Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב, 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב שהדרישה היחידה שהמרכב שלו יהיה סאדן, על כל הדגמים יש מס' רב של מידע בפורום, אבל לא הצלחתי לכוון לרכבים מסויימים, כמובן שרכבים כמו בימרים למינהם וכו' לא באים בחשבון עקב עלויות אחזקה מטורפות .

תודה .

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב שהדרישה היחידה שהמרכב שלו יהיה סאדן, על כל הדגמים יש מס' רב של מידע בפורום, אבל לא הצלחתי לכוון לרכבים מסויימים, כמובן שרכבים כמו בימרים למינהם וכו' לא באים בחשבון עקב עלויות אחזקה מטורפות .

תודה .

עם התקציב שלך הוא 25K לפי דעתי, סדר העדיפויות:

1) טויוטה משנת 1993-1997 (עם אני זוכר נכון), רכב מוצלח מאוד. צריך מזל רב למצוא במצב כמו שאתה רוצה.

2) ניסן ישנם מספר דגמים.

בכל מקרה רכב יפני עושה את העבודה יופי. זאת חוות דעתי (אני בעצמי מחפש רכב :wink: )

פורסם

שלום לך

בתקציב שלך אני ממליץ לחפש רכב המתוחזק בצורה טובה ביותר ובשאיפה משנתון מתקדם ככל האפשר (מכוניות משנתונים 93-97 כפי שצויינו בהודעה מעלה לא יזדקנו בכבוד גם אם קוראים להם טויוטה) - ללא קשר לארץ המוצא של הרכב.

בתקציבך ישנן מס' אופציות כמו:

ניסן אלמרה שנת 99/2000/2001.

סיאט קורדובה 2002

סיאט טולדו 2001/2002

סקודה אוקטביה 2001/2002 - קשה למצוא.

יונדאי אקסנט 2001/2002

פורד פוקוס 2000/2001

בהצלחה

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...