Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזמן הקרוב ב30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני צריך רכב פרטי.

הזמן הקרוב מתייחס לתקופה של 3-5 שנים.

דרישות:

שנתון: 98+ אם כבר מחליפים אז לפחות נתקדם בשנתון.

עדיף אוטומט (יש גם חברה בתמונה).

צריכת דלק טובה. 25K בשנה. נסיעות מהצפון למרכז.

בעיקר בין בינעירוני, אבל בכל זאת אני גר בעיר ולא בכפר.(חבל):-)

תא נהג מרווח, אני גדול.

נפח מינימום של 1.6 ליטר. לעלות עם מנוע 1.4 אפילו ידני את העליות של הצפון, זה לא נעים. במיוחד אם אני לא לבד באוטו.

תקציב 30K.

חשבתי בכיוון היפניות: קורולה לאנטיס אימפרזה וכו' בשנתון 00+\-. אבל אני פתוח גם לרעיונות נוספים.

תודה.

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ניתן להתווכח האם סובארו לגאסי הוא רכב מדהים, אני אישית רוכש לו חיבה, אך הוא לא רכב חסכוני ולא מתאים למי שנוסע נסיעות רבות.

במידה ואתה מחפש רכב בגודל של משפחתי אמליץ לחפש ניסאן אלמרה (2002 ומעלה, רכב חזק ואמין מאד, הזהר מסוחרים), פורד פוקוס (עדיף 2000 סמ"ק).

במידה ואתה יכול להסתפק ברכב קטן יותר אמליץ לחפש הונדה ג'אז, 1.4 מספיק לה והותר, והיא מאד חסכונית.

בהצלחה

פורסם

אני לא מאמין שאני אשכרה ממליץ על האוטו שלי אחרי כל השטויות החשמליות ששגעו אותי בו, אבל.. סיאט קורדובה. זה חתיכת רכב יעיל וטוב. ב 30 אתה יכול לקנות את ה 2004 שזה אחלה רכב, אבל גם הקורדובות הישנות כמו שלי 00-02 ממש יעילות. 100 כ"ס ידני או אוטומט, מאובזר מאוד, תא מטען ענק, סה"כ אמין אם מטפלים בו כמו שצריך. יש כמה שטויות שצריך לדעת להתמודד איתן כמו חלונות חשמל, נעילה מרכזית, בקרת אקלים. כל מיני דברים שאפשר לסדר גם לבד.

קיצור, אוטו לטווח ארוך (אשרי המאמין)

פורסם

שימו לב - השרשור מלפני שנה וחצי.

בנוסף, פותח השרשור לא ביקר באתר מפברואר 2012 - כנראה כבר קנה את הרכב המיוחל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...