Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,

לפני כחודשיים עשיתי תאונה (לצערי הרב באשמתי ) ופגעתי ברכב מאחורה ,

עכשיו שקיבלתי את הצ'ק בדואר שאיתו אני אמור לשלם למוסך יש סעיף בפירוט שקוראים לו קיזוז כינון , מה זה אומר בידיוק ?

כמו כן יש קיזוז הע ירידת ערך ... מה זה אומר ?

להלן הפירוט המדוייק של הפירוט כולל הכל -

תאונת דרכים רב צדדית 18,927.00

החזר ירידת ערך 1268.00

מעמ 3028.00

קיזוז השתתפות עצמית 2739.00 -

קיזוז כינון 961.00-

קיזוז הע ירידת ערך 951.00-

סך הכ לתשלום 18,572

תודה מראש על העזרה

פורסם

"כינון" הוא בעצם רכישה מחדש של הפוליסה לתקופה שנותרה. עקרוית הפוליסה בוטלה עם תשלום תיקון הנזק, דמי הכינון מחזירים אותה למצבה קודם התאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום לכם חברים,

לפני כחודשיים עשיתי תאונה (לצערי הרב באשמתי ) ופגעתי ברכב מאחורה ,

עכשיו שקיבלתי את הצ'ק בדואר שאיתו אני אמור לשלם למוסך יש סעיף בפירוט שקוראים לו קיזוז כינון , מה זה אומר בידיוק ?

כמו כן יש קיזוז הע ירידת ערך ... מה זה אומר ?

להלן הפירוט המדוייק של הפירוט כולל הכל -

תאונת דרכים רב צדדית 18,927.00

החזר ירידת ערך 1268.00

מעמ 3028.00

קיזוז השתתפות עצמית 2739.00 - גבוה ביותר

קיזוז כינון 961.00- עשיית ביטוח מחדש על סכום הביטוח ששולם לך

קיזוז הע ירידת ערך 951.00- לא ברור לי עבור מה החיוב הזה אולי השתתפות עצמית לירידת הערך? הזוי ובלתי חוקי

סך הכ לתשלום 18,572

תודה מראש על העזרה

12345

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. השתתפות עצמית - יש לבדוק שזה תואם לפוליסת הביטוח שלך, בהתאם לה.ע שנקובה למקרה הרלוונטי (לפעמים יש הבדל בה.ע אם נהג חדש או וותיק נוהג ברכב, או אם מתקנים במוסך הסדר או במוסך אחר)

2. כינון - רכישה מחדש של הביטוח עבור הסכום ששולם לך. צריך להיות שווה לפרמיית הביטוח השנתית שלך X חלק יחסי של שנת הביטוח שנותר X הסכום ששולם לך על הנזק חלקי ערך הרכב שלך.

למשל אם נותרו חודשיים לסיום הפוליסה ושילמו לך נזק של רבע מערך הרכב שלך, אז הכינון יהיה 1/24 מהפרמייה השנתית.

בדוק גם בפוליסה, לפעמים יש "כינון אוטומטי" ואז אתה לא אמור להיות מחויב. יכול להיות שהפסיקו עם זה, לא זוכר.

ה.ע ירידת ערך - חוקי, חוקי (ומסריח...), זה צריך להיות 1.5% מערך הרכב שלך. בדוק בפוליסה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות ,

סכום ההשתתפות העצמית גבוהה מפני שלא הסכמתי ללכת למוסך הסדר אלא למוסך הפרטי שלי , הם מכירים את הרכב ממש טוב ואחרי מה שקרה לחבר שלי עם מוסך ההסדר שהביטוח "בחר" לו ... אני מעדיף שלא להיסתבך עם החרטות האלא ( ברצינות ! זה סיפור לא יאומן ,שכלל החלפת צמיגים חדשים של מישלן לחברה ממש זולה , החלפת "מדחס" מזגן אוטו ליותר ישן ועוד !! ) זה פשוט מפגר מה שהולך במדינה הזו ,

אז לסיכום אם יש לך מוסך שהם חברים ומכירים אותך ואת האוטו שווה לשלם את ה1100 שקלים יותר ...בלי פאדיחות .

וסתם ככה , המוסכניק שלי עשה לי "הנחה " של 1100 שקל ...אז ... שווה בכל אופן :-P

יום טוב לכם והמשך נהיגה נעימה ובטוחה

פורסם

אתה צודק לחלוטין בבחירתך במוסך שאתה סומך עליו ולא על מוסך שנאמנותו היא לחברת הביטוח.

פשוט צריך להיות מודעים להבדלים, זה הכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
1. השתתפות עצמית - יש לבדוק שזה תואם לפוליסת הביטוח שלך, בהתאם לה.ע שנקובה למקרה הרלוונטי (לפעמים יש הבדל בה.ע אם נהג חדש או וותיק נוהג ברכב, או אם מתקנים במוסך הסדר או במוסך אחר)

2. כינון - רכישה מחדש של הביטוח עבור הסכום ששולם לך. צריך להיות שווה לפרמיית הביטוח השנתית שלך X חלק יחסי של שנת הביטוח שנותר X הסכום ששולם לך על הנזק חלקי ערך הרכב שלך.

למשל אם נותרו חודשיים לסיום הפוליסה ושילמו לך נזק של רבע מערך הרכב שלך, אז הכינון יהיה 1/24 מהפרמייה השנתית.

בדוק גם בפוליסה, לפעמים יש "כינון אוטומטי" ואז אתה לא אמור להיות מחויב. יכול להיות שהפסיקו עם זה, לא זוכר.

ה.ע ירידת ערך - חוקי, חוקי (ומסריח...), זה צריך להיות 1.5% מערך הרכב שלך. בדוק בפוליסה.

ה.ע לירידת ערך 1.5 לא מערך הרכב אלא מירידת הערך אשר נגרמה לרכב עקב ארוע תאונתי.

• תוכן חדש...