Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה התעוררה - היזהרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

בוואלה מופיעה היום כתבה, המתארת את תוכניותה של משטרת ישראל להגברת האכיפה בכבישים:

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F1832689

לפי הכתבה:

האכיפה תמוקד כנגד עבירות תנועה חמורות המסכנות חיים כגון שכרות ומהירות לצד אכיפה חסרת פשרות כנגד עבירות בריונות כביש.

ואני שואל אתכם:

איך תגדירו "עבירות בריונות כביש"?

האם זה:

1. נסיעה קבועה בנתיב הימני תוך התעלמות מהתנועה ובמהירות הנמוכה.

2. מעבר בין נתיבים ללא איתות.

3. עקיפה מימין.

שאלתי השניה:

האם אתם מאמינים, בכנות ההצהרה של המשטרה, שהיא מתכוונת לאכוף את החוק ולא להגדיל את הכנסותיה?

אשמח לקבל את תשובותיכם והערותיכם?

בשורה התחתונה: היזהרו שם!

שי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההצהרות המקושקשות האלו מגיעות בד"כ לפני שהשר מבקש להגדיל את כח האדם כדי להראות שאין מספיק שוטרים שיעמדו כמו דחלילי לייזר בכל מיני כבישים טובים ויביאו הכנסות לממשלה שתוכל לבזבז אותם על הקשר עם הבוחר.

תשמע, בכל זאת יצאו השנה מחשבים ניידים עם מעבדים מהדור השני וחבר הכנסת ממש חייבים אותם.

שורה תחתונה - חרטא

פורסם
כל מה שאני עושה בכביש זה לחפש שוטרים...

ועוד חשבתי על רכב עם טורבו.. כן בטח.

אהלן

ולי יש רכב עם טורבו - מוסווה כ-TSI....

אני גם מחפש שוטרים, אבל בעיקר פושעי כביש - כל אלו שציינתי למעלה, אשר אותם המשטרה לא מתכוונת להתאמץ למצוא, וכאלה יש הרבה!

צא וחשב כמה דו"חות תנועה יכול להפיק שוטר בניידת סמוייה, אשר נוסע על כביש מסויים, לדוגמא - נתיבי איילון או כביש 4 בין אחת הצמתות מראשון לציון ועד למחלף אלוף שדה - בכל שעה שהיא ....

אבל לא!

הוא הערב יבלה עם הינשוף במרכז תל אביב ..... נכון זה חשוב לתפוש את החלאות האלו, אך פושעי הכביש האחרים מסוכנים לא פחות!

פורסם
אהלן

ולי יש רכב עם טורבו - מוסווה כ-TSI....

אני גם מחפש שוטרים, אבל בעיקר פושעי כביש - כל אלו שציינתי למעלה, אשר אותם המשטרה לא מתכוונת להתאמץ למצוא, וכאלה יש הרבה!

צא וחשב כמה דו"חות תנועה יכול להפיק שוטר בניידת סמוייה, אשר נוסע על כביש מסויים, לדוגמא - נתיבי איילון או כביש 4 בין אחת הצמתות מראשון לציון ועד למחלף אלוף שדה - בכל שעה שהיא ....

אבל לא!

הוא הערב יבלה עם הינשוף במרכז תל אביב ..... נכון זה חשוב לתפוש את החלאות האלו, אך פושעי הכביש האחרים מסוכנים לא פחות!

בהנחה ובבריונות בכביש עסקינן בנהגים שנוהגים מהר בכבישים מהירים מעל המהירות המותרת, דע לך שהפושעים המדוברים אחראים רק לכ-5 אחוז מתאונות הדרכים ולכן, כן, עדיף שהוא יבלה עם הינשוף כל הלילה.

אברה קדברה

פורסם

דווקא על לוכדי השיכורים אין לי תלונה - הלואי וירבו.

אבל בהחלט מן הראוי לאכוף את נושאי בריונות הנתיבים לצורותיה השונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת שעם הרוב אין לי בעיה, אבל עם כל השוטרים שמסתתרים באזורים שהמטרה שלהם היא נטו רווח למשטרה/מדינה, בדיוק האזורים בהם יש ירידה מ 100 ל 70 לדוגמא, שהכביש הוא באיכות מצוינת ולא ברור כלל למה מוצב שם תמרור כזה, עם זה יש לי בעיה... ברור שהמהירות תרד ל 70 רק שהם עומדים בדיוק במקטעים שרוב הסיכוי כולם נוסעים בו 90 100 עדיין ואז אתה חוטף.

פורסם

בשורה התחתונה בזבוז זמן של השוטרים בגלל המערכת המשטרתית הלא חכמה. אתן לכם דוגמה: אני נער שכבר 3 שנים מתנדב במשמר האזרחי, כל תקופה מסוימת מתחלפים שוטרים. שאלתי האם מותר לרדוף אחרי עבריין? התשובה היא כן ולא: כן, מרדף רגלי, לא מרדף ברכב. שאלתי מדוע לא במרדף באמצעות הרכב? ענה המפקד שלי: במקרה חלילה העבריין עושה תאונה, האחריות היא עלינו. אני לא הבנתי עד עכשיו מדוע האחריות היא אלינו, אבל מה שהבנתי שאני לא יכול בגלל המערכת המשפטית.

