Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקש ממני לברר בפורום האם יש דבר כזה.

הוא עשה תאונה (הוא אשם) לנהג לא קרה כלום. והוא מתכוון לתקן את הנזק על חשבונו המלא ללא התערבות הביטוח.

צד הנהג מסכים ובנוסף העדיף שלא לערב ביטוח מצידו.

הוא ביקש ממני לשאול איך אפשר לנסח / אולי יש משהו קיים כבר

מסמך שמומלץ להחתים את הנהג ה"נפגע" שהוא מוותר על זכויות תביעות עתידיות בגין אותה תאונה ספציפית.

(תביעת נזק + רפואי).

האם קיים?

פורסם

רק שלדעתי כל העברה כספית כזו ראוי ורצוי שתתבצע בצ'ק למוטב בלבד עם קרוס,

וכך יש תיעוד לכך שהכסף שולם, ולא יכולים לטעון שלא שולם.

את פרטי הצ'ק (שם בנק, סניף, ומספר צ'ק) לרשום במסמך שאתם חותמים עליו.

במזומן אין הוכחה לכלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק למידע

המסמך הזה לא תופס לגבי פגיעה בגוף אלא רק לנזק רכוש.

לגבי נזק גוף ,הנהג הנפגע תובע ( אם ברצונו לתבוע ) את חברת הביטוח שלו ולך אין כל נגיעה לעיניין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי את זה, אני מקווה שהוא טוב:

לכבוד

אני החתום מטה (להלן: "התובע"), _______________________, ת.ז./ח.פ. ______________________ מצהיר/ה בזאת כי לאחר שניתנה לי שהות מספקת לכך ביררתי את מלוא זכויותיי ולאחר שהועברו אלי מלוא הכספים

(______ צ'קים על סך כולל של _________ ש"ח) להם אני זכאי טרם חתימתי על כתב ויתר זה וקיבלתי יעוץ מתאים, אין לי ולא תהיה לי כל תביעה ו\או דרישה ו\או קובלנה מכל סוג שהוא, כספית ו\או שאינה כספית מ _______________________, ת.ז./ח.פ. ______________________ (להלן: "הנתבע"), ואני מוותר\ת בזאת על כל תביעה ו\או דרישה ו\או קובלנה עתידית (בין שהיא ידוע לי ובין שאינה ידועה לי) מהנתבע או מי מטעמו וכיוצא בזה חברת הביטוח המבטחת את הנ"ל.

הנני מצהיר/ה כי קראתי והבנתי האמור בכתב ויתור זה.

כמו כן, ידוע לי כי מרגע שחתמתי על כתב ויתר זה לא אוכל לחזור בי.

ולראיה באתי על החתום:

_________________ _________________ _________________

תאריך שם מלא חתימה (+חותמת אם נדרש)

*ניסוח זה הוא המלצה בלבד, ואין לראות בו כסיוע משפטי, וכל האחריות היא על המשתמש בו לפי שיקול דעתו בלבד.

פורסם

^^^^

זה מעולה

רק הערת שרשור מלפני5 שנים וחודש בדיוק

ברוך הבא לפורום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...