Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשוואה הזו ומזווית ההסתכלות הזו הצדק איתך

ולא ואני לא יכול לנמק ואין לי רצון לנמק כי אני לא עוזי רדיו ובטח שלא יהודה אליאס מאפריל

אני יכול לנמק אך ורק מה שקשור אליי ואם אצטרך לכך אעשה זאת בכיף

אבל שוב זווית הראיה של אותם ח"ברה ללא יותר מדי מזומן בכיס היא שונה מזו

אותם מעניין כמה עולה המוצר כשהוא אצלם באוטו בארץ הקודש ולאו דווקא על המדף בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות

לגבי מוצרי האלקטרוניקה המותגיים אז באמת שאין בדרך כלל בעיות והמוצרים עובדים אם אחוז תקלות אפסי לאורך שנים

עדיין אם חס וחלילה תיפול בסטטיסטיקה אני בטוח שתרצה לא להיות ההוא שמשלם 1000-1500 ש"ח על החלפת פד לעוזי רדיו כי הוא לא באחריות

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרור - הדוגמא של הפיוניר הייתה גרועה.

אתה יודע טוב כמוני, בעצם יותר טוב - שהסיבה שהמכשירים האלו נמכרים במתח רווחים אפסי! זה התחרות הענקית.

ואתה יודע בדיוק כמוני שאחת הסיבות שלא מכניסים ציוד מסויים ל-ZAP זה על מנת לשמור על מתח רווחים נורמלי.

למה אין HERTZ בזאפ? (ושיש זה לא המחיר שתשלם בחנות)? כי היבואן מחזיק אותם בביצים ואין ייבוא פרללי.

שמע איתמר, אני לא מאשים את דרור, או יבואנים אחרים.

זאת המנטליות כאן במדינה. כולם דופקים את כולם.

לדרור יש אוטו? הוא צריך לקחת אותו למוסך? במוסך יגבו ממנו 250 שקל על 5 ליטר שמן? איך הוא ישלם?

לכל אחד מאיתנו יש מיליון ואחת הוצאות וכולם גונבים אותנו, החל מהחשובות סלולרי, מחירי דירות, מזון, בגדים.

הכל כאן יקר. ומאוד.

עכשיו, אם כבר משווים לארה"ב - בוא נשווה גם את עניין המשכורות.

הם מרווחים פי -3-4 מאיתנו.

משכורת של 50 אלף דולר לשנה נחשבת שמה למשכורת גרועה.

זה יוצא מעל 14 אלף ש"ח ברוטו בחודש בארץ. וזאת משכורת גרועה להזכירכם!

בקיצור, גם מרוויחים הרבה יותר וגם משלמים הרבה פחוץ.

ולמרות זאת כולם קונים. סע לרדיו-מילאנו. מקום שללא ספק לא זול. תראה כמה עבודה יש שמה. צריך לקבוע תור בשביל לבוא!

סטריאו לרכב זאת בהחלט מותרות. לא כמו קוטג'.

ובכל זאת אנשים קונים וקונים.

תאמין לי שמרד צרכנים היה שובר את השוק בשנייה וחצי.

זאפ עשה את המהפך הראשון בחיינו - הוא גרם להורדה של מאות אחוזים במוצרי הצריכה.

אח"כ EBAY בא ונתן עוד מכה ופתח לנו את העיניים.

אני יכול להגיד לך שפעם לא חשבתי שאעזוב אי פעם את הארץ.

אבל היום החלטתי שאני רוצה לגור במקום שבו אוכל להתקיים בכבוד.

מקום שבו לא אצטרך לשלם חצי מהמשכורת למשך כל חיי בשביל חורבה. אלא כמו כל מקום נורמלי בעולם לשלם משכנתא 5-10 שנים גג ושיהיו לי 4 קירות.

פורסם

Nakamichi יש הרבה אמת בדבריך וזה מאוד מצער שכך חושבים הח"ברה הצעירים

ולא באשמתם

לגבי פיוניר אני זרמתי עם הדוגמא מכיוון שאיתמר נקב בשמות של עוזי ויהודה אז זה פשוט יצא כך

לגבי HERTZ אני מקווה שתבין אבל אני לא רוצה להיכנס לזה

אני לא מכיר את ארה"ב כמקום שבו 50.000 דולר נחשב למשכורת גרועה אני מכיר שזה נחשב למשכורת התחלתית

אבל עדיין הטיעונים שלך לצערי נכונים

ויותר גרוע מכך הוא שהאפשרות לשינוי קיימת אבל מובילי המדיניות מעדיפים להעשיר את העשירים על חשבון מעמד הביניים וזה הופך לבוטה ו"בפנים" בצורה קיצונית ופומבית יותר יותר בשנים האחרונות

פורסם

עידכון..