השוטרים יחפשו אותנו במצלמות הלייזר שלנו, יחפשו אם יש לנו רישיון ומה התוקף, וזהו. יותר מזה לא יעשו כלום. או במילת סיכום: חרטא.

פורסם
בהנחה ובבריונות בכביש עסקינן בנהגים שנוהגים מהר בכבישים מהירים מעל המהירות המותרת, דע לך שהפושעים המדוברים אחראים רק לכ-5 אחוז מתאונות הדרכים ולכן, כן, עדיף שהוא יבלה עם הינשוף כל הלילה.

5% האלה היו נמנעים אילו המהירות לא היתה נאכפת, בצורה שהיא נאכפת בארצנו.

משטרת תנועה דבקה (כנראה בהנחיות והוראות מהגורמים שהם בכלל לא מהמשטרה עצמה) לאכיפת מהירות

שהיא "מעל המותר בחוק", ולא לאכיפת מהירות ש"לא בהתאם לתנאי הדרך".

גם כך הנהגים לא מרוכזים בנהיגה ואלה שכן, מחפשים ניידות בצד הכביש.

חלילה, לא להיתפס על 126 קמ"ש במקום 100 בקטע כביש ישר ולקבל על זה קנס 750 ש"ח ו-8 נק'.

ניידת בצד (אכיפת-לייזר,מצלמה או דבורה) = בלימת פתע מתוך איסטינקט ראשוני, למי שהבחין = סיכוי לתאונה.

פורסם

היום בבוקר איילון, 7:00 תא נראת עייפה מיום חמישי קשה, והנתיבים רייקיים לחלוטין אני משייט לי, שיט ניידת בצד ימין עם מצלמה כל שהי, ברקס של אללה יסתור ועוד שניה תאונה, הנה לך למה המהירות גורמת לתאונות :?

קטע מצחיק, היום הייתי אצל גבע, יש בלש שמנסה להתערבב בכל המועדונים במסגר (לא יודע מה הוא באמת מחפש שם) ומתחיל לרחרח על כאלה שמשפרים את הרכב. הוא בא עם 106 ראלי לבנה דור ראשון.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
שאלתי האם מותר לרדוף אחרי עבריין? התשובה היא כן ולא: כן, מרדף רגלי, לא מרדף ברכב. שאלתי מדוע לא במרדף באמצעות הרכב? ענה המפקד שלי: במקרה חלילה העבריין עושה תאונה, האחריות היא עלינו. אני לא הבנתי עד עכשיו מדוע האחריות היא אלינו, אבל מה שהבנתי שאני לא יכול בגלל המערכת המשפטית.

ראית במהלך 3 שנים ההתנדבות שלך, איך נגמר מרדף משטרתי ברכב?

אני ראיתי פעם אחת - זה נגמר בפינוי של נהג מונית פצוע קשה (לא היה לו קשר למרדף).

המונית שלו עמדה ברמזור אדום, כאשר הגנב, שברח מהמשטרה על רכב גנוב, התנגש במונית מאחור במהירות גבוהה.

הגנב נתפס (גם פצוע), הרכב הגנוב נהרס לגמרי.

לדעתך, המרדף היה שווה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תגובתי מסומנת באדום.

לפי הכתבה:

האכיפה תמוקד כנגד עבירות תנועה חמורות המסכנות חיים כגון שכרות ומהירות לצד אכיפה חסרת פשרות כנגד עבירות בריונות כביש.

ואני שואל אתכם:

איך תגדירו "עבירות בריונות כביש"?

האם זה:

1. נסיעה קבועה בנתיב השמאלי תוך התעלמות מהתנועה ובמהירות הנמוכה.-

2. מעבר בין נתיבים ללא איתות - צריך גם לאכוף ניידות שלא תוך כדי פעילות

3. עקיפה מימין-

4-נסיעה ען פנסי ערפל ביום עם ראות מעולה

5-רכב עם קסנון ללא עדשה אופטית (גם אם "יש" אישור מהחברה

6-משאית שנוסעת בנתיב האמצעי או השמאלי

7- רוכבי קטנועים שעומדים על מעבר החציה בצומת

8-העמדת רכב בכביש ראשי לצורך שיחה בנייד

שאלתי השניה:

האם אתם מאמינים, בכנות ההצהרה של המשטרה, שהיא מתכוונת לאכוף את החוק ולא להגדיל את הכנסותיה?

אני אכן מאמין אך זה יעשה רק לנהגים צעירים וזאת ולא למבוגרים שכבר ממזמן שכחו מהם חוקי תנועה ובטח ובטח מה זה השלטים שעומדים בצד הדרך עם כל מיני סימנים עליהם (תמרורים).

שי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

עדיף שהניידות תהיינה גלויות על הכביש. כולם נהיים ילדים טובים. זה יחסוך תאונות (וכסף למדינה).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...