Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר בוא נוסיף לזה שיבואן קונה במחיר יותר זול ובכמות יותר גדולה ככה שיוצא שהמשלוח והמיסים יותר קטנים :wink:

זה כמו המלונות באילת שבוכים כל הזמן ואיך לא יבכו עם המחירים שלהם יותר זול לנפוש בחו"ל

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרור - הדוגמא של הפיוניר הייתה גרועה.

אתה יודע טוב כמוני, בעצם יותר טוב - שהסיבה שהמכשירים האלו נמכרים במתח רווחים אפסי! זה התחרות הענקית.

ואתה יודע בדיוק כמוני שאחת הסיבות שלא מכניסים ציוד מסויים ל-ZAP זה על מנת לשמור על מתח רווחים נורמלי.

למה אין HERTZ בזאפ? (ושיש זה לא המחיר שתשלם בחנות)? כי היבואן מחזיק אותם בביצים ואין ייבוא פרללי.

שמע איתמר, אני לא מאשים את דרור, או יבואנים אחרים.

זאת המנטליות כאן במדינה. כולם דופקים את כולם.

לדרור יש אוטו? הוא צריך לקחת אותו למוסך? במוסך יגבו ממנו 250 שקל על 5 ליטר שמן? איך הוא ישלם?

לכל אחד מאיתנו יש מיליון ואחת הוצאות וכולם גונבים אותנו, החל מהחשובות סלולרי, מחירי דירות, מזון, בגדים.

הכל כאן יקר. ומאוד.

עכשיו, אם כבר משווים לארה"ב - בוא נשווה גם את עניין המשכורות.

הם מרווחים פי -3-4 מאיתנו.

משכורת של 50 אלף דולר לשנה נחשבת שמה למשכורת גרועה.

זה יוצא מעל 14 אלף ש"ח ברוטו בחודש בארץ. וזאת משכורת גרועה להזכירכם!

בקיצור, גם מרוויחים הרבה יותר וגם משלמים הרבה פחוץ.

ולמרות זאת כולם קונים. סע לרדיו-מילאנו. מקום שללא ספק לא זול. תראה כמה עבודה יש שמה. צריך לקבוע תור בשביל לבוא!

סטריאו לרכב זאת בהחלט מותרות. לא כמו קוטג'.

ובכל זאת אנשים קונים וקונים.

תאמין לי שמרד צרכנים היה שובר את השוק בשנייה וחצי.

זאפ עשה את המהפך הראשון בחיינו - הוא גרם להורדה של מאות אחוזים במוצרי הצריכה.

אח"כ EBAY בא ונתן עוד מכה ופתח לנו את העיניים.

אני יכול להגיד לך שפעם לא חשבתי שאעזוב אי פעם את הארץ.

אבל היום החלטתי שאני רוצה לגור במקום שבו אוכל להתקיים בכבוד.

מקום שבו לא אצטרך לשלם חצי מהמשכורת למשך כל חיי בשביל חורבה. אלא כמו כל מקום נורמלי בעולם לשלם משכנתא 5-10 שנים גג ושיהיו לי 4 קירות.

זה אולי דיון לאוף, אבל אם כבר פתחו אותו והוא נמשך אז נגיד כמה מילים.

בעיקרון אני מסכים עם כמעט כל מה שאמר נקמיצ'י..יש לנו מדינה שבה כל אחד מנסה לדפוק את השני-בכביש, בתור לסופר, במוסך..במה לא. והשמחה הכי גדולה של אנשים פה היא השמחה לעיד, אבל...בואו ונחשוב מה יקרה אם כולם יגידו "נמאס לי מהארץ הזאת, אני עובר לחו"ל. לא משנה מה, אוסטרליה, ארה"ב, אנגליה. העיקר לעוף מהביצה הזאת". אז...לא היינו בסרט הזה כבר לפני 70 שנה? נכון שיש פה הרבה זבל, אבל כמו שאמרו גדולים ממני "אין לנו ארץ אחרת". העולם הוכיח לנו כמה הוא "אוהב" אותנו לפני כמה עשורים, אז בואו לא ניתן לו להוכיח זאת שוב.

