Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מתקרב להחלפת הקטנוע לאופנוע אני שוקל איזה 500 לקנות וחושב בעיקר על gs ו er שישמשו אותי ביום יום

ובסופי שבוע ? - הם נראים לי מתאימים לנסיעות של שיפור יכולת הרכיבה במטרה לעלות בעתיד לנפח גדול יותר - אבל האם הם מתאימים לטיול של סוף שבוע לצפון ? לדרום ? לנסיעה לירושלים ? הם נוחים לרכיבה ארוכה ? ממש לא ! לפי הניסיון שיש לי עליהם בנסיעות קצרות: כאבים בגב התחתון ובשורשי כפות הידיים הם תוצאה של שעתיים רכיבה.

אז שימושי הרבה יותר יהיה דו"ש כמו kle עם תנוחת רכיבה זקופה שלא מעמיסה על הגוף או ספה נוסעת כמו en - אבל - אם אני קונה אחד מאלה זוהי כבר בחירת כיוון מסויימת שאומרת כן לשימושיות ופחות התפתחות לריגוש

זו התלבטות קשה

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
כשאני מתקרב להחלפת הקטנוע לאופנוע אני שוקל איזה 500 לקנות וחושב בעיקר על gs ו er שישמשו אותי ביום יום

ובסופי שבוע ? - הם נראים לי מתאימים לנסיעות של שיפור יכולת הרכיבה במטרה לעלות בעתיד לנפח גדול יותר - אבל האם הם מתאימים לטיול של סוף שבוע לצפון ? לדרום ? לנסיעה לירושלים ? הם נוחים לרכיבה ארוכה ? ממש לא ! לפי הניסיון שיש לי עליהם בנסיעות קצרות: כאבים בגב התחתון ובשורשי כפות הידיים הם תוצאה של שעתיים רכיבה.

אז שימושי הרבה יותר יהיה דו"ש כמו kle עם תנוחת רכיבה זקופה שלא מעמיסה על הגוף או ספה נוסעת כמו en - אבל - אם אני קונה אחד מאלה זוהי כבר בחירת כיוון מסויימת שאומרת כן לשימושיות ופחות התפתחות לריגוש

זו התלבטות קשה

כמה נקודות....

1. GS וER כן מתאימים לטיולים ארוכים...אני אישית טיילתי עם כאלה..חברים שלי טיילו עם כאלה ועוד מאות אחרית.

2. הבעיות הפיזיות שיש לך (גב..שרירי הידיים)..נובעות מצוכת רכיבה לא נכונה..ישיבה לא נכונה וכו'...וכמו כן..נובעות בעיקר בנסיעות בעיר (לדעתי)

3. קניית EN כמו שאמרת "בחירת כיוון מסויימת שאומרת כן לשימושיות ופחות התפתחות לריגוש"...לא נכון...אני אישית רכבתי על EN שנה...נהניתמאוד..טיולים ארוכים..ויחסית לנפח..מהירים (160 )....דבר שלא מנע ממני בסופו של דבר להגיע לבנדיט 1200.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

קשה לי לראות איך שינוי התנוחה יפחית כאב אבל .... לא לי הניסיון

ולמה הכאבים הם בעיקר בתוך העיר ? בגלל הלחיצות התכופות על הבלם והקלאץ' ?

:?:

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

בנוגע לכאבים בעיר...אולי זה אני..אולי אני טועה..אבל שיזדיינו כולם..

בעיר..אתה במצב של "היכון" ...יותר לחץ...יותר בלימות...יותר תזוזה של הידיים..הגוף יותר "מתוח"..(מהמילה מתיחות)...

ברכיבות ארוכות...לפחות אצלי..יש שלבים שברכיבה..אתה יכול לתת לגוף של לנוח..להשתמש בחופשיות בשרירי הבטן וברגליים..