המוכר שלח את ההזמנה דרך הFEDEX ונתן לי מספק הזמנה כדי לעקוב אחרי ההזמנה. אחרי מעבר קצר בקלן, פרנקפורט, פאריס ואתונה החבילה סוף סוף הגיע לנתב"ג. עכשיו רשום לי שהוא במצב "clearance delay", שבתרגום לעיברית אומר דחיה בשחרור מהמכס. לקחתי בחשבון שאני אשלם מכס..אבל זה לא אמור לרדת אוטומטית במחיר של אחרי שהמוצר מגיע?

פורסם
..

ובכל זאת אנשים קונים וקונים.

ו

מסכים עם כל מילה הכל כאן יקר ללא סיבה מוצדקת. ושלא יספרנו לנו סיפורים

הבעיה היא איתנו. והיא מובאת בציטוט ! כי אנשים קונים וקונים ומקבלים את המחירים היקרים כגזירה משמיים ! למה ?!

לא ברור. לרובנו אין יכולות לדחות סיפוקים ומעדיפים לשלם.

והיבואנים שתופסים אותנו וחונקים.

Zap זה קצה קצהו של ההתחלה אייביי אופציה שפוייה שלא מכסה את הכל (מכס ושילוח יקרים ).

אוף

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
דרור, לא נמאס להתחבא מאחורי המסיכה? שוב חזרנו לימים אפלים והפחדות?

ובנקודה הזו אני מוצא לנכון להזכיר לכל חברי הפורום - זה פורום ציבורי ופתוח, לא חובה ולא צריך להאמין לכל מה שרושמים לכם כאן ובהודעות הפרטיות.

עד שהיבואנים לא ירדו מהעץ שהם טיפסו עליו (ע"ע אפריל טקליין, עוזי רדיו - ביקשת שמות של יבואנים "אמידים") הייבוא הפרללי יימשך במלוא המרץ ורק ילך ויגדל.

זה אבסורד שאנחנו משלמים עשרות ומאות אחוזים יותר מעלות המוצרים בחו"ל, ואל תתחיל עם "היבואנים לא גוזרים עליכם קופון שמן" או "אין לכם אחריות", זה לא עובד על אף אחד.

איתמר.

איתמר למה אתה הולך רחוק תיבדוק כמה עולה מגבר של DLS A4 או DLS RA10 בחו"ל וכמה הוא עולה פה בארץ ותעשה את החישוב לבד :wink:

מחיר בארץ http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=870626982&sog=t-amplifier

מחיר בחו"ל http://www.woofersetc.com/p-7131-ra10-dls-reference-1-channel-780-watt-amplifier.aspx

אפילו אם נחשיב את ה-$ לפי 7 שקל עדיין בחו"ל יותר זול

לגבי מחירים של הרץ אנחנו בארץ אפילו יותר זולים מחו"ל אז ככה שלא ניראה לי שמישהו יכול לבכות על המחירים של הרץ ולא סתם הם מאוד פופולרים בארץ רמקולים טובים מאוד ואפילו מעולים במחירים הכי שפויים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

דרור בכל מקרה המוצר שישראל פירסם עולה בארץ 44 אחוז יותר מאשר מאשר באתר הזה והחישוב הזה כבר כולל מכס ומע"מ עד כמה שידוע לי זה 33 אחוז לא?

כולם מתלוננים שהכל יקר כאן אין מה לעשות רוצים לחיות במדינת ישראל ארץ הקודש צריך לשם על זה לא?!

פורסם

JUNIOR 66 אני ממש מתפלא עליך .

אתה אמור להיות קצת יותר מנוסה וקצת יותר מקצועי

לכן פוסט כמו שלך מביא אותי לחשוב למה אתה בדיוק מתכוון ?

אתה נותן דוגמא של מוצר (במקרה הזה שלי) שנמכר בארץ אצל חנות שאין לי מושג בכלל מי הוא ומעולם אפילו לא נפגשתי איתו ואני לא מבין ולא יודע על סמך מה הוא קבע את המחיר שהוא קבע

לצורך העיניין אני יכול לגרום למוצר כזה להיות באתר אינטרנטי ישראלי כלשהוא תוך 2-3 דקות כשהוא מפורסם בפחות מ 2500 ש"ח וגם יימכר במחיר הזה בכייף

ואז מה תגיד ?