פורסם

ניר בוקר טוב

הדוגמא שנתת היא מהגרועות שאפשר מכמה סיבות ואני אפרט

הלינק שנתת לצורך הצגת מחיר המוצר בארץ הוא לינק שמייצג את ה SRP שזה בתרגום פשוט "מחיר מומלץ לצרכן"

ניר ידידי אני בטח לא מרגיש צורך להסביר לך מה המושג הזה אומר פה במדינה שלנו ובכל העולם

מעבר לכך נתת לינק לאתר שלא מבצע ואין בו אפשרות לביצוע מכירות מקווונות הווה אומר זהו אתר קטלוגי בלבד

כמו ששמת לב יש שם המון מוצרים במחיר של =0= שקלים חדשים

וזה לא בגלל שמחלקים אותם בחינם אלא בגלל שזה אתר קטלוגי

במקביל אתה מעמיד מולו אתר מכירתי שנלחם על כל מחיר ורצה למכור

ההשוואה ממש לא עיניינית

אני מתנצל לומר לך שאתה נסחף לאותו מקום לא טוב ש JUNIOR 66 נמצא בו (לפחות בויכוח הזה) וחבל

ישנם פה מספיק אנשים שיעידו מה המחיר קניה של מוצרי המותג (שאתה וג"וניור משתמשים בהם כדוגמא)ריאלית מול האתר הקטלוגי שאתם משתמשים בו כמורה נבוכים

JUNIOR 66 אני לא הבנתי את הערתך האחרונה

מה פה לא הגיוני או לא תקין, אני בטוח שאתה קונה כבלים מדרור סוויסה תקבל מחיר יותר טוב אם תקנה בעשרות ולא בבודדים

פורסם

דרור, אין בעיה.

אז האתר שלכם הוא רק קטלוגי.

אוקיי, אבל בזאפ, המגבר מופיע ב3490ש"ח.

והנה קישור לחנות שמוכרת אותו:

http://www.bobsound.co.il/details.php?vid=393

אגב, אם זה לא המחיר, אז מדוע המחיר לצרכן שמוכרז על ידכם הוא 3900ש"ח?

בדולרים זה 1150$.

האם ראית מגבר של DLS מסדרת הרפרנס נמכר פעם ב1150 דולר?

או ב800? אולי ב700?

בכל מקום בעולם שלא הסתכלתי לא ראיתי את המגבר נמכר יקר יותר מ550 דולר, וזול יותר מ450 דולר.

אז מה קורה כאן? כולם מוכרים ב70 אחוז הנחה מהMSRP?

אני אסביר לך בדיוק מה קורה, אני קונה בחו"ל מחנות, כלומר אני יד שלישית לפחות, לאחר שהיבואן המקומי הרוויח עליי,וגם החנות הרוויחה עליי.

לאחר מכן אני משלח את המגבר בדואר אווירי מהיר במחיר יקר בהרבה ממה שמשלם לקוח עסקי, משלם את מלוא המיסים כחוק,כולל הכל.

ועדיין קונה את אותו המוצר ב25-40%(תלוי במוצר) פחות ממה שהוא נמכר בארץ.

אני חושב, שזו דווקא בדיוק הבעיה שאנו דנים בה פה, הקונספט של ניפוח המחירים ואח"כ להצתדק שזה בגלל שקונים כמויות קטנות יותר.

וזה פשוט בלבול מוח.

גם אני עוסק בייבוא ושיווק ב7 שנים האחרונות בחיי, במגוון רחב של תחומים.

ואני יכול להגיד בבטחון מלא, שחלק מהמוצרים שאני מייבא אני מקבל לעיתים מחירים זולים יותר ממדינות גדולות מישראל עם דילרים שרוכשים בנפח הרבה יותר גדול ממני.

ברוב המוצרים היום, המחיר צרכן הוא מדד, ולכל דילר יש אחוז הנחה מסויים שהוא מקבל.

חלק עובדים על 50 אחוז מהMSRP חלק עובדים על 70% מהMSRP.

ואם מוצר עולה 1000 דולר בMSRP, והדילר האמריקאי קונה ב300$ כי הוא ענק ומזמין במליונים, והדילר הישראלי קונה ב500 דולר כי הוא קטן ומזמין פעמיים בשנה בכמה עשרות אלפי ש"ח, עדיין זה לא מצדיק פער של 200 אחוז במחירים בארץ מול חול.

שיבואנים בישראל רוצים להרוויח 50-100 אחוז על כל מוצר, זה מה שמביא את המוצרים להיות יקרים.

ומכיוון שהם יקרים הם גם לא מוכרים כמויות, וככה זה בעצם מעגל שלא מסתיים לו, והצרכן משלם את המחיר.

