשב התקבלה הודעת על החיישן

החלפתי אותו וכבר שבועיים אין לי בעיות.

לפי מה שאני הבנתי החיישן מודד את הטמפ של המים במנוע ולפי כך הוא מאשר הצתה או לא.

אם ההסבר שלי לקוי אז תקנו אותי

פורסם

החיישן מודד את טמפ' נוזל הקירור (מה שאתה מכנה כ "מים") , לפי זה (ולא רק לפי זה, אלא לפי פרמטרים מהותיים נוספים שמתקבלים מחיישנים נוספים) הוא מספק תערובת דלק (ליתר דיוק מספק אורך פולס הזרקה בלחץ דלק נתון) בזמן ההנעה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...