Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון. תקציב 8500.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מחפש לקנות רכב ראשון. האמת שאני מחפש משהו דיי קטן וחסכוני. חשבתי ללכת על האפשרות של פיג'ו 106 או 206,שנתון 94-98... מה דעתכם?

ורציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח כיום לנהג צעיר בן 18,_ביטוח חובה+צד ג'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביטוח חובה בלבד עולה כ - 3K ש"ח (לגיל שלך וכמובן תלוי ברכב שתקנה בסוף) , תוסיף צד ג' לדעתי 1400 בערך וגם גרר ושמשות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כן טעות קטנה,התכוונתי ל205 ו106...

מה דעתכם על הרכבים האלה בתור רכב ראשון? והאם יש משהו יותר טוב בתקציב שלי?

פורסם

מקפיץ את הנושא,יש לי שאלה....האם שווה להשקיע ברכב כמו פיאט אונו שנת 95-97? סביבות ה4000-4500 שקל? או שזה לזרוק כסף לפח? הכוונה שהיא תראה הרבה פעמים מוסך...

פורסם

למען האמת פיאנט אונו זה פחנוע, רכב מיושן (גם במכלול וגם בחיצוניות), אבל אם אתה רוצה לקחת אותו תיקח את הדגם 1400 כי הוא טיפה יותר חזק וגם ככה האוטו הזה איבד כמה סוסים עם חלוף השנים.

בכללי כל רכב שטיפלו בו טוב לא יעשה לך יותר מידי בעיות (כמובן מעבר לבלאי של השנים, צריך לדעת שזה יבוא).

לאחי היה אותו לפני שהוא עשה תאונה, קח בחשבון שגם אם תזרוק אבן קטנה על הרכבה הוא יתקמט לך, זה לא רכב עמיד לתאונות (כלומר לא בטיחותי). והוא גם טיפה צפוף, אבל בתור רכב ראשון הוא סבבה לגמרי

פורסם

תקציב חודשי של 1500 ש"ח הכנת? מחציתו להוצאות קבועות (כישוי, ביטוח וכו') והשאר למשתנות (דלק, טיפולים, תיקונים). אם לא עומד לרשותך סכום כזה כל חודש אל תכנס להרפתקה של רכישת רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התחזוקה תעלה לך הרבה מאוד כסף.

יתכן שעדיף ללכת על רכב חדש יותר עם מימון. ההוצאות החודשיות על תחזוקה עשויות להיות לא פחות יקרות.

פורסם

השאלה היא למה אתם באמת חושבים שכל חודש אני אצטרך להוציא על הרכב 1500 שקל? חוץ מזה שזה יהיה רכב משותף שלי ושל אמא שלי,רוב הזמן אמא שלי תיהיה עם האוטו ואני אהיה איתו סופ"שים+לפעמים בימי חול בערב....אני לא מאמין שאני הוציא על דלק בחודש מעל 300-400 שקל(שאת הכסף הזה יש לי מידי חודש).

ורכב חדש עולה היום הרבה מאוד כסף וזה לא בתקציב בכלל.

פורסם

שקלל להוצאות כ3500 בשנה ביטוח לערך.

טסט לשנה עוד 1000 וזה במידה ואין ליקוים.

טיפול לרכב כל שנה לערך (תלוי בכמות הנסועה שלך..) -בסביבות החמש מאות עד אלף בלי דברים חריגים .

תיקונים ,רכב ישן - בוא נאמר 2000-3000 בשנה.

דלק אם אתה נוסע ממש מעט כ-500-700 שקל בחודש.

עכשיו תעשה חשבון מהי העלות החודשית של החזקת הרכב ואז תדע אם יש לך מספיק על מנת להחזיק אותו.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

קודם כול בארץ 206 קיימת מ-99 ולא פחות מ16,000 לדגם הפשוט אז הוא לא נכנס בתקציב. לגבי הצעה מהרכבים הקטנים אני הייתי הולך על פיגו' 106 97 98 צורה חדשה 1400 ידני אחלה של רכב

Renault Clio RSI 1.8

• תוכן חדש...