בעיקרון..אני לפחות..(לאחר שלמדתי בפועל מאחרים)..משתדל להפחית את האחיזה והפעלת השרירים בידיים...לא להשען על הכידון...פשוט לתפוס את עצמך על האופנוע עם השרירי בטן והרגליים.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אין שום בחירת כיוון שתחייב אותך עכשיו לגבי מה תבחר לרכוש בעתיד.

עם KLE500 אתה תוכל לרכב גם מהר בכבישים מפותלים, אולי עם מרווח הטיה קצת קטן יותר מאשר אופנועי כביש, אבל אתה תהנה ותלמד ותהיה מוכן להתקדם אח"כ לכל מה שתרצה.

רמת הרכיבה לא ממש תלויה באופנוע שאתה רוכב עליו.

אופנוע כמו ה KLE לדעתי הרבה יותר נוח ושימושי בנסיעות יומיומיות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בנוגע לכאבים בעיר...אולי זה אני..אולי אני טועה..אבל שיזדיינו כולם..

בעיר..אתה במצב של "היכון" ...יותר לחץ...יותר בלימות...יותר תזוזה של הידיים..הגוף יותר "מתוח"..(מהמילה מתיחות)...

ברכיבות ארוכות...לפחות אצלי..יש שלבים שברכיבה..אתה יכול לתת לגוף של לנוח..להשתמש בחופשיות בשרירי הבטן וברגליים..

בעיקרון..אני לפחות..(לאחר שלמדתי בפועל מאחרים)..משתדל להפחית את האחיזה והפעלת השרירים בידיים...לא להשען על הכידון...פשוט לתפוס את עצמך על האופנוע עם השרירי בטן והרגליים.

לא ממש משנה.

הרעיון המרכזי הוא רכיבה כאשר הברכים חובקות את מיכל הדלק, הגב כפוף מעט קדימה (לא זקוף!!!) וכל התמיכה מגיעה מהידיים.

ידידי הצועק.

אתה צריך ללמוד לרכב פשוט.

אתה לא רגיל לאופנועים וכמו שאומרים "יש לך ת'כסף אבל אין לך ת'דרך" (אולי יש את הכסף).

תמיכה משרירי הבטן.

רכינה קדימה יותר תמנע כאבי גב כאשר רוכבים זקוף.

שחרר את הידיים ותפסיק לרכב נעול כל כך כי אתה נשען על הידיים.

כל זאת מבלי לראות אותך.

איך אני?

קיצר, תגיע מתישהו למגרש, אפילו אצלנו בחיפה.

תודיע לפני.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

בנוגע לכאבים - רכבתי על אופנועי כביש רק בלימודי הנהיגה - עכשיו - השלושה שעורים הראשונים - פשוט לא הבנתי איך אנשים רוכבים על הדברים האלה, וחשבתי לוותר, עד שהבנתי שאני יושב לא נכון - פשוט ככה - שב נכון ויהיה בסדר.

מצתרף לדעתו של הנשיא לגבי דריכות בעיר, ונינוחות מסוימת ברכיבה מנהלתית מחוצה לה.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

אז יש הסכמה:

תנוחת הרכיבה משפיעה

לא משנה מה אקנה אני לא סוגר אפשרויות

כלומר יש לי עוד חשיבה לעשות מה לקנות

:multi:

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

כיוון של מנופים ידיות כידון וכו' יכול למנוע את הכאבים עליהם אתה מדבר.

זו התלבטות קשה

פורסם

i corently own a kle '95.

recently i started traveling a lot. 300-400 km each weekend.

put some MICHELIN ANNAKY tires on and you will have a wonderful bike, even for sporting! (you can ask the cbr900rr i passed on shoresh turn...).

if you want more: 052-3951522 noam.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

הוא הרבה יותר יקר מ gs er מבדיקה שעשיתי עכשיו

הוא עולה יותר ב10 k במקור ונראה ששומר טוב יותר על הערך שלו לאורך השנים

אבל הוא בהחלט נראה לי אופציה

למכירה פנתאון 150 2001

• תוכן חדש...