Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום-התפוצץ לי הפלאנ'ג מים באמצע נסיעה בגולף 1999 לפניי כיומיים, כמובן שהתחיל לצאת עשן מהאוטו והחום עלה אחריי דקה עצרתי בצד.הפלאנ'ג שהיה לי תחליפי,הרכיבו לי שוב תחליפי,אני רוצה להחליפו למקורי,התקשרתי לשחר מוטרוס בחולון,הם טוענים שפלאנג' מקורי עולה 220 שח לפני מעמ!!! האם זה הגיוני???? לצינורית כזו קטנה? מישהו יודע על מקום שמוכרים מקורי וזה עולה במחיר שפוי?

פורסם

המחיר לפלאנ'ג מקורי אכן כפי שרשמת אבל קיים פלאנ'ג תחליפי ברמת איכות של ייצרן הרכב.

לפרטים נוספים פנה לחבר הפורום מוסך רון.

דרך אגב הפלאנ'ג נסדק באיזור הקדחים של הפלאנ'ג ברבה מקרים בגלל הידוק הברגים במומנט סגירה גבוה מידי.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול לקבל אצלי מקורי כזה ב 140 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה רון אני אגיע בקרוב לרכוש את המקורי.ומרקו התחילפי שהורכב לי החזיק שנה,ןנכון הוא נסדק בחיבור,פשוט נקרע,יש לי עכשיו תחליפי חדש,(שאני בטוח שיחזיק מעמד חצי שנה),אבל יש לי טראומה מכל המקרה,נתקעתי באיילון יצא מלא עשן מהמכסה מנוע,וישראלי חכם שנהג במאזדה,צפצף ואמר" רק יפני,רק יפני".בכל מקרה אני ארכוש את המקורי. רון שאלה בבקשה, הפלאנג מתאים לגולף 1999 מנוע 1800 דגם AGN? או שאין הבדל בין הדגמים השונים?תודה.

ורציתי גם לומר תודה רבה למוסך רון, ולרון שסידר לי את בית הנתיכים שמעל המצבר. שירות מעולה כמובן ומקצועי ביותר!!!!

• ספונסר פורום
פורסם

אני יודע בדיק מה אתה צריך ויש לי את זה במלאי

המחיר הוא כמו שציינתי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...