Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל ביום רביעי אחה"צ חוזר מהעבודה מפתח בסוויצ' והופ WTF מה זה הנורה הזו ? :shock:

jmzdczit4kfz.jpg

איפוס תקבלה ביום שישי ואתמול בערב התקלה חוזרת לי עם נורה של בעיות במערכת הזרקה/קירור מה שאני לא באמת מאמין שעושה בעיות כי המזגן עובד בצורה מעולה, ואם היו בעיות בהזרקה הייתי מרגיש.

המחשב רכב ביום שישי בעת האיפוס הצביע על 2 תקלות, החיישן שיושב מתחת לכאבל גז יצא מהכיול שלו, והחיישן בית מצערת לא מבשר טובות.

בינתיים הרכב נוסע, אבל בלימפ מוד (LIMP HOME MODE) משמע הוא מגביל אותי בסלד ל3K, משיחה טלפונית עם אלעד (REDROSE) הבנתי שזה מסוג הבעיות שלוקח הרבה זמן לעלות עליהם כי המחשב רכב משתגע ובכל פעם מסוגל להצביע על חיישן בעייתי אחר, הדבר היחידי שמעודד אותי זה שבלי שום הודעה מוקדמת (אך ורק כשהרכב חם ועבר כיבוי וכעבור מספר דקות עובר התנעה שוב) הנורות נעלמות כלא היו מה שיכול להיות שמעיד על בעית מגעים רופפים.

אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה

אגב מאז שהחלה הבעיה קופץ לי בעת ההתנעה אוטומטית על הלוח שעונים

הדבר הבא

hgmjznzzezbj.jpg

בלוח שעונים סימן 1 הוא חדש בכל הסיפור הזה, ומאז שהבעיה החלה בכל התנעה זה הדבר הראשון שקופץ לי לפנים בלוח שעונים.

נורה 2 התחילה להופיע לסירוגין בעת ההתנעה ומיד נעלמת, מה גם שנורת השיפט לייט החלה להופיע קצת יותר בעת ההתנעה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...