במקום להוריד מחירים ולהעלות כמויות כדי שגם יהיה מגוון גדול של ציוד וגם היבואן יקבל מחיר טוב, מעלים את המחיר, ומתבכיינים כאילו שזה אמור לעניין אותנו.

under construction..

פורסם

תראה ניר אני לא מכיר את בוב סאונד ואמרתי את זה בעבר בשרשור הזה

ואם אני לא מכיר אותו אז כנראה שמשהוא לא בסדר בפרסום הזה

קח בחשבון שה MSRP במקרה הזה הוא מינימום של 30-35 אחוז פחות

זה מקובל כך זה עובד וזה מסחר ואפילו מסחר הגון

האופציה של התווכחות על המחיר וניסיון להוציא מחיר טוב יותר היא אופציה שמקובלת על הקונה והמוכר בכל ביזנס ובכל מקום

לכן המוכר שומר לעצמו טווח ביטחון והקונה משתדל להגיע לקו התחתון של המוכר

בסוף היום כולם רוצים להגיע הבייתה עם יותר שקלים בכיס

בכל אופן לצורך ההשוואה שלך אני יענה לך נקודתית למרות שאני חושב שזה לא נכון לשים מותג מסויים על החבל

אתה אומר שהמגבר נמכר באזור ה 500 דולר

בוא ניקח הובלה של 100 דולר

בוא ניקח מיסוי כ 33 אחוז המחיר הסופי מגיע ל 2800-2900 ש"ח

אתה אומר שהמחיר המוכרז אצל היבואן הוא 3900 ש"ח ובוא נגיד לצורך הויכוח שהיבואן מתעקש על המחיר אז בוא נוריד מע"מ מהמחיר כמו שאתה יודע המוכר משלם את המע"מ כל 15 לחודש נותרנו עם 3276 ש"ח

לא נראה לך הגיוני שמחיר מקומי כולל כל השירותים על המוצר (לעיתים גם פירוקו כמשומש עקב אי שביעות רצון של הלקוח) יימכר במחיר יקר יותר מיבוא אישי בכ 15 אחוז

וזאת לפני הדיינות על המחיר ????? ששווה לפחות במקרה הזה עד להנחה של 800 ש"ח (שכאן כבר הפכנו להיות זולים יותר מיבוא)

אני טענתי ואני טוען שוב שאתה נסחפת בעקבות פרסום של פוסט על ידי ג"וניור שמטרתו היא אחת והיא שקופה דרך המילים

אם אתה רוצה לדבר על מחירים בארץ לעומת מחירים בחו"ל כעיקרון אני אשמח להידיין איתך

אגדיל ואומר שאני כעיקרון מסכים איתך לגבי מחירם היקר של רוב מוצרי הצריכה במדינת ישראל (לא רק בענף המדובר)

אבל ההדיינות חייבת להיות עקרונית ללא הכפשות ונסיונות לינ"ץ

פורסם

דרור אין לי שום דבר נגדך או נגד מוצריך אבל בויכוח פה אתה התחלת על זה שקשה לחיות בארץ

ועוד שאלה אם אתה יכול לחשב לי כמה אמור לעלות מגבר כמו שיש לי הוא נימכר בחו"ל בסביבות 1000$ כמה זה אמור ליהיות בארץ

ומה קשור פה עכשיו דרור סויסה ?

ואיזה מטרות יש לי בידיוק ?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בוקר טוב חברים.

אני קצת מתפלא על החברים שמנסים כל פעם להכנס לכיסים של היבואנים ולתמחר עבורם את המוצרים שלהם.

גם יבואנים קטנים יש להם לא מעט הוצאות נוספות תפעוליות וכו' שמגולמות בתמחור, ולא רק "הלו קנית משהו ב10 דולר, תוסיף כמה דולרים ויאללה תמכור", זה פשוט נאיבי -בלשון המעטה- לחשוב כך.

לגבי הקופון שלאחר כל ההוצאות שלו בחר היבואן להרוויח לכיס, מדובר כאן בשוק חופשי שמבוסס על היצע וביקוש.

כל עוד שיהיה ביקוש למוצרים, יהיה את מי שיספק אותם. לא מתאים לך המחיר? לך תקנה בחו"ל.

תמיד יהיו אלו שיעדיפו לשלם יותר למוצר כאן בארץ עם אחריות וכו', ואת אלו שירצו לחסוך, ואולי בצדק, וירכשו בחו"ל.

• תוכן חדש...