Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליקוי ירח מלא - עכשיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה יפה מאד. מומלץ לצאת החוצה ולהציץ.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ליקוי ירח זה משעמם. יש כזה כמה פעמים בשנה. מה שמעניין באמת זה ליקוי חמה. אני זוכר שהיה אחד או שניים באזור שלנו לפני יותר מעשור. די מגניב להסתכל על השמש באמצע היום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתחילת השנה התרחש ליקוי חמה, אבל לא מלא, בארץ חוסו כ 46% מפני השמש.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1207592.html

אני תמיד אוהב לצפות בדברים האלה, מזכיר לי לקחת הכל בפרופורציות, We are nothing but stardust :)

*ואם כבר נכנסים לכאן חובבי אסטרונומיה, למי שיש אייפון ועדיין לו שמע על האפליקציה STARWALK, חובה !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באותו נושא.

צירפתי תמונות של הליקוי ירח מאתמול, צולם ע"י אבא של הבוס שלי.

DSC_9605-8.jpg

DSC_9617-24.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...