הדוגמא שהבאת היא לא רלוונטית וכל מטרתה היא הכפשה

וללא שום קשר אתה לוקח מוצר שאתה יודע בוודאות שאין לי יכולת להגיב על כך

(מנהלים באישורכם אשמח להגיב ספציפית על הפרסום השלילי שהועלה פה)

לגבי המותג השני שהעלית (שאין לי מושג איך הפרסום הסמוי עבר ביקורת פורום) אני שמח שכך הוא כי אני חושב שזה מותג טוב שצריך להימכר בארץ, ודרור הוא חבר אישי ואני מאחל לו המון הצלחה ואנחנו עובדים ברוב הזמן מסונכרנים מול בעלי עסקים

ישראל ידידי באישור מנהלים אענה לך בכיף תוך ציון אופציות הגברה מעבר לאופצייה המשעממת והמקובעת

שבוע טוב לכל חברי הפורום

פורסם

רשום לי עכשיו באתר של fedex לגבי ההזמנה: "שחרור משלוח בינלאומי". סורי על הבורות, בכל זאת משלוח ראשון, אבל מה זה אומר?

פורסם
JUNIOR 66 אני ממש מתפלא עליך .

אתה אמור להיות קצת יותר מנוסה וקצת יותר מקצועי

לכן פוסט כמו שלך מביא אותי לחשוב למה אתה בדיוק מתכוון ?

אתה נותן דוגמא של מוצר (במקרה הזה שלי) שנמכר בארץ אצל חנות שאין לי מושג בכלל מי הוא ומעולם אפילו לא נפגשתי איתו ואני לא מבין ולא יודע על סמך מה הוא קבע את המחיר שהוא קבע

לצורך העיניין אני יכול לגרום למוצר כזה להיות באתר אינטרנטי ישראלי כלשהוא תוך 2-3 דקות כשהוא מפורסם בפחות מ 2500 ש"ח וגם יימכר במחיר הזה בכייף

ואז מה תגיד ?

הדוגמא שהבאת היא לא רלוונטית וכל מטרתה היא הכפשה

וללא שום קשר אתה לוקח מוצר שאתה יודע בוודאות שאין לי יכולת להגיב על כך

(מנהלים באישורכם אשמח להגיב ספציפית על הפרסום השלילי שהועלה פה)

לגבי המותג השני שהעלית (שאין לי מושג איך הפרסום הסמוי עבר ביקורת פורום) אני שמח שכך הוא כי אני חושב שזה מותג טוב שצריך להימכר בארץ, ודרור הוא חבר אישי ואני מאחל לו המון הצלחה ואנחנו עובדים ברוב הזמן מסונכרנים מול בעלי עסקים

ישראל ידידי באישור מנהלים אענה לך בכיף תוך ציון אופציות הגברה מעבר לאופצייה המשעממת והמקובעת

שבוע טוב לכל חברי הפורום

אז למה שלא נעשה את זה יוצר מסודר?

DLS מגבר מסדרת הרפרנס מדגם RA20:

זה מה שהוא עולה בחו"ל: http://www.woofersetc.com/p-7130-ra20-dls-reference-2-channel-440-watt-amplifier.aspx

וזה מה שהוא עולה בארץ:

http://www.ahuvishay.co.il/aecommerce/c16866/44695.php

אני אשמח לקבל הסבר איך מגבר שעולה לצרכן בארה"ב 550 דולר, שזה היום 1870 ש"ח, עולה בארץ לצרכן 3900 ש"ח, שזה בדיוק פי 2?

למרות שהמיסוי על אודיו לרכב הוא בטואטל 33% כולל מע"מ.

עד כמה שידוע לי, אין מיסוי של 200%.

האם יש לך הסבר רציונלי?

והערת אגב, בייבוא אישי מלא, כולל משלוח דואר אווירי מהיר + תשלום מיסים מלאים כחוק כולל עמלות שחרור וטיפול המגבר הזה ספציפי לא יעבור את ה2900 ש"ח, שזה 1000 ש"ח פחות ממה שהוא מתומחר בארץ, וזה 25% פחות.

under construction..

• תוכן חדש...