Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי 2 רמוקלים אחוריים 6X9 של קנווד 320 וואט 4WAY , מערכת DVD של Clarion, קומפוננט, ו2 מגברים שאני עומד להתקין בקרוב.

אין לי סאב כרגע, וגם לא יהיה לי בקרוב (מפאת חוסר תקציב), השאלה האם אפשר לכוון את המערכת באופן כזה שהרמקולים הנ"ל ישמשו רק לצלילים נמוכים, מעין פיצוי על מחסור בסאב? צריך קרוסאובר בשביל זה?

פורסם
אפשר לנסות ליצור יותר אפקט של נמוכים על ידי משחק בקרוס המגבר

לא הבנתי למה אתה מתכוון להרכיב שתי מגברים

אחד לקומפוננט מקדימה ואחד לרמקולים האחוריים + הכנה לסאב בעתיד

פורסם

אפשר לנסות ליצור סוג של אפקט נמוך מהרמקולים האחוריים

עד כמה זה יהיה מוצלח יותר או פחות תלוי מאוד במגבר שאתה מתכוון לחבר על הסט האחורי

בגדול זה יכול להיות סביר אבל ממש לא יחפה על חיסרון בסאב

פורסם
אפשר לנסות ליצור סוג של אפקט נמוך מהרמקולים האחוריים

עד כמה זה יהיה מוצלח יותר או פחות תלוי מאוד במגבר שאתה מתכוון לחבר על הסט האחורי

בגדול זה יכול להיות סביר אבל ממש לא יחפה על חיסרון בסאב

טוב, הייתי אצל המתקין היום, אין מה לדבר, זה פשוט לא נשמע טוב, נאלצתי לשבור את הקופה, שמתי סאב sony xplode 1200w בעיקר כי הייתי לחוץ על המקום בבגאג', נשמע פגז, אני ממש מרוצה.

• תוכן חדש...