Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[106 xsi/rally] אמינות כללית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא הרכב שלי מאד אמין , מאד מטופל .

אבל הבעיה שכל כך מאוהבים בצרפתיות שלא שמים לב , ואומרים זה בסדר שזה ככה .

אם לקחת מכוניות יפנית ולהשוות אותה לצרפתית היפנית יותר אמינה בהרבה , זאת עובדה.

האם מישהו מתווכח על זה ?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

BMWלנצח,

למה אתה טוען שה 106 לא אמינות ?

מה לעשות שנוצרה סטיגמה כזו בעקבות כמה מכוניות נפילה,

הרי אתה יודע (או שלא )שהבעיה של הצרפתיות אם אתה יודע התחילה עם ה405 שהייתה למכונית קללה על כבישי ארצנו ,מאז נשארה הסטיגמה הזו.

אני לא אומר שהראלי או הxsi הם המכוניות הכי אמינות אבל אתה יכול להסכים איתי (לפחות) ואם עוד חברה שכתבו כאן שאם תיקח רכב (גם יפני ) ו"תפתח" לו את הצורה מבלי לבדוק את מצב הרכב (שעונים למיניהם וכו' תוך כדי הנסיעה ואחריה)

אז אף רכב לא יתן לך אמינות בגרוש .

בעיני הראלי כן אמינה (יחסית לרכבים שהיו לי ולחבריי),

הבעיה שאני רואה בראלי זה חלק קטן (ומס**ח) שנקרא מנוע צעדים ,מעבר לזה לרכב אין בעיות ,נוסע מצויין, נוח ,לא שתיין ,מנוע שמחזיק הרבה זמן מעמד (למרות שלא מתאים לאקלים של הארץ כמו רוב המכוניות שישנם בארצנו)

אבל הבעיה היא לא ברכב אלא בחברה שקונים ראלי שחושבים שהרכב יכול לנסוע מבלי שצריך לדאוג לו (בדיקות) ופשוט שוברים את הרכב וזאת מבלי להחליף חלקים מבלי לבדוק דברים שכל ט**ל יודע לעשות ופה מתחילות הבעיות ואז כמובן מתחילים ללכלך על הרכב שהוא לא אמין ושהוא נשבר ,כנראה שאתה או חבר שלך נפלתם על רכב שהוא כבר היה דפוק (אבל המחיר קרץ) ובגלל זה אתה מרשה לעצמך ללכלך,

אין דבר כזה ברכב ספורט אמינות ללא טיפול .הרסת ,תשלם .

הראלי שלי היא מהדגם הראשון ומהשנה הראשונה שהוא הגיע לארץ (94) והוא נראה טוב (לגילו) נוסע מאוד טוב ומהנה כמו שהרבה רכבים אחרים לא (יש לי גםvr6 בבית שעברה שינויים קלים) .

יום טוב לכולם .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני יודע מדובר בדגם מדור אחר אבל אני חייב לשתף: הייתה לי 309 שקניתי אותה ממשהו מבוגר שבקושי נסעה עליה(ק"מ נמוך מאוד) בשנתיים ראשונות שהייתה בבעלותי הלכו לי כ 7000 ש"ח על תיקונים(לא מדובר בטיפולים שוטפים):

רדיאטור,פעמיים ראש מנוע,ציריות (פעמיים בשנה),בלמים.בנוסף האוטו סבל מבעיות התחממות כרונית

ששום מוסך לא הצליח לפתור.לקח לי משהו כמו שנה להפטר ממנה.

ייקח לי הרבה מאוד זמן עד שאקנה שוב רכב צרפתי למרות שהקטנות בוודאות מהנות יותר לנהיגה מהיפניות המקבילות פשוט אם אתה לא עשיר או שיש לך חבר מוסכניק לדעתי לא שווה להסתבך עם רכבים צרפתיים וזו דעתי לא רק על סמך הניסיון האישי שלי אלא גם של חברים.

עכשיו בטח כל הפרנקופילים יקפצו עלי...

פורסם

מניסיון עם שתי פיג'ו 405 במשפחה,המכוניות די אמינות,אבל כשמשהו אחד מתקלקל תהיה בטוח שיומיים אחרי משהו אחר יתקלקל בעקבותיו.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אני יודע מדובר בדגם מדור אחר אבל אני חייב לשתף: הייתה לי 309 שקניתי אותה ממשהו מבוגר שבקושי נסעה עליה(ק"מ נמוך מאוד) בשנתיים ראשונות שהייתה בבעלותי הלכו לי כ 7000 ש"ח על תיקונים(לא מדובר בטיפולים שוטפים):

רדיאטור,פעמיים ראש מנוע,ציריות (פעמיים בשנה),בלמים(!??!?!).בנוסף האוטו סבל מבעיות התחממות כרונית

ששום מוסך לא הצליח לפתור.(תמצא מוסך נורמלי) לקח לי משהו כמו שנה להפטר ממנה.

