Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש טוב וגדול, נהנתי מהמערכת של אדי מאוד, גם המערכת של אמיר הסאבים שם פשוט מדהימים.

והדבר הכי אהוב עלי במפגש שכל הסטאפים של המסיבות טבע נוטשים ונשארים בסוף כל החברה שפשוט אפשר לשבת ולדבר איתם שעות על נושא האודיו, פשוט תענוג.

וליאור אתה אחד האנשים הנדירים :p והמצחיקים.

פורסם

בהחלט היה מפגש נחמד וגדול רק שהרוב נעלם כהרף עין...

מתנאל היה תענוג לשמוע את המערכת פועלת סוף סוף ובאמת נהדרת, ליאור כמובן שהיה נחמד מאוד לפגוש אותך שוב

מקווה לראות אותך במפגשים כדרך קבע, אדי אחח הנושא שלך בעייתי בשבילי גם לאון וגם מערכת טובה, מה צריך יותר??

ואחרון אחרון חביב יבגני הייתי חסר לנו! כולם חיכו לשמוע את הלוויתן המפורסם והתאכזבו... :(

תודה לכולם היה ממש נחמד.

פורסם

אכן נבהלתי כשראיתי את המפגש מרחוק...:shock:

לאחר שהחניתי את הרכב ניגשתי לאחד החבר'ה שם והצגתי עצמי ושאלתיו לשמו וכינויו בפורום.שלוש פעמים הוא ענה לי מה??? על שאלתי לגבי הכינוי שלו בפורום....:roflmao:אני לא מבין מה זה פורום הוא אומר לי...:lol:

תודה על המחמאות.כרגיל נהניתי מהמערכת של יוני .

שמח בשביל מתן ועוד טיפהל'ה משחק ויהיה מעולה.

מוטי לא היה כלל איתנו בגלל "שומרת הראש" שהיתה צמודה אליו אבל הוא ישלים במפגש הבא.:twisted:

תודה ליוני על הדיסקים.מקווה לשמוע אותם בקרוב במערכת שלי שאלהים יודע מתי יהיה לי זמן להתקין.

חבריה-מה אתם אומרים?כדאי לספר לחברים היקרים כאן על הניסוי שיוני עשה? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ליאור

פורסם

באמת עכשיו משמע אצלי מצויין:mm_yeah:, בדרך הבית זה היה וואו איזה צליל ניהיה לי פתאום, כמו שאמרת ליאור ישבתי ברכב עוד אחרי המפגש :lol:אבל לא נגעתי בכלום שומעים פיקס.

פורסם
באמת עכשיו משמע אצלי מצויין:mm_yeah:, בדרך הבית זה היה וואו איזה צליל ניהיה לי פתאום, כמו שאמרת ליאור ישבתי ברכב עוד אחרי המפגש :lol:אבל לא נגעתי בכלום שומעים פיקס.

סבא יודע על מה הוא מדבר.גם הוא היה שם...:wink:

שאפו על הסאונד.הלוואי עלי! :mm_yeah:

ליאור

פורסם

מורן

סבלנות.זה שם המשחק.בדוק וחכה על הגדר.תמיד יש מציאות אם כי ,ללא קשר,כשביררתי על מגברים יד 2 לחבר,פשוט התפלצתי מהמחיר שהמוכרים דורשים.אין בכלל אחיזה במציאות! :screwy:

ואל תשכח-לפני קניה להתייעץ.

בהצלחה

ליאור

פורסם
סבא יודע על מה הוא מדבר.גם הוא היה שם...:wink:

שאפו על הסאונד.הלוואי עלי! :mm_yeah:

ליאור

סבאל'ה חזק אתה ליאור

ניראה שעשיתם חיים איפה התמונות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ג'וניור-

להבדיל ומבלי לפגוע איננו מבזבזים זמננו לריק בצילום או קריאה במגזינים יהיו אשר יהיו...:wink:8)

ועכשיו ברצינות-מדוע לא מעלים כאן את תמונות הרכב שהיה מסמר המפגש? בטוחני שרבים כאן ישמחו לראות.

פורסם

אומנם לא צילמתי הרבה תמונות (יותר נכון לא צילמתי בכלל), אבל את המערכת של מקס הייתי חייב לתעד (מצטער על האיכות, צולם בגלקסי):

2011-06-17 17.04.39.jpg

2011-06-17 17.04.51.jpg

2011-06-17 17.05.03.jpg

Peugeot 206XS

פורסם

וואו איזה בניה מטורפת כמה חבל שלא הגעתיייי :) באמת הפסדתי

לא היה לי זמן כי נסעתי להתקין את הדוטק אוביישן ולהעיף לעזעזל את הרוקפורד שהיו לו מקדימה סט לא מומלץ בעליל

מורל סט ברמה גבוה, ועוד הדוטק =חלום!!! מגיע למפגש הבא בדוק.

מחכה בקוצר רוח ;) אוליי יצטרך שיפור בכיוונים !

פורסם
מורן

סבלנות.זה שם המשחק.בדוק וחכה על הגדר.תמיד יש מציאות אם כי ,ללא קשר,כשביררתי על מגברים יד 2 לחבר,פשוט התפלצתי מהמחיר שהמוכרים דורשים.אין בכלל אחיזה במציאות! :screwy:

ואל תשכח-לפני קניה להתייעץ.

בהצלחה

ליאור

:lol: יש עוד כמה וריאציות ששאתה ויוני רוצים לעשות לשם שלי??:lol:

זה מור ככה קצר וקולע וכן ליאור אני אחכה ככה למציאה ונתחיל דבר ראשון עם האיטום, יוני יום ראשון אני אקפוץ למקום שאמרת לי ואתקשר אלייך אם אני אצטרך משהו.

• תוכן חדש...