Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום,

עקב דיון סוער בין כמה חברים-

האם לדעתכם יש יחס מסויים בין המשכורת לבין השעון העתיד להירכש (כמובן, עבור שכיר בתחילת דרכו המקצועית).

לדוגמה: אם עובד זוטר+/דרג ביניים בארגון שלכם פתאום מופיע עם שעון Omega/TAG/Breitling שעולה 15,000 ש"ח האם זה קיצוני? יוצר קונוטציות שליליות?

בקיצור- כמה "סביר" בעינכם שיעלה שעון לעומת משכורת ברוטו חודשית? 1/4 משכורת? 1/2 משכורת? 1 משכורת? 3 משכורות?

אשמח לתובנות!

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם עובד אחד מגיע עם BMW סדרה 7, והחבר שלו נוסע של קטנוע 50 סמ"ק

זה יוצר קונוטציה שלילית ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אם אין משכורת גבוהה, רוב האנשים יניחו שזו רפליקה.

אני לפחות הייתי חושב כך.

כמה כסף להשקיע בשעון זה עניין אישי.

יש כאלו שמסתובבים עם שעון קסיו של 50 שח ויש כאלו עם רולקס.

לאחד חשוב פחות ולאחד יותר, המחיר בהתאם...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לדוגמה: אם עובד זוטר+/דרג ביניים בארגון שלכם פתאום מופיע עם שעון Omega/TAG/Breitling שעולה 15,000 ש"ח האם זה קיצוני? יוצר קונוטציות שליליות?

בקיצור- כמה "סביר" בעינכם שיעלה שעון לעומת משכורת ברוטו חודשית? 1/4 משכורת? 1/2 משכורת? 1 משכורת? 3 משכורות?

אשמח לתובנות!

זה שיקול של מי שקונה את השעון , לא צריך להיכנס לו לתחתונים . אם הוא היה עושה טיול לחו"ל וזורק 15 אש'ח בשבועיים זה בסדר ?

פורסם

לא רק בשעונים, אלא בכל דבר. יש מוצרים של "עשירים" שנראים הכי פשוטים בעולם, אך רק מי ש"עשיר" גם כן ידע שהם לא כאלה.

נעליים/בגדים/GPS...

משכנתא זה קל

פורסם
אם אין משכורת גבוהה, רוב האנשים יניחו שזו רפליקה.

לא רק יניחו, זאת גם תהיה האמת בלא מעט מקרים.

מה שלא יהיה, שעון זה "סמל הסטטוס/שופוני" המפגר ביותר שיש.

מילא אוטו, לפחות ב.מ.וו 7 זה משהו שנוסע,

אבל כל השעונים האלה תמיד מפגרים או מתקלקלים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שעון הוא דבר עמיד, שומר על ערכו במשך זמן רב (במידה ומדובר בשעון יקר) ואף פעם לא הופך "מיושן". זה לא כזה מקום רע לשפוך בו כסף לעומת דברים אחרים.

צריך להסתכל על זה כמו תכשיט שבמקרה גם מראה את השעה, ואז זה נראה אחרת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבר'ה, תודה על התגובות, אבל אף אחד לא ענה עדיין על השאלה:

אשמח לתובנות!

פורסם

אני לא עונד שעונים. אבל השעון האחרון שרציתי, עלה 105$. שזה פחות מ1/4 מהמשכורת.

מבחינתי לא סביר להוציא 1/4 משכורת על זה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני ממש לא מבין לאיזה תשובות אתה מצפה? איך אפשר למדוד דבר כזה,אחד שיענה לך רבע שכר כמו פיט'ש,יכול לנסוע במקביל על רכב חדש מהחברה עם מימון מלא ושכר של 3800 אז איפה המדד פה?

פורסם

מילא אוטו, לפחות ב.מ.וו 7 זה משהו שנוסע,

תשמע סיפור.

לפני כמה ימים ראיתי מרצדס S500 חדשה על הכביש.

משהו היה נראה לי מוזר. הג׳אנטים נראו לי שונים וגם צורתם של האגזוזים הייתה שונה ביחס לS500 אחרת שראיתי.

התקשרתי לחבר שעובד במוסך מרצדס ומסרתי לו את מספר הרכב.

לאחר בירור קצר מסתבר שזו S350.

כנראה שהמסכן (בעל הרכב), הרגיש נחות עם רכב ״זול״ שכזה והחליט לשדרג את עצמו ב״רפליקה״ :)

עודד.  

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני גם לא מבין את החיבור של המשכורת לשעון. הייתי מחבר דברים שנמצאים בשימוש רחב יותר, אבל שעון יוקרתי? כמה אנשים בכלל מתעניינים בשעוני יוקרה? אחוזים בודדים מהאוכלוסיה? אז אם עובדים בחברה שלך 100 אנשים, אולי לעשרה יהיו שעונים שעולים יותר מ-500 שקלים. לך תעשה על זה סטטיסטיקה...

אגב, מרבית האנשים שלא מתעניינים בשעונים גם לא ידעו להבדיל בין רפליקה לשעון יוקרה אמיתי, או לחילופין, כמוני למשל, בכלל לא יסתכלו על השעון של הבנאדם. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה התפעלתי משעון של מישהו, זה פשוט לא מדבר אלי.

תשמע סיפור.

לפני כמה ימים ראיתי מרצדס S500 חדשה על הכביש.

משהו היה נראה לי מוזר. הג׳אנטים נראו לי שונים וגם צורתם של האגזוזים הייתה שונה ביחס לS500 אחרת שראיתי.

התקשרתי לחבר שעובד במוסך מרצדס ומסרתי לו את מספר הרכב.

לאחר בירור קצר מסתבר שזו S350.

כנראה שהמסכן (בעל הרכב), הרגיש נחות עם רכב ״זול״ שכזה והחליט לשדרג את עצמו ב״רפליקה״ :)

עודד.

תגיד לי, איפה אתה חי? 50% מהמרצדסים והב.מ.ווים שנוסעים על הכביש מסתובבים עם תגים לא קשורים. ראיתי כבר לא מעט M3,M5,M6 עם מנוע 3.0 ליטר, ראיתי S550, S350AMG וכל מיני המצאות אחרות. זה יותר נפוץ ממאזדה לאנטיס עם מדבקת נו פיר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפני כמה ימים ראיתי מרצדס S500 חדשה על הכביש. (...)

אהבתי. מה שעובר לאנשים בראש, לפעמים... :-)

לשאלתו של בבה-יאגה: כמה זה 70 ש"ח ביחס למשכורת ממוצעת?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי ששאלה יותר חשובה היא מה אנשים בעבודה חושבים עליך לפי הרכב עליו אתה נוהג. למשל, אני עובד בחברת הייטק בתור מהנדס, אבל נוהג במכונית מושכת תשומת לב. אני מעריך שהעובדים האחרים, שנוהגים במכוניות ליסינג או מכוניות פרטיות רגילות, חושבים כל מיני דברים בסגנון "איך הוא יכול להרשות לעצמו" וכדומה. כמובן שהם לא תמיד מודעים לכך שהאוטו שלי שווה בערך כמו מכונית ליסינג ממוצעת, או שאני - בניגוד להרבה אנשים אחרים - מוכן להוציא אחוז גבוה יותר מהמשכורת שלי על האוטו, כי זה גם התחביב שלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...