Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ראיתי כמה פוסטים (וכמה תוצאות בגוגל) בעניין הזה, ורציתי לשאול (בעיקר כי קיבלתי היום עלון פרסומי של איזו חברה) כמה שאלות:

1) האם בארץ מבצעים רק ציפויים? או שהאם יש כאלו שעושים צבע? (אני לא כלכך מבין ולכן ייתכן ואני שואל שאלה לא נכונה - האם כשהרכב מגיע באירופה מהמפעל בצבע מט - זה צבע או ציפוי?)

2) האם הציפויים הללו עמידים ואפשר לסמוך עליהם? ראיתי חברה שנותנת אחריות ל-5 שנים ומעניין אותי לדעת עמידות הציפוי (חום, שריטות - סטייל אפתח עליך את הדלת מבלי לשים לב כי יש לי רכב ליסינג ואני לא שם עליך קצוץ).

2א) בהמשך - מה אם יש שריטות (אפילו עמוקות) בצבע המקורי? האם זה מפריע/משפיע?

3) האם יש לכם המלצות על חנויות ... מגוגל זה נראה כאילו יש שניים אבל הם לא בדיוק טרחו להרים את עצמם לראש הרשימה בחיפושים.

לבסוף (הפעם בלי מספר :) ) - על רכב מסוג Audi A5, לאיזה מחיר יש לצפות (תרתי משמע)? והאם צריך לשנות משהו ברישיון אם בלאו הכי הרכב שחור?

המון המון תודה וסליחה אם פספסתי משהו בחיפושים. אשמח כמובן להפניה אם זה המצב.

• תוכן חדש...