ייקח לי הרבה מאוד זמן עד שאקנה שוב רכב צרפתי למרות שהקטנות בוודאות מהנות יותר לנהיגה מהיפניות המקבילות פשוט אם אתה לא עשיר או שיש לך חבר מוסכניק לדעתי לא שווה להסתבך עם רכבים צרפתיים וזו דעתי לא רק על סמך הניסיון האישי שלי אלא גם של חברים.

עכשיו בטח כל הפרנקופילים יקפצו עלי...

לי יש 309(שנת 91) כבר מעל 5 שנים, לא היו לי המון בעיות...

ב5 שנים:

3 ציריות (כל פעם צד אחר)

רדיאטור

ראש מנוע (היום כבר מנוע אחד "קצת" יותר חזק:wink: )

ועוד דברים קטנים ופעוטים...

בלמים!??!?!?

אתה מצפה לקנות אוטו ולא לחליף בלמים בשנה הראשונה? אולי אם אתה לא נוסע וקנית את האוטו ישר אחרי החלפת בלמים:?

נכון שלאחותי שיש אפלאוז שנת 93 יש פחות בעיות, אבל לא צריך להגזים

פורסם

אני לא מגזים בכלל זה כנראה דגם מחורבן במיוחד של פג'ו כלומר

אם לא השקיעו בו את הנשמה תאכל ממנו המון חרא.

ובנימה יותר אופטימית אני מאחל לך ול 309 שלך חיים טובים וארוכים.

פורסם

peugeot קימים שתי קבוצות עיקריות של מנועים: TU ו- XU.

מנועי TU: מורכב ב-205 1100 ו-1400 משנת 1989.

106 בכל הדגמים.

306 מנועים 1400 ו-1600

309 ו-405 מנוע 1400.

מנועי XU: מורכב 405 1600 ומעלה.

סיטרואן BX 1600 ומעלה.

205,309 1600 ומעלה .

306 1800 ומעלה.

מנועי הדיזל.

בדר"כ מנועי TU נחשבים כזולים יותר לאחזקה ובעלי תצרוכת דלק פחותה.

אין דבר כזה "אפס תקלות" ותמיד יש יוצאים מהכלל.

לדעתי יש עדיפות למנועי דגמי הספורט של 106 שבהם בלוק המנוע יצוק מברזל

ולא מאלומניום .

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

הכל עניין ייחסי.

אם אתה משווה אמינות של סובארו לדוגמא לעומת פגו אז אין מה להשוות בכלל.

אם אתה משווה פגו לפיאט ...גם אני לא בטוח שהפגו יותר אמינה.....

אם אתה משווה פגו לסיטרואן...שניהם לא משהו....

בקיצור, אם אתה מחפש אמינות,אני ממליץ לך לרדת מפגו.

פורסם
הכל עניין ייחסי.

אם אתה משווה אמינות של סובארו לדוגמא לעומת פיגו אז אין מה להשוות בכלל.

אם אתה משווה פגו לפיאט ...גם אני לא בטוח שהפיגו יותר אמינה.....

אם אתה משווה פגו לסיטרואן...שניהם לא משהו....

בקיצור, אם אתה מחפש אמינות,אני ממליץ לך לרדת מפגו.

אתם יודעים ..

נשבר כבר הז#% מהעליהופ שעושים פה על חברת פיז'ו בפרט ועל צרפתיות בכלל!!!!!!!!!!

אולי אין לי ניסיון מוטורי כמו של המון ילדי ג'יטיים וראלים למינהם פה, כי סה"כ היו בבעלותי רק שתי 205 רגילות.

אבל כאן אני רוצה ל"הכנס" תרתי משמע בכל אלה שמזלזלים בפיזו' בקשר לאמינות ולספר על המכוניות שלי שאני מוכן להתערב שהם אמינות בהרבה מהרבה מכוניות כאן.

ה205 הראישונה שלי היתה 1100 מודל צבאי שנת 88 עם 350k !!!!!!!!

היתה לי אותה במשך 3 שנים והיא שירתה אותי בסופי שבוע וחופשות שהייתי חוזר מהצבא

אבל ביום יום...

אבא שלי היה משתמש בה לעסק שלו , והוא נוסע המון יותר מידי המון, עם המון מטען :x !

התוצאה:במשך 3 שנים נוספו לאוטו עוד 60k בקילומטרז והמנוע היה בסדר גמור ולא צריך אוברול.

והאוטו אולי נכנס 3 פעמים למוסך וזה כולם לאוטו שעבר כל כל כך הרבה.......בהרבה יותר מהמון מכוניות כאן!!

ועכשיו האוטו השני שלי הוא 205 1400 פרטית שנת 93

הוא אצלי כמעט שנתייים ונוספו לו עוד 50k.., האוטו נוסע כל יום מלא , לבילויים , לעבודה, כולל כל יום שישי לאזור המסיבות בשרון..וגם גיחות לירושלים הבירה..

בקיצור טוחן המון גם הוא....וכמה נכנס למוסך בשנתיים האלה:

פעמיים על כלום..

ולאבא שלי יש מאזדה 6 2003 שנכנסה יותר לטיפולים על כל מיני חבלי לידה למינהם.

אז בבקשה לפני שאתם מזלזלים כל כך בפיזו תסעו 5 שנים בפיגו 205 חבוטה וחורקת ואז תוכלו להגיד שפיזו היא מכונית לא אמינה!

כי זה פשוט כבר מעצבן איזה שם גרוע עשו לפיגו !!!:mad:

פורסם

אתה רוצה לומר שהרכב שלך הכי אמין ? בבקשה.

ה 205 של יוגי היא הכי אמינה בעולה...יופי...עכשיו נמחא כפיים.....

אתה תמשיך לקנות פגו ומי שלא מרוצה יקנה דברים אחרים.

ציטוט:

ה205 הראישונה שלי היתה 1100 מודל צבאי שנת 88 עם 350k !!!!!!!!

היתה לי אותה במשך 3 שנים והיא שירתה אותי בסופי שבוע וחופשות שהייתי חוזר מהצבא

אבל ביום יום...

אבא שלי היה משתמש בה לעסק שלו , והוא נוסע המון יותר מידי המון, עם המון מטען :-x !

התוצאה:במשך 3 שנים נוספו לאוטו עוד 60k בקילומטרז והמנוע היה בסדר גמור ולא צריך אוברול. איזה מזל שלא היית צריך אוברול באמת מזל....3 שנים בלי אוברול .....וואווו...איזה הישג...

והאוטו אולי נכנס 3 פעמים למוסך וזה כולם לאוטו שעבר כל כל כך הרבה.......בהרבה יותר מהמון מכוניות כאן!! 3 פעמים למוסך ב 3 שנים...סיפורי פוגי....

ועכשיו האוטו השני שלי הוא 205 1400 פרטית שנת 93

הוא אצלי כמעט שנתייים ונוספו לו עוד 50k.., האוטו נוסע כל יום מלא , לבילויים , לעבודה, כולל כל יום שישי לאזור המסיבות בשרון..וגם גיחות לירושלים הבירה..

בקיצור טוחן המון גם הוא....וכמה נכנס למוסך בשנתיים האלה:

פעמיים על כלום..פששש...גם פעמיים וגם על כלום....פראייר...לא היית צריך ללכת אם זה על כלום...למה הלכת בכלל?

ולאבא שלי יש מאזדה 6 2003 שנכנסה יותר לטיפולים על כל מיני חבלי לידה למינהם.חבלי לידה ...שנתיים על הכביש ועדיין חבלי לידה...לידה ארוכה יש לאוטו של אבא...אולי צריך זירוז...

העיקר הבריאות.

פורסם

המנוע של הראלי TU2J2 הוא מנוע אמין כאשר הוא מתוחזק תתחיל להזניח תתחיל לשלם.....כמו כול רכבים ספורטיבי הטיפולים המונעים יהיו יותר תכופים אבל ב106 תיהיה לך נחת רוח בידיעה שהאוטו נוסע ללא תקלות......כמו שנאמר המנוע צעדים הוא החלק היחד שהשחיקה שלו מהירה אין מה לעשות עם זה אבל ראלי מטופלת זה רכב אמין מאוד ואם אתה רוצה נסיון אז לי יש את הראלי שלי כבר 7 חודש שזה לא אינדקציה לכלום אבל בתור רכב ספורטיבי משהו כבר היה אמור להתקלקל בתקופת הזמן הזאת לפי היכרותי עם רכבים ספורטיבים......ממליץ לך מאוד זה רכב עם המון פאן זריז מאוד לא שותה דלק וסתם עם סטיגמה שמודבקת עליו בגלל היצרן

פורסם
אתם יודעים ..

נשבר כבר הז#% מהעליהופ שעושים פה על חברת פיז'ו בפרט ועל צרפתיות בכלל!!!!!!!!!!

סה"כ היו בבעלותי רק שתי 205 רגילות.

אבל כאן אני רוצה ל"הכנס" תרתי משמע בכל אלה שמזלזלים בפיזו' בקשר לאמינות ולספר על המכוניות שלי שאני מוכן להתערב שהם אמינות בהרבה מהרבה מכוניות כאן.

כי זה פשוט כבר מעצבן איזה שם גרוע עשו לפיגו !!!:mad:

יוגי,

בניגוד למה שנאמר כאן, ה"שם" של פיגו (וצרפתיות בכלל) בקשר לחוסר אמינות לא התחיל עם ה 405.

פיגו ייצרו מכוניות מגעילות עוד הרבה לפני זה (כמו למשל ה 305 המזוויעה).

במשך כמה שנים טובות, לפיזו לא היה אף רכב נורמלי בארסנל שלו והם לא היו רחוקים מלסגור את הבאסטה וללכת הביית.

מה שהציל אותם במשך שנים היה כספי סיוע מממשלת צרפת שלא יכלה להרשות לעצמה שעשרות אלפי פועלים יפוטרו.

המפנה בפיגו קרה בעקבות הצגתה של מכונית מצוינת, לא אחרת מאשר ה 205.

מאז, רכבי פיג'ו הם טובים ואמינים, להשתחרר מהסטינגה , זה כבר דבר אחר.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...