Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו רוצה להחליף את המערכת המובנית שיש לי במאזדה 3 2005,

במערכת חדשה, אני עושה את זה אצל אפי 4X4,

הוא שם לי פאנל חדש הכול, מה שנשאר לי זה למצוא מערכת להשים, ופה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה,

אני רוצה מערכת שיהיה לי USB, AUX, BT, שתהיה יפה , שיהיה אפשר לחבר לה פלאפון דרך בלוטוס' לשיחות וכאלה,

MP3 כמובן :) שתהיה במחיר של 500-700 שקל פחות או יותר .

כמה שיותר פונקציות שיהיה לה מבורך :)

אשמח אם תעזרו D:

פורסם

כן דיברתי על זה באפי 4X4 והוא אמר שהתצוגה תשאר,

עסקתי בנושא הזה של האם זה ישאר או לא המון, אני מקווה שתצוגת האקלים לא תרד :)

פורסם

אם אני לא טועה אז האופציה להשאיר תצוגה היא בעזרת מיקום של המכשיר המקורי בתא המטען או מתחת לכסא

ואז להריץ חוטים הלוך חזור

אני די בטוח וכמעט חותם על כך שבמודל 2005 התצוגה מקבלת נתונים מהרדיו

פורסם

אם המתקין אומר לי שזה יישאר אני מאמין לו , לא אמר לי איזה שיטה אבל זה יישאר.

גם אם לא, המטרה של הנושא הזה היא למצוא לי רדיו דיסק

פורסם

נראה לי קצת בעייתי למצוא מכשיר ב 500-700 ש" שיכלול בתוכו גם BT ועדיין יהיה מכשיר מותג

בסכומים האלו למצוא מכשיר עם כל הפונקציות ובעיקר עם BT זה מכשיר בדמות מכשירי המדבקה שיש באוטו דיפו

פורסם

ב 1000 ש"ח ניתן למצוא מכשירים טובים וסבירים עם כל הפונקציות שרצית

כדוגמאת פיליפס או LG (כמו שציינו מעליי) אני חושב שאם תחפור אולי גם תמצא פיוניר או קנווד במחיר הזה

בהצלחה

פורסם

במחיר הזה הכי שווה לך זה הקלריון CZ500 מותג עם שם וכל הפונקיות שאתה רוצה !

תהנה

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

יד שניה בא בחשבון?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לא אני מוכר, אלה כ"כ הרבה בפורום מוכרים פה...

יש הרבה מוצרים טובים במחירים מעולים.

(ואני לא בעל מניות אצל אף אחד שם)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...