Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא להתקרב ..

זיוף ב100 אחוז .. המוכר מסינגפור

לא יכול להיות שסט היי אנרגיי ( עוד חדש !!גם אם זו הצורה הישנה ) ימכר ב70 דולר

זה לא מחיר של הוופר לבד אפילו לחדש

Moranlan כמה זול זה נקנה ? חדש ?

1+

גם לדעתי זיוף תקליד בגוגל FAKE HERTZ HSK ותראה שיש הרבה כאלה באיביי במיוחד מהמזרח הרחוק ואפילו תלמד שם איך לזהות זיוף.

לא הייתי קונה רמקולים או מגברים ממוכרים מהמזרח הרחוק.

ואל תשכח שהוא שולח לך בדואר אקספרס שזה אומר ש99.99% תשלם מכס ואת זה המוכר לא יחזיר דרך פייפל במידה והמוצר מזוייף.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1+

גם לדעתי זיוף תקליד בגוגל FAKE HERTZ HSK ותראה שיש הרבה כאלה באיביי במיוחד מהמזרח הרחוק ואפילו תלמד שם איך לזהות זיוף.

לא הייתי קונה רמקולים או מגברים ממוכרים מהמזרח הרחוק.

ואל תשכח שהוא שולח לך בדואר אקספרס שזה אומר ש99.99% תשלם מכס ואת זה המוכר לא יחזיר דרך פייפל במידה והמוצר מזוייף.

תפסיקו להגיד דברים שאתם לא יודעים!!!

המוצר עולה 70$ ורק עליו הוא ישלם מכס, כי עלות המשלוח לא נכללת!

בכל מקרה, את הכסף ניתן לעצור דרך PP ואז הוא יצטרך להסביר למה הוא ביטל את העסקה ולמה הוא חושב שמגיע לו החזר.

זה מנגנון שקיים באתר PP.

פורסם

תפסיקו להפחיד את הבנאדם, זה שהמחירים בארץ מופרזים לא אומר שזה מזויף.

אני מאמין שזה מלאי ישן שנשאר של הדגם הזה שמנסים להעייף אותם זה הכל.

פורסם
הוא ישלם מכס גם על המשלוח וזה ודאי כמובן במידה ויעצרו את המוצר במכס.

רואים שלא הזמנת דברים מEBAY!

על תגיד שטויות אם אתה אל בקיא בפרטים...

מס לוקחים רק על עלות המוצר!

משמע, על המשלוח אין מס ולכן עדין זה יצא לו משתלם!

פורסם

זיוף בטוח!

אין דבר כזה שזה יהיה המחיר של הסט גם בחו"ל זה לא הגיוני!.

הוא גם לא רושם שיש סיריאל נמבר אותנטי. גם שימו לך שיש מלא אנשים בסינגפור מלזיה וכו' שמוכרים את אותו מוצר במחיר המגוחח הזה זה פשוט רמאות אחת גדולה.

אם זה ישלח ב EMS אתה תשלם גם מכס רוב הסיכוים ובטוח שתשלם גם דמי הובלה ושחרור 35 ש"ח לפריט ללא קשר לערך המוצר.

פורסם
רואים שלא הזמנת דברים מEBAY!

על תגיד שטויות אם אתה אל בקיא בפרטים...

מס לוקחים רק על עלות המוצר!

משמע, על המשלוח אין מס ולכן עדין זה יצא לו משתלם!

מר אורן כנראה שמי שלא מזמין דברים מאיביי זה אתה!

אתה משלם מכס על המוצר + המשלוח במידה ומחיר הכלל גדול מ50$. אל תבלבל אנשים :nono:

פורסם

ואם השולח שולח לי את זה בתור מתנה, או שרושם על המוצר 49 דולר?

ואגב, איך שאני מקבל את המוצר, איך אני בודק ב100 אחוז שהוא אמיתי ולא זיוף?

בכל מקרה, חלק אומרים זיוף חלק אומרים לא...נהיה חכמים בעוד שלושה שבועות פלוס מינוס. נקווה לטוב.

פורסם
מר אורן כנראה שמי שלא מזמין דברים מאיביי זה אתה!

אתה משלם מכס על המוצר + המשלוח במידה ומחיר הכלל גדול מ50$. אל תבלבל אנשים :nono:

אתה מדבר מניסיון?

כי, השבוע קיבלתי חולצה שעלות שלו 55$ והמשלוח 28$ (שזה מעל המותר במכס) וקיבלתי את זה בלי לשחר במכס.

אותו דבר לפני חודש, קניתי מוצר חשמלי בעלות של 103$ + משלוח 20$ ושילמתי מע"מ על העלות של המוצר בלי המשלוח.

פורסם

תבדוק שוב את החישובים שלך לפי הקבלות של הדואר, הזמנתי מגבר לא מזמן והעלות חושבה לפי הסכום המוצהר + משלוח.

יכול להיות שבמוצרים שהזמנת יש הקלות מסויימות במכס כמו על בגדים אם אני לא טועה, או שהתמזל מזלך :wink:

פורסם
אתה מדבר מניסיון?

כי, השבוע קיבלתי חולצה שעלות שלו 55$ והמשלוח 28$ (שזה מעל המותר במכס) וקיבלתי את זה בלי לשחר במכס.

אותו דבר לפני חודש, קניתי מוצר חשמלי בעלות של 103$ + משלוח 20$ ושילמתי מע"מ על העלות של המוצר בלי המשלוח.

על בגוד והנעלה עד 75$ אין מכס כל שאר הדברים המותרים לייבוא עד 50$ אין מכס.

בקשר לחולצה קודם כל תתחדש :-) כנראה המוכר הצהיר 55$ על החבילה לכן לא היה מכס.

בקשר למוצר החשמלי או שבמכס טעו או שהיה מוצהר על החבילה 103$ והם לא קבלו את החשבונית המקורית ממך או מהמוכר לכן זה עבר ב103$.

ומה שכתבתי זה גם מנסיון אישי וגם חבר טוב עובד אצל הערפדים האלו:-D.

בכל מקרה אם אינך מאמין תתקשר אליהם ותשאל.

פורסם
על בגוד והנעלה עד 75$ אין מכס כל שאר הדברים המותרים לייבוא עד 50$ אין מכס.

בקשר לחולצה קודם כל תתחדש :-) כנראה המוכר הצהיר 55$ על החבילה לכן לא היה מכס.

בקשר למוצר החשמלי או שבמכס טעו או שהיה מוצהר על החבילה 103$ והם לא קבלו את החשבונית המקורית ממך או מהמוכר לכן זה עבר ב103$.

ומה שכתבתי זה גם מנסיון אישי וגם חבר טוב עובד אצל הערפדים האלו:-D.

בכל מקרה אם אינך מאמין תתקשר אליהם ותשאל.

כן, אני מצטער אני פשוט טעיתי :oops:

למזלי, בפעמים אצלי הם לא שמו לב למשלוח.

לכן, חשבתי שאין לזה השפעה.

• תוכן חדש...