Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב ספורטיבי עד 25K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

 

מבקש ייעוץ לגבי רכב ספורטיבי מומלץ בתקציב הנ"ל(אם אפשר קצת פחות מ 25K יהיה נחמד)

 

הפרמטרים החשובים לי ברכב הם:

 

*כוח - שיהיה רכב שייסע טוב כשלוחצים

 

*אחיזה- רכב שיושב טוב על הכביש

 

*עדיפות לידני

 

*אמינות- לא רכב שכל שבועיים יצטרך מוסך..

 

רכבים שחשבתי עליהם הם האלפא 156 מנוע 2000 ידני,והמגאן קופה מנוע 2000.

מה אתם אומרים עליהם?

 

תודה ושבת שלום!

פורסם

ב25K אתה מדבר על האלפא ורנו מאמצע שנות ה90, אין מה לצפות לאמינות יתרה גם אם תיפלו בהן כמו שצריך (למרות שזה מה שיקבע בין רכב נבלה לרכב סביל)

 

2 הרכבים הנ"ל ממש לא זולים לתחזוקה ולשתיהן מוניטין אמינות מפוקפק.

 

כמו כן קח בחשבון שקשה מאוד למצוא רכב שמור מהשנתונים הנ"ל עקב ריבוי ידיים, גיל מתקדם וחוסר וודאות לגבי היסטוריית הטיפולים.

 

 

אבל, וזה אבל גדול: האלפא תיתן לך הרבה מאוד חיוכים והפתעות (לטוב ורע) המגאן אמנם מתנהגת פחות טוב אבל לא פחות חזקה ובמידה ולא תבוא תקלה גדולה היא תיהיה קצת יותר זולה לתחזוקה.

פורסם

אם אתה לא מחפש יכולות ספורטיביות מאוד גבוהות, אך עדיין אוחז, יש לך יונדאי קופה 1997-1998, רכב מאוד אמין, גם זז לא רע וגם פוזה ובמקרה אני מוכר כזאת בה"פ.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם
אם אתה לא מחפש יכולות ספורטיביות מאוד גבוהות, אך עדיין אוחז, יש לך יונדאי קופה 1997-1998, רכב מאוד אמין, גם זז לא רע וגם פוזה ובמקרה אני מוכר כזאת בה"פ.

 

תודה רבה על ההצעה, אבל איני חושק ביונדאי קופה..:?

 

FISH- אני חושב שקצת הגזמת.. אם מחפשים כמו שצריך, לא בעיה למצוא רכבים כאלה בשנתונים 97-99 במצב טוב.

 

אני מבין שאין לכם עוד רעיונות לרכבים אחרים חוץ מהמגאן קופה שאהבתי והאלפא 156 שאני מתכוון ללכת לראות בקרוב.. ?

פורסם

הוא לא הגזים כלל, אם באת להתייעץ פה אז תקבל את האמת שמציגים לך אותה.

אין לי מושג מה ספורטיבי במגאן קופה, למעט המראה. מה שבטוח היא לא יותר ספורטיבית מיונדאי קופה.

אתה רוצה רכב ספורטיבי, אמין, חזק, אוחז וזול בתקציב נמוך מאוד.

מצטער לנפץ לך את הבועה אך המבחר מצומצם מאוד.

תראה אם יש בנמצא איזושהי 106 ראלי או 206xs מסוף שנות ה90.

אפילו hgt במצב בינוני מינוס מינוס תיכנס לך בתקציב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הוא לא הגזים כלל, אם באת להתייעץ פה אז תקבל את האמת שמציגים לך אותה.

אין לי מושג מה ספורטיבי במגאן קופה, למעט המראה. מה שבטוח היא לא יותר ספורטיבית מיונדאי קופה.

אתה רוצה רכב ספורטיבי, אמין, חזק, אוחז וזול בתקציב נמוך מאוד.

מצטער לנפץ לך את הבועה אך המבחר מצומצם מאוד.

תראה אם יש בנמצא איזושהי 106 ראלי או 206xs מסוף שנות ה90.

אפילו hgt במצב בינוני מינוס מינוס תיכנס לך בתקציב.

+1

אבל לפי דרישות פותח השרשור הוא לא באמת מחפש רכב ספורטיבי אלא רק כזה שנראה ספורטיבי וזריז

פורסם

אם כבר אלפא,תכניס 145/6 לחיפושים,אם תמצא גרסת TI של אחת מהן ששמורה ומטופלת הן גם יכולות להיות אופציות טובות.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

פיזו 306 XSI 16v/8v , בנוסף S-16 ו GTI-6 מגיעות עם מנוע 2 ליטר אטמוספרי עם מומנט אדיר !

יספיקו לך לגמרי יש לי אחת שאין עליה למרות שאני מוכר

130 - 170 כ"ס(תלוי בדגם) נוחות נסיעה, כיף נהיגה,יציבה לגמרי, אמינות אתה לא יכול לבקש בסכומים האלה ובשנות ה90

(אחרי יותר מ 10 שנים יש מספיק בלאי על כל דבר) מה שאתה כן יכול לעשות זה לקנות אחת כזאת ולעשות ישור קו.

בהצלחה.

פורסם

אני פשוט לא מאמין לאן היתדרדר הת'רד הזה :roll:

 

adarbaratz היקר, אני ממש לא מגזים, אני פשוט מחזיר אותך למציאות!

אני לא יודע מה הסטאנדרטים שלך לפשטות במציאת רכב אבל אם תיקח את יד 2 לדוגמא ותעשה חיפוש ל156 ידנית עד שנת 2000 כולל ישנה רק אחת וגם היא עם 230K ק"מ ואני אמנם לא מכיר את הרכב אבל אני סקפטי לגבי האמינות (וברר כמה עולה להחליף פלאגים לדוגמא לפני שאתה קופץ למסקנות)

 

הצעות ליונדאי קופה (חלשה, לא איכותית אבל יפיפה) פולו 16V (ממש חלשה, לא ספורטיבית בעליל, חוץ מ3 דלתות ללא מראה ספורטיבי בכלל) ו306 בS16 (שלפחות היה הוגן ואמר את האמת לגבי האמינות) שנישמעת האופציה הטובה ביותר למרות שממש לא הייתי מגדיר אותה בעלת "מומנט מהגיהינום" ואת השמונה שסטומים הייתי מגדיר אפילו כעגלה.

 

 

אגב, גם אני רוצה 306GTI-6 ב25K ש"ח! אם אתה מוצא אחת נוסעת ושמחוברת מ2 מכוניות ומטה במחיר הזה אני מוכן לקנות עכשיו :wink:

 

adarbaratz, שלא תבין לא נכון, אני הראשון שימליץ לקנות רכב מהנה לנהיגה ולהיכנס להרפתקאה קטנה כל עוד הכיס מאפשר אבל לצערי לא עברתי את האודישנים ל"חי בלה לה לנד"

×
×
  • תוכן חדש...