Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנובו 3000 N200 עובד ונכבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלפטופ של חברה שלי לאחרנה התחיל לעשות בעיות, לאחר זמן מה של עבודה הוא פשוט נכבה.

לפי בדיקות שעשיתי אני משער שזה קורה בגלל טמפ' גבוהות שאליהן הוא מגיע כ70 מעלות בשתי הליבות, כל האזור של המקלדת והטאצ' פאד פשוט בוערים.

המאוורר עובד (שומעים אותו) והוא משנה סל"ד בתלות לעומס. השימושים העיקריים של הנייד הם אינטרנט וישומי אופיס.

אין ללפטופ אחריות ואני לא רוצה לשלוח אותו למעבדה של IBM, בנוסף לא פעם יצא לי לפרק ניידים דומים ולסדר בעיות חומרה.

מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעייה?

תודה.

פורסם

פתח את מכסה המאוורר/גוף הקירור בנייד - מכסה גדול בתחתית הדגם שברשותך, פרק את צלעות הקירור, אתה תמצא את שכבת ה"סוודר" כפי שאני קורא לה נמצאת בין המאוורר לפינים של גוף הקירור (fins, לא pinim). נקה מאבק את האזור, החלף משחה טרמית למעבד ולמעבד הגרפי הנפרד אם יש. (נקה אותם משאריות חומר ישן אם יש) והחזר הכל למקום, זה אמור להחזיק לפחות עוד שנתיים+. אני מבצע טיפולים אלה אצלי בחנות, זה לא מורכב במיוחד בדגם שלך, הקפד להשתמש במשחה איכותית.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הי ארז,

גם אצלי התחילה אתמול התופעה האמורה.

יש לי את אותו המחשב בדיוק.

מה מחיר הטיפול אצלך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלחתי לך ה״פ, הנחת פורום בילט אין.. ;)

פורסם

נפתרה הבעיה? כל מה שצריך במקרה כזה זה לנקות את המחשב וזהו?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עוד לא סיימתי עם התיקון. צריך לקנות משחה טרמית.

מה שכן היה הרבה מאוד אבק פתחי האוורור היו סתומים והמשחה של המעבד ועל הגוף קירור התייבש ונעלמה מאזור החיבור של השניים.

אני אדווח מאוחר יותר על שינוי בטמפ' בליבות.

פורסם

עדכון:

במנוחה הטמפ' ירדה מ60 מעלות ל47.

במאמץ הטמפ' מגיע לכ65 מעלות בשתי הליבות.

המאוורר כמעט ולא מפעיל את עצמו.

הלכתי לחנות מחשבים ובקשתי מהם טיפ טיפה משחה טרימת. נתנו לי בדיוק כמות המספיקה למריחה אחת על הCPU והGPU. משחה של TT.

עלות 6 ש"ח.

שוב תודה למגיבים 8).

פורסם

אתר מעולה!

אני סובל מבעיות חום אצלי בלנובו G550, כ 60 מעלות לכל ליבה בשימוש סטנדרטי, מטפס המון כמובן במשחקים (כל עוד אין את שכבת "המוך" הוא לא מגע ל100 מעלות ונכבה, אבל גם מזה סבלתי כאמור..)

אני מפרק את המאוורר פעם בחודשיים בערך ע"מ לשאוב, אבל לא ניסיתי להחליף משחה. יתכן שכבר לאחר שנה וחצי היא סיימה את החיים שלה?

כמו כן,TheWolf, איך תמליץ למרוח משחה טרמית במעבד כפול ליבה? שיטת "האפון" לא רלוונטית מאחר והליבה לא באמצע. (ראיתי את הסרטונים שפרסמת בנושא)

פורסם

אפשר ורצוי תמיד במחשבים אשר משתמשים בהם למשחקים ושימוש מוגבר להצטייד במשטח קירור לנייד, זה עוזר המון לאריכות חיי המחשב הנייד.

לגבי מריחת המשחה במעבד גרפי של נייד לא הבנתי בדיוק את כוונתך לגבי הליבה לא באמצע.

ברובם של המעבדים בניידים אני מורח שכבה במרכז המעבד - בליבה, ושכבה יפה מסביב, כמובן שמנקה היטב את המשטח לפני כן, גם את גוף הקירור וגם את המעבד.

R'n'B שמח שעזר! ולאלה השואלים בפרטי, הסרת אבק עוזרת אך לא מספיקה לקירור המחשב, המשחה התרמית חשובה מאד.

פורסם

כמובן שדיברתי על המעבד בהקשר של 2 ליבות (T6500)

יש לך המלצה למשטח קירור שכזה? בזמנו שסבלתי מאוד מהתחממויות שקלתי את זה, אבל השאיבה פתרה את הבעיה בצורה סבירה..

תודה רבה!

• תוכן